Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

מישהו כאן רכב מצ'אנג מאי לעיירה פאי באופנוע? האם הדרך מסוכנת?

הבנתי שזה מרחק של בערך 130 ק"מ עם בערך 800 פניות.

יש לי רישיון עד 125 סמ"ק אבל אין לי הרבה ניסיון רכיבה, רק בחופשות. אני גם חושב לקחת אופנוע (שכנראה יהיה ידני).

אשמח לשמוע אזהרות, המלצות וגם סתם הגיגים.

תודה!

172

פורסם

דרך מאוד מעצבנת, המון המון המון סיבובים חדים.

את הדרך לשם עשינו במיניבוס, ויצא לי לראות לא מעט חבר'ה שעושים אותה עם אופנועים.

בפאי עצמה כמעט כולם שם עם קטנועים (גם אני הייתי, ואין לי רישיון לקטנוע/אופנוע, וגם לא מבקשים).

לדעתי אם אין לך הרבה ניסיון, תוותר על הנסיעה מצ'אנג מאי לפאי על אופנוע, וקח מיניבוס (יש מיניבוסים ישירים).

בפאי עצמה יהיה לך מספיק זמן ואחלה מקומות להסתובב איתם עם האופנוע/קטנוע.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הסיבה שבגללה אני מתעקש כן לשכור היא שבדרך יש מקומות יפים לעצור בהם, ולהפוך את זה לטיול יומי, במקום להעביר 3 שעות במיניבוס.

ד"א, אם אני לא טועה כל העיקולים האלה פחות נוראיים על אופנוע.

172

פורסם

בלי להכיר את הדרך - עיקולים זה אחלה, אם אתה יודע לרכב - זה בסדר אם הדרך ריקה ואתה קצת יודע לרכב, אבל אם זה היירפינים - אז זה מבאס, אופנועים לא אוהבים היירפינים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז זהו, שניסיון הרכיבה שלי מסתכם בקטנוע. הכוונה לשכור הונדה פאנטום.

האם האופנוע הזה ידני עם קלאץ' או בלי? אני חושב על לקחת שיעור-שניים על רכיבה עם אופנוע ידני לפני הטיסה. זה אמור להספיק?

אני רואה לא מעט היירפינים... :|

172

פורסם

שוב, לא ממליץ לך, כל עוד אין לך ניסיון רכיבה (ולדעתי קטנוע לא נחשב, זה כמו אופניים).

זאת דרך לא קלה, ואם יורד גשם אז בכלל חגיגה (ויורד שם לא מעט גשם).

ממליץ לך לוותר על ה"תענוג" ולהגיע לשם בהסעה. מקסימום את הדרך חזור תעשה על אופנוע, אחרי שתבין איזו דרך צריך לנסוע.

יש בפאי ובסביבה שלה המון מקומות יפים לדעתי, אין צורך לחפש גם בדרך (אבל שוב, כל אחד ודעתו).

פורסם
אל תישכח שאתה צריך גם להחזיר את האופנוע

לא מחייב.

רוב הסוכנויות שם מאפשרות לקחת את האופנוע בצ'אנג מאי ולהחזיר אותו בפאי (או להפך).

פורסם

כבר נסעתי די הרבה על קטנוע בתאילנד (קו פנגן). לנסיעה בשמאל מתרגלים מהר.

השאלה היא האם תוואי הדרך עד כדי כך בעייתי לרוכב מתחיל. על זה אחשוב עוד קצת...

172

פורסם

חזרתי מתאילנד לפני כ3 שבועות. כמובן שהתחלתי בפאי,עיירה מדהימה שחובה לבקר בה ולהנות מהכיף והרוגע שלה. אין שום אי בתאילנד שדומה לחוויה בפאי.

בנוגע לדרך,דרך מאד מאד קשה. מדובר ב782 עיקולים דרך נוראית בנסיעה בתור נוסע. אני ממליץ על וואן. עולה 300 באט וחוסך את הנסיעה המאד מסוכנת הזאת.

בעיקר אחרי שיוצאים מתאילנד לקראת סוף הטיול אתה מתחיל להבין שאיזה מזל שיצאת וחזרת שלם מהקטנועים שמשכירים שמה.

מעבר לקנסות שהם מצליחים להשכיל לתיירים וגם אני נפלתי באחד כזה,כל התיירים באיים הולכים פצועים עם תחבושת עקב תאונות אופנוע. יותר מזה, בקופנגן אחרי הפול מון לצערי יצא לי לראות החייאה של בחור שעשה תאונה עם אופנוע. מראה זוועתי ושובר לב לראות בחור שגמר את החיים שלו והחייאה נכשלה.

פורסם

אני במקומך הייתי משכיר אופנוע לכמה ימים באיזור יפה שאפשר לטייל בו, בדגש על נפח תנועה נמוך, ולא מסתמך עליו כתחבורה (מה שגם ידרוש סחיבת ציוד), בנוסף מדובר על אופנוע 200 סמ"ק חלש מאד לרוכב הממוצע אבל חזק יותר משמעותית מקטנועי ה125 שאתה מכיר .

אין הרבה קושי בלהבין איך עובדים ההילוכים על אופנוע, מצא לך חבר עם אופנוע שיסביר לך, על האופנוע שלו (אם לא הייתי מוכר