Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לטסות, היום קניתי טסות מאוד יפים לרכב, טסות שלא ראיתי באף מקום אחר, הם בצבע כסף עם שחור מסביב לחורי.

לא היה לי אזיקונים שקופים או לבנים בגודל מתאים, אז השתמשתי באזיקונים שחורים, זה ממש בולט על הטסות והורס קצת את המראה המקורי שלהם.

עם הטסות הגיעו חישוקי ברזל כדי שהטסות ישבו כמו שצריך על הגאנט ברזל המקורי של האוטו, והטסות יושבים במקום כמו שצריך.

כמובן ששמתי אזיקונים גם מפני שלא יהיה דרך פשוטה יותר לגנוב אותם, ומפני זה שהטסות לא יצאו מהמקום יעופו וכו..

רציתי לדעת אם יש דרך אחרת כל שהיא לשים את הטסות על הגנטים בלי אזיקונים, אז שהטסות לא יעופו וישבו חזק על הגאנט ברזל של האוטו?

חשבתי אולי לקנות טוש בצבע כסף, ולעבור על האזיקונים השחורים עם הטוש רק בקטע של השחור אבל לא נשמע רעיון כל כך טוב כי אולי זה יצא מכוער, ובטח ירד הצבע לאחר זמן קצר.

בעבר היו לי טסות ניקל, וצבעתי גם את האזיקונים בצבע ניקל (האזיקונים היו בצבע לבן שקוף ליפני) אך לאחר זמן דיי קצר האזיקונים חזרו לצבע המקורי שלהם והניקל התקלף מהאזיקון.

בכל מקרה אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע.

איכות תמונה לא משהו אבל שיהיה

dhvm.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הברגים לא מחזיקים לך את הטאסות?

לפעמים יש טאסות עם ברגים מזוייפים סתם בשביל היופי.

אני אפילו חושד שיש כאלו מקוריות, כי אני ראיתי רכבים חדשים לגמרי עם אזיקונים! :lol:

פורסם

הטאסות באמת יפות לדעתי, יש ספריי צבע לג'אנטים, יש כל מיני חברות יש את יעקובי ב 70 ש"ח וראיתי גם חברות זולות יותר שמוכרות ב 20 ש"ח.

אם אתה מכיר מישהו שיש לו ספריי כזה (לי יש 2 מיכלים, אם אתה בב"ש במקרה אני אביא לך בכייף :) ) אפשר אולי לצבוע את האזיקון (או חלק ממנו) ואז אולי הצבע על האזיקון יהיה קרוב מאוד לצבע של הטאסה.

פורסם

נסה לשייף את האזיקון, אולי זה יעזור קצת והצבע יתפס טוב יותר.

בלי קשר אני זוכר ממש ממזמן (עניין של עשר שנים אולי) היה מין כבל מתכת שהיה מתחבר לטסה עצמה (היו קודחים בה) וזה היה מונע מגניבה, והיה עושה בסה"כ חור עם בורג כסוף קטן על הטסה. לא יודע אם עדיין קיים דבר כזה, אני לא מצאתי בחיפוש מהיר.

בכל מקרה אני חושב שכדאי לך פשוט אזיקון אחד, שקוף\לבן וזהו, זה לא כזה מפריע.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אכן לפני הרבה שנים היה אזיקון ממתכת שמתחבר לאחד הברגים

וחלק שני מחובר לטסה עם אום עגול על ידי קדיחת חור קטן בטסה.

זה היה יפה- לא ראיתי את זה מזמן,למרות שאפשר לייצר לבד משהו דומה.

אבל מי שרוצה לגנוב טסות גם זה לא מהווה מכשול. (אני זוכר כמה פעמים הורידו לי את הטסות הכי מבוקשות בארץ לפני הרבה שנים, גם אם חיבור כזה)

אני אגב שם זוג אזיקונים וסוגר עניין. (וזה לא קשור רק לגניבות)

פורסם

לי יש את מה שציין KOM

לדעתי מספיק אזיקון אחד שקוף וזהו , אף אחד לא יגנוב אין לך מה לדאוג , פעם היה גניבות של טאסות וכיום כבר לא (אתה מבין שאתה יותר מדי משוגע על הרכב כשאתה רואה טאסות מקוריות שאתה מחפש הרבה זמן וחושב אם לגנוב אותם ולהביא לרכב הגנוב את הטאסות הישנות שלך, ואז אתה מביא לעצמך סטירה)

Miata ND2

פורסם
לפעמים יש טאסות עם ברגים מזוייפים סתם בשביל היופי.

אני אפילו חושד שיש כאלו מקוריות, כי אני ראיתי רכבים חדשים לגמרי עם אזיקונים! :lol:

בקיה שלי ושלך זה עם ברגים וזה מעולה,ישנם רכבים (הרוב ) שהטסות יושבות בלי שום חיזוק ולכן שמים אזיקונים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בקיה שלי ושלך זה עם ברגים וזה מעולה,ישנם רכבים (הרוב ) שהטסות יושבות בלי שום חיזוק ולכן שמים אזיקונים.

איך אתה יודע שבשלי זה גם עם ברגים אמיתיים? :?

