Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחת לצנזר את מספר הרכב בתמונה שאחרי הנקיון...

לא שזה כזה "ביג דיל". מספר יפה אגב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא שזה כזה "ביג דיל". מספר יפה אגב.

חח זה שטויות, פעם הייתי מצנזר את המספר היום אני חושב שזה שטויות

אין לי איזה אוטו עם שיפורים או סרטונים שאני עובר רמזורים באדום ודורס אנשים

זה כמו לצאת לרחוב ולראות את המספרים של המכוניות מבחינתי, עוד מספר.

וזה מספר יפה? ממש לא, קבל איזה מספר היה לי בגולף דור 5 שלי עד לא מיזמן.

trmf.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

honda97,

מסכים איתך לגמרי! זה בדיוק כמו שתצא לרחוב ותראה את הרכבים.

מספר קליט היה לך בגולף.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
honda97,

מסכים איתך לגמרי! זה בדיוק כמו שתצא לרחוב ותראה את הרכבים.

מספר קליט היה לך בגולף.

כן מי שמסתיר את המספר שלו, זה כניראה כאלה שיש להם שיפורים במנוע או תוספות שלא הכל חוקי, ולא רוצה שילשינו עליו או משהו.

מספר מיוחד היה לי בגולף, שמעתי שמשלמים על מספר מיוחד עוד כסף זה כמו תוספת, לא כל אחד מקבל מספר עם 3 ספרות אותו הדבר באמצע

אם זה 3 ספרות אחת אחרי השניה אבל לא באמצע זה יכול להיות מספר רגיל, אבל על 3 ספרות באמצע אותו דבר זה מספר שמשלמים עליו תוספת, בקניה של האוטו.

גם יש דרך קלה לזכור אותו, זה הולך ככה, 3 בהתחלה 4 בסוף. 5 השני בהתחלה 6 השני בסוף, ובאמצע 444 :wink:

אבל היה חרא של אוטו, חוץ מהיופי ומהאיכות הגרמנית שזה אין מה לדבר נוחות נסיע, חומרים טובים, אבזור והכל

האוטו היה עגלה, אותו של זקנים, לא יכולתי לסבול את זה, היה לה מנוע 1600 חלש מאוד עם 102 כוחות סוס אכל דלק 1.7,5 ממש על הפנים, גם ביטוח מאוד מאוד יקר.

הייתי מת להעיף אותו, הוא היה אצלי כולה 4 חודשים עד שמכרתי וחזרתי להונדה המושלמת שלי.

פורסם

המספר שלי קליט בעינכם? אני נוטה לצנזר אותו בפורום בגלל חשש שייושם לרעה אבל בזמן האחרון הבנתי שזה בולשיט.

563154_651931038161088_221770240_n.jpg?oh=9de3535b304e6e0df3e6d6116552eb79&oe=524E650B&__gda__=1380936186_7e4fde5fa34ecf711cd30d74f1817bcc

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
כן מי שמסתיר את המספר שלו, זה כניראה כאלה שיש להם שיפורים במנוע או תוספות שלא הכל חוקי, ולא רוצה שילשינו עליו או משהו.

מספר מיוחד היה לי בגולף, שמעתי שמשלמים על מספר מיוחד עוד כסף זה כמו תוספת, לא כל אחד מקבל מספר עם 3 ספרות אותו הדבר באמצע

אם זה 3 ספרות אחת אחרי השניה אבל לא באמצע זה יכול להיות מספר רגיל, אבל על 3 ספרות באמצע אותו דבר זה מספר שמשלמים עליו תוספת, בקניה של האוטו.

גם יש דרך קלה לזכור אותו, זה הולך ככה, 3 בהתחלה 4 בסוף. 5 השני בהתחלה 6 השני בסוף, ובאמצע 444 :wink:

אבל היה חרא של אוטו, חוץ מהיופי ומהאיכות הגרמנית שזה אין מה לדבר נוחות נסיע, חומרים טובים, אבזור והכל

האוטו היה עגלה, אותו של זקנים, לא יכולתי לסבול את זה, היה לה מנוע 1600 חלש מאוד עם 102 כוחות סוס אכל דלק 1.7,5 ממש על הפנים, גם ביטוח מאוד מאוד יקר.

הייתי מת להעיף אותו, הוא היה אצלי כולה 4 חודשים עד שמכרתי וחזרתי להונדה המושלמת שלי.

אני לא חסיד של ווגיות, ואיכות הגרמנית הזו הרבה מאוד פעמים מטעה (גם לנו יש ווגית-סקודה בבית).

GABIUBOGI,

אחלה מספר ורכב מעולה!

פורסם
אני לא חסיד של ווגיות, ואיכות הגרמנית הזו הרבה מאוד פעמים מטעה (גם לנו יש ווגית-סקודה בבית).

GABIUBOGI,

אחלה מספר ורכב מעולה!

8) תודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איכות גרמנית לא מדבר על המנוע והגיר, מדבר על הרכב עצמו, על איך שהוא בנוי ומתנהג, מתלים, אחיזת כביש, גימור, פח הרכב וכו.

אבל בארץ אין כמו יפניות, אמינות אחרי הכל.

פורסם

איכות גרמנית לא מדבר על המנוע והגיר, מדבר על הרכב עצמו, על איך שהוא בנוי ומתנהג, מתלים, אחיזת כביש, גימור, פח הרכב וכו.

אבל בארץ אין כמו יפניות, אמינות אחרי הכל.

פה אפשר להתווכח דפים על גבי דפים.

ובכלל,אני עם הקוריאנית שלי זו שכתובה בחתימה :wink:

פורסם

טאסות נחמדות, אבל יש הרבה כאלו, רק הגוון השחור זה כאילו "חדש".

אם אתה אוהב, זה מה שחשוב.

אני הייתי קונה במקומך טסות כוכב כמו שיש לי, רואה אותם הרבה על הכביש, יש של אמריקן איגל ושל חברה סינית.

תתחדש.

אגב, הניקלים ממש יפים!

ואני לא מסכים שטסה לא מקורית לא יושבת טוב על הג'אנט, אמנם היא לא תשב מושלם כמו מקורית אבל היא עדיין אמורה לשבת טוב, ואם יש לך ג'אנט ברזל רגיל בלי טאסה שמחוברת עם ברגים או משהו אז הכל אמור להתאים.

2 אזיקונים למטה וזהו בעיקרון, באופן כללי.

פורסם
טאסות נחמדות, אבל יש הרבה כאלו, רק הגוון השחור זה כאילו "חדש".

אם אתה אוהב, זה מה שחשוב.

אני הייתי קונה במקומך טסות כוכב כמו שיש לי, רואה אותם הרבה על הכביש, יש של אמריקן איגל ושל חברה סינית.

תתחדש.

אגב, הניקלים ממש יפים!

ואני לא מסכים שטסה לא מקורית לא יושבת טוב על הג'אנט, אמנם היא לא תשב מושלם כמו מקורית אבל היא עדיין אמורה לשבת טוב, ואם יש לך ג'אנט ברזל רגיל בלי טאסה שמחוברת עם ברגים או משהו אז הכל אמור להתאים.

2 אזיקונים למטה וזהו בעיקרון, באופן כללי.

תודה, סוף סוף מישהו חושב שהניקלים בחלונות שעשיתי ניראה טוב חח, לפי דעתי זה מתאים לרכב במיוחד שהוא בצבע כהה.

פורסם

זה יפה כי גם אני עשיתי דאז בקורולה 99, מסביב לחלונות. עבודה מקצועית. כיום אחרי שנה ומשהו הניקלים מלאי אבק, אבל חוץ מזה אני מרוצה. מחיר קצת יקר, אבל אני האמנתי לעניין שזה חומר אמריקאי.

ד"א, אין על רכב יפני, באמת! לגבי איזה סוגים יש להתווכח, אבל אני לא יכול לחלום על רכב שלא יפני בחנייה שלי, כן כן, פאנבוי וילד מושפע, מה שתגידו.

אגב, איך המנוע שלך נוסע?עדיין זריז?

פורסם
זה יפה כי גם אני עשיתי דאז בקורולה 99, מסביב לחלונות. עבודה מקצועית. כיום אחרי שנה ומשהו הניקלים מלאי אבק, אבל חוץ מזה אני מרוצה. מחיר קצת יקר, אבל אני האמנתי לעניין שזה חומר אמריקאי.

ד"א, אין על רכב יפני, באמת! לגבי איזה סוגים יש להתווכח, אבל אני לא יכול לחלום על רכב שלא יפני בחנייה שלי, כן כן, פאנבוי וילד מושפע, מה שתגידו.

אגב, איך המנוע שלך נוסע?עדיין זריז?

תאמין או לא, אבל המנוע מקורי של הרכב לא הוחלף מעולם, עשה כבר 280 אלף קילומטרים, ועובד בצורה מעולה! אוכל קיקים כמו גדול, בלי נזילות בלי בעיות, לא מגמגם, לא כלום, נוסע חלק.

כמובן שגם הרכב עובר טיפולים בזמן, יש לי ספר טיפולים של כל הידיים הקודמות, הבנאדם שקניתי מימנו טיפל במוסך ארז בחיפה שזה מוסך מורשה דיי יקר חלקים מקורים אבל עבודה 10.

אני מטפל במוסך לא מורשה אבל אמין מאוד עם מחירים ממש טובים.

חומר אמריקאי זה מה שקנה אותך חח.

לי היה מספיק לדעת שהפסים מלמטה עשויים מנרוסטה וגם החלקים שהולכים לאורך.

מספיק להסתכל על הניקל עצמו ולראות במקום את האיכות שלו.

מסביב לחלונות זה פלסטיק ניקל גמיש, פחות איכותי אבל עדיין ניראה טוב.

גם לי העסק לא עלה זול, כי עשיתי להרבה חלקים, מסביב לחלונות, כולל פסים מלמטה ולמלעלה, והכל.

76884220.jpg

66200551.jpg

• תוכן חדש...