Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה יודע שבשלי זה גם עם ברגים אמיתיים? :?

1)רואים בתמונה שזה ברגים אמיתיים.

2)כל הקיות באות עם טסות מהסגנון שמחזיק עם הבורג של הג'אנט.

חשבת שחובב קיה כמוני לא ידע את זה :lol: ?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1)רואים בתמונה שזה ברגים אמיתיים.

2)כל הקיות באות עם טסות מהסגנון שמחזיק עם הבורג של הג'אנט.

חשבת שחובב קיה כמוני לא ידע את זה :lol: ?

אני מזמן למדתי לא לסמוך על שום דבר. :lol:

אני לא רוצה להתגרות בגורל, אז אני לא מפרק את הגלגל. (אני לא סומך על עצמי שאני גם אדע להרכיב אותו חזרה בצורה מושלמת, וגם אין לי כוח. ברור שאני יודע איך מחליפים גלגל, אבל אני לא רוצה להסתכן ולעשות סתם)

נכון, זה נראה 100% על ברגים ואני כנראה צריך לפרק את הברגים האלו כדיי להוריד את הגלגל או משהו כזה, אבל לך תדע אם זה לא סתם ברגי יופי שמתברגים רק על הטאסה בצורה חאפרית כלשהיא. :lol:

פורסם

טוב בסוף קניתי ספרי צבע כסף של יעקוב ב 10 שקל, ועטפתי את כל הגלגל במסקטייפ והשארתי רק את החלק של האזיקון שאני מעוניין לצבוע.

קטע מציק להדביק את כל הדבק הזה מסביב, גם לא ממש הצלחתי לשייף את האזיקונים אז בסוף לא שייפתי אותם כי ממש לא הצלחתי.

עשיתי כמה שכבות של הספרי לאחר כל כמה דקות.

התוצאה הסופית לא משהו כי כניראה שלא מספיק שכבה אחת של מסקטייפ מסביב לאזיקון, והצבע נמרח גם איפה שהיה מסקטייפ

הייתי צריך לשים מסביב לאזיקון לפחות 2,3 שכבות של מסקטייפ שלא יהיה מריחות אחרכך, את זה לא ידעתי ליפני :cry:

בקיצור הינה התמונות.

אז ככה היה ניראה בהתחלה בלי שנגעתי

1jv3.jpg

מתחילים על המסקטיפ

hf2c.jpg

פה הוספתי עוד אזיקון כי הטסה כל הזמן יצא קצת כלפי חוץ

nv0s.jpg

מתחיל לצבוע, ולאחר כמה דקות שוב ושוב כדי שהצבע התפוס כמה שיותר.

5dgg.jpg

תוצאות, אפשר לראות שם סימן קטן שחור על הטסה השתמשתי בטינר כדי להוריד קצת סימנים שנמרכו במקומות אחרים, בחלק הזה הוא גם הוריד את הצבע של הטסה עצמה :?

gg79.jpg

c1i1.jpg

x0js.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אבל ברגיל אם מסתכלים על זה, זה ניראה טוב, גם ככה אף אחד לא מסתכל על זה עם סכוכית מגדלת.

סרטון קצר.

הם ניראים כמו גאנטים מרוב שהם יושבים טוב ובנויים בצורה כזאת, גם הגאנט ברזל שלי צבעתי אותו ליפני כמה שבועות

בצבע שחור עמיד נגד חום, הצבע נשמר בצורה מעולה ולא רואים את אותו כל כך דרך החורים של הטסות :)

http://www.youtube.com/watch?v=WRuNeeb83uY&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

סתם שאלה.. למה לא צבעת את האזיקון (אזיקון חדש) מחוץ לגלגל ואז פשוט הרכבת אותו ? סתם סיכון לצבוע על הטסה ישירות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
סתם שאלה.. למה לא צבעת את האזיקון (אזיקון חדש) מחוץ לגלגל ואז פשוט הרכבת אותו ? סתם סיכון לצבוע על הטסה ישירות.

ניסתי פעם בדרך ההפוכה כמו שאתה אומר, והאזיקון ברגע שמשתמשים בו והוא צבוע אז אתה מקפל אותו וסוגר אותו ואז הצבע מתקלף.

גם לא יכולתי לצבוע את כולו ליפני, כי כמו שאתה רואה רציתי לצבוע רק פס אחד מימנו, וזה לא היה אפשרי אם הייתי צובע אותו ליפני.

יצא יפה מאוד לדעתי, יש מקום לשיפור כי הצבע של הספרי קצת נמרח לי אבל בקטנה התוצאה יצאה טובה ועדיפה על אזיקון שחור או לבן, רק הקטע המבאס זה שכניראה זה לא יחזיק הרבה זמן, והצבע ירד אחרי שטיפה או שניים.

מוסיפות הרבה חן לרכב :p (אני מתלהב כאילו קניתי גאנטים חדשים)

17uj.jpg

l932.jpg

pgg8.jpg

פורסם

סעמק מזה הכותרת המעפנה הזאת?! איזה מנהל מפגר שינה לי את הכותרת למשהו שבכלל לא קשור לכלום!

אלוהים יודע למה הוא רשם את זה ואף אחד לא נכנס בגלל זה!!!

פורסם

אל תחרבן בצלחת שממנה אתה אוכל הונדה היקר.

קרא את סעיף 1 של נהלי הפורום ותפנים אותו לטובתך האישית.

אם לא תצליח להבין מדוע הכותרת שונתה (לרוב זה לא מסובך), צור קשר בה.פ עם אחד המנהלים והם יסבירו לך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אל תחרבן בצלחת שממנה אתה אוכל הונדה היקר.

קרא את סעיף 1 של נהלי הפורום ותפנים אותו לטובתך האישית.

אם לא תצליח להבין מדוע הכותרת שונתה (לרוב זה לא מסובך), צור קשר בה.פ עם אחד המנהלים והם יסבירו לך.

אני יודע טוב מאוד למה הוא שינה אותה, אני חושב שהשינוי לא מוצדק! הבאתי כותרת לעניין, למה שרציתי לקבל בו עזרה! לדעתו זה לא התאים לאדון.

ועוד נתן לי הזהרה עלק, זה פשוט מרגיז אותי! זה שהוא מנהל זה אומר שהוא יכול לעשות מה שבתחת שלו? איפה הצדק אין לי אפילו אפשרות להגיב לו לא כלום!

פורסם

על מנת לא לפגוע בשרשור המעניין שלך בוא נסכם את הסוגיה ונמשיך הלאה, צור קשר בהודעה פרטית עם מנהל הפורום, שם תשאל אותו לגבי הבעיה שלך. אפילו אל תגיב לי כי זה מיותר ופחות מעניין מהשרשור המעניין שלך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
סעמק מזה הכותרת המעפנה הזאת?! איזה מנהל מפגר שינה לי את הכותרת למשהו שבכלל לא קשור לכלום!

אלוהים יודע למה הוא רשם את זה ואף אחד לא נכנס בגלל זה!!!

אני יודע טוב מאוד למה הוא שינה אותה, אני חושב שהשינוי לא מוצדק! הבאתי כותרת לעניין, למה שרציתי לקבל בו עזרה! לדעתו זה לא התאים לאדון.

ועוד נתן לי הזהרה עלק, זה פשוט מרגיז אותי! זה שהוא מנהל זה אומר שהוא יכול לעשות מה שבתחת שלו? איפה הצדק אין לי אפילו אפשרות להגיב לו לא כלום!

סך הכול שינו לך את הכותרת לאחת עניינית ואינפורמטיבית יותר, זה הכול, מה אתה משתולל ומקלל כמו בבון נפוח? שינו לך כותרת ואתה פשוט מתעצבן כאילו מינימום שינו לך את המספר טלפון בלי להודיע, מי יישמע מה קרה!

והביאו לך אזהרה כי זו לא כותרת תקנית לפי כללי הפורום, מה לעשות, אתה חי במדינה שיש בה חוקים, גר בעיר שיש בה חוקי עזר עירוניים ספציפיים לאותה עיר, וגולש בפורום שהחוקים שלו שונים משל FXP או שאר פורומים של ילדים בני 13.

ראה הודעותיך לעיל, לדעתי מצפה לך עוד אזהרה בדרך.

תנשום, תרגע, ותתחיל לכתוב כמו בנאדם נורמלי, יהיה טוב יותר לך, טוב יותר לנו, וככה כולם מרוצים.

פורסם
על מנת לא לפגוע בשרשור המעניין שלך בוא נסכם את הסוגיה ונמשיך הלאה, צור קשר בהודעה פרטית עם מנהל הפורום, שם תשאל אותו לגבי הבעיה שלך. אפילו אל תגיב לי כי זה מיותר ופחות מעניין מהשרשור המעניין שלך.

ומי אתה בידיוק שתחליט איזה שירשור מעניין ואיזה לא?

עוד אחד.

פורסם
סך הכול שינו לך את הכותרת לאחת עניינית ואינפורמטיבית יותר, זה הכול, מה אתה משתולל ומקלל כמו בבון נפוח? שינו לך כותרת ואתה פשוט מתעצבן כאילו מינימום שינו לך את המספר טלפון בלי להודיע, מי יישמע מה קרה!

והביאו לך אזהרה כי זו לא כותרת תקנית לפי כללי הפורום, מה לעשות, אתה חי במדינה שיש בה חוקים, גר בעיר שיש בה חוקי עזר עירוניים ספציפיים לאותה עיר, וגולש בפורום שהחוקים שלו שונים משל FXP או שאר פורומים של ילדים בני 13.

ראה הודעותיך לעיל, לדעתי מצפה לך עוד אזהרה בדרך.

תנשום, תרגע, ותתחיל לכתוב כמו בנאדם נורמלי, יהיה טוב יותר לך, טוב יותר לנו, וככה כולם מרוצים.

יש חוקים אבל יש גם צדק, לפי דעתי הכותרת שרשמתי אז היא עניינית לשאלה ששאלתי.

ובטח שאני לא מעוניין לדעת '' איך לקבע את הטסות לגלגל כמו שצריך''! זה נשמע לך כותרת יותר הגיונית?

ראיתם פה ששאלתי איך מרכיבים את הטסות?!

עריכה:

או סוף סוף, אני רואה ששינו את הכותרת שוב, אבל למה היה צריך לעשות את זה מלפניכן אני לא יודע.

פורסם
יש חוקים אבל יש גם צדק, לפי דעתי הכותרת שרשמתי אז היא עניינית לשאלה ששאלתי.

ובטח שאני לא מעוניין לדעת '' איך לקבע את הטסות לגלגל כמו שצריך! זה נשמע לך כותרת יותר הגיונית?

ראיתם פה שרשמתי איך מרכיבים את הטסות?!

אני עדיין לא מבין מה ההתלהמות והעצבים שלך בדיוק קשורים, אז שינו לך את הכותרת, SO WHAT?

איזה צדק בדיוק? מה זה בית המשפט העליון? מה אנחנו בבג"ץ?

לקבע - משמעותו לחזק משהו בצורה מאוד חזקה במקום על מנת שלא יזוז.

"להרכיב"/להתקין - משמעותו לחבר משהו למקום.

מונחים דומים אבל לא זהים, ולצערי מקריאה של כתיבה שלך פה ושם זו כבר לא הפעם הראשונה שאומרים לך לקרוא שוב ולהבין באמת מה אתה קורא, תקרא את חוקי הפורום ותפנים אותם.

דבר נוסף - אותי לימד הרס"ר בצבא הרבה דברים, אחד מהם היה - דעתך חשובה אבל לא נחשבת.

זה לא פורום ציבורי שהמדינה ממנת, יש אנשים שטורחים מזמנם ומפעילים את האתר, שמתחזקים אותו, ואם בא להם למחוק/לשנות/להחליף/לצבוע בצבע זו דיי זכותם, ולא באמת אמור להיות להם אכפת מה אני או אתה חושבים.

• תוכן חדש...