פורסם

גם בהונדה שלי היו טסות שמחזיקים אותם ברגים, אבל הם היו במצב על הפנים וזרקתי אותם מיזמן, חבל אולי הייתי יכול לחדש אותם.

ד''א לא ידעתי שאני עבריין (ועוד ערכו לי את הכותרת למשהו שבכלל לא רציתי לשאול) מה הולך פה עם ההנהלה?

קיבלת התראת משתמש ב-קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב

שלום honda97,

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

סיבה: התעלמות מכללי הפורום

הודעתך המקורית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4086847

ציטוט:

MaDxXx כתב:

הברגים לא מחזיקים לך את הטאסות?

חח זה ברגי דמה אחי.

נראה לי אני באמת אנסה לקנות טוש בצבע כסף, שווה לנסות מה יש לי להפסיד כבר :razz:

התראה זאת בעלת ערך של 1, ועלולה להתבטא בגישה מוגבלת לפורום עד שתפקע.

אם הנך מאמין שההתראה אינה מוצדקת, פנה לאחראי הפורום הרלוונטי (ראה דף זה, אחראי הפורום).

שים לב, בבקשה: ההתראה נשלחה ממשתמש ניהול מערכתי שתיבת ההודעות שלו מרוקנת באופן אוטומטי; אי לכך, תגובות להודעה פרטית זאת לא יקראו.

כל טוב,

קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב

פורסם

תודה על העצות אולי באמת אני אשייף קצת את האזיקון, ואז אשים מסקטייפ מסביב לטסות ויעבור עם ספרי בצבע כסף על האזיקונים.

בטוח זה לא יצא הכי טוב אבל זה עדיף על הצבע השחור.

העדכן תמונות מחר, תודה.

פורסם

פשוט ללכת ולקנות אזיקונים שקופים שישתלבו יותר יפה עם האפור, ואפשר להשים אחד במקום 2, אם אתה סבלני אתה יכול להזמין מאיביי או דילק אקסטרים זה ממש זול ומגיע עד לתיבה - אני אישית הזמנתי מדילאקסטרים חבילה של הכי קטנים לצמות של החשמל ברכב (כשהתקנתי את הרמקולים, זה עלה לי איזה דולר או דולר וחצי לחבילה של איזה 50 - 100, אבל אתה תחפש טיפה יתר גדולים ואתה מסודר.

פורסם
שמע טסות מדהימות

אם אפשר לדעת מאיפה קנית אותן? ואם יש אותם באינטרנט ?

שמע הגעתי לחנות הזאת במקרה, היום הלכתי לשוק רמלה לוד שנמצא במתחם ביג רגבה בין עכו לנהריה, באותו מתחם נתקלתי בחנות הזאת.

יש שם המון דברים של תוספות לרכב, טסות שבחיים לא ראיתי באף מקום, חבל רק שלא היו עם ניקל.

יש שם גאנטים גם, יש פנסים שקופים למכוניות, ראיתי שם גרילים, טמבונים מיוחדים, לא יודע מזה החנות הזאת פתאום נתקלתי בה

שאלתי אם יש להם אתר באינטרנט אמרו לי שלא. (חבל) לא זוכר את שם החנות אבל זה ממוקם קרוב למקדונלס שם במתחם ביג רגבה

לא בטוח שאתה מהאזור אבל אם כן אז שווה לעשות ביקור בחנות הזאת, חנות מעניינת.

הטסות עלו לי 100 ש''ח.

פורסם
פשוט ללכת ולקנות אזיקונים שקופים שישתלבו יותר יפה עם האפור, ואפשר להשים אחד במקום 2, אם אתה סבלני אתה יכול להזמין מאיביי או דילק אקסטרים זה ממש זול ומגיע עד לתיבה - אני אישית הזמנתי מדילאקסטרים חבילה של הכי קטנים לצמות של החשמל ברכב (כשהתקנתי את הרמקולים, זה עלה לי איזה דולר או דולר וחצי לחבילה של איזה 50 - 100, אבל אתה תחפש טיפה יתר גדולים ואתה מסודר.

יש לי בבית שקופים לבנים אבל לא מספיק ארוכים, ובגלל התוספת של השחור הזה בטסות צריך אזיקונים דיי גדולים, והיה לי אזיקונים גדולים רק בשחור.

אני מכיר את DX אני לא ממש אוהב לקנות שם, למרות שפעם קניתי מישם המון, אבל בזמן האחרון המשלוח שלהם מגיע מאוד מאוחר.

אני מעדיף מאיביי בדרך כלל מוצאים מחירים יותר זולים כולל משלוח שמגיע יותר מהר.

גם אזיקונים לבנים שקופים כאלה לא היו יושבים הכי טוב, כי יש חלק שחור בטסות האלה, אז לפי דעתי הדרך הכי טובה ששווה לנסות, זה עם ספרי בצבע כסף, אני יגרד קצת את האזיקון איפה שהפס השחור ויצבע אותו בספרי כסוף, אחרי שאני אכסה את כל המסביב עם דבק מסקטייפ.

• תוכן חדש...