Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אני שילמתי מע"מ\מס הכנסה וביטוח לאומי דרך האינטרנט כשהייתי עצמאי?

סכומים גבוהים מידי לתשלום מקוון.

אני פשוט משלם ב 14.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סכומים גבוהים מידי לתשלום מקוון.

אני פשוט משלם ב 14.

זו לא הסיבה היחידה, לדעתי חוץ מהזקנים שרגילים לשלם בדואר ולא יעברו לתשלום באינטרנט יש עוד חלק משמעותי שמנצל את זה שהתשלום במזומן כדי להשתמש בכסף השחור שלהם.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני מכיר אדם מבוגר שאצלו היציאה לדואר היא בילוי. פעם בשביל חשבון חשמל, פעם בשביל חשבן טלפון ופעם בשביל הארנונה. הנה סגר שעמום של שלושה בקים בשבוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זו לא הסיבה היחידה, לדעתי חוץ מהזקנים שרגילים לשלם בדואר ולא יעברו לתשלום באינטרנט יש עוד חלק משמעותי שמנצל את זה שהתשלום במזומן כדי להשתמש בכסף השחור שלהם.

ומאיפה הוא יסביר איך הוא שילם על החשבונות האלה?

----

פורסם

אתה חושב שמישהו מתחקה אחר פעולות של 200 או 500 ש"ח? למי יש כח וכח אדם לצורך זה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה חושב שמישהו מתחקה אחר פעולות של 200 או 500 ש"ח? למי יש כח וכח אדם לצורך זה?

לא צריך כוח אדם, סוג של רולטה, אם המספר שלך עלה, יעשו לך בדיקה:

1. כמה ילדים יש לך? באיזה גנים הם? כמה אתה משלם לגנים כל חודש?

2. כמה פעמים היית בחו"ל? איפה שהית? כמה שילמת?

ואז יעשו חשבון גדול מאוד עם 2 סכומים, אחד בצד ההוצאות ואחד בצד ההכנסות,

לזה שהעלים ימצאו פער גדול מאוד

----

פורסם
לא צריך כוח אדם, סוג של רולטה, אם המספר שלך עלה, יעשו לך בדיקה:

1. כמה ילדים יש לך? באיזה גנים הם? כמה אתה משלם לגנים כל חודש?

2. כמה פעמים היית בחו"ל? איפה שהית? כמה שילמת?

ואז יעשו חשבון גדול מאוד עם 2 סכומים, אחד בצד ההוצאות ואחד בצד ההכנסות,

לזה שהעלים ימצאו פער גדול מאוד

לא צריך רולטה. דוח שנתי והצהרת הון מקוצרים ייעשו את העבודה.

מחזיר אותי עשרים ומשהו שנה אחורה - קיבלתי איזה טופס שבו עלי להצהיר על בעלות על דירות, רכב וחברות. מיני הצהרת הון. ככל הנראה היה מדובר באיזה מבצע לחיפוש מורים שנותנים שיעורים פרטיים.

כמה חדשים אח"כ קניתי דירה - דרשו ממני להצהיר על המקורות הכספיים. אפילו לא שלחו טופס, החזרתי להם בכתב יד על דף משובץ את רשימת החסכונות שלי, צרפתי את ערך הדירה של אשתי ואת גובה ההלואה שלקחתי, ובזה נגמר הסיפור.

פורסם

ומה קורה שה"נציגים" חולמים, מדברים ביניהם ,עובדים לאט, נעלמים מהעמדה לדקות ארוכות ? אין פעם שאני לא בדואר כדי לקבל איזה חבילה מסכנה שהזמנתי ואני לא נתקל בצעקות של אנשים ובעצבים , ואין יום ואין שעה שאני מחכה פחות משעה לקבל איזה מעטפה מסכנה.

Miata ND2

פורסם

אתמול הייתי בסניף של פרדס חנה.

הייתי אמור לקבל כספים מחו"ל ויש קופה אחת בשביל זה, פלוס עוד 4 קופות לכל נושא אחר.

כשנכנסתי היה לי את המספר 911 ובדיוק קיבלו את 909, כלומר יש עוד 2 מספרים וזהו.

חיכיתי כמה דקות, קיבלו את 910 ואז התחיל הבלאגן.

כל אידיוט מהתורות האחרים שהתור שלו עבר כבר, נדחף כי "מגיע לי, למרות שהתור שלי היה לפני 20 מספרים" (כי הוא עישן סיגריה בחוץ).

הפקיד הכניס 3 אנשים שהוא קרא להם בשם שלהם כי הוא מכיר אותם וקרוב אליהם, ואז התחיל להעביר מספרים. למרות שזו הקופה היחידה שיכולתי להגיע אליה כי זו היחידה שקשורה למט"ח, המספרי המשיכו לרוץ מהתור השני.

חיכיתי שם 50 דקות עד שהתפוצצתי ואמרתי לו שאני לא יכול כבר לחכות ושכל התור כבר התחלף, אז אני צריך שהוא כבר ייתן לי שירות.

הוא אמר שמייד וייבש אותי עוד 15 דקות. בסוף הוא גם לא מצא את הקוד של ההעברה במערכת אז יאצתי בידיים ריקות.

בלי קשר, בשעה וקצת שהייתי שם, 4 אנשים שונים התחילו לצעוק על הפקידות וכמעט הגיעו לאלימות. בשני מקרים השומר נאלץ להתערב.

יש לזה סיבות למרות שאני לא מצדיק בהמתיות כזו.

• תוכן חדש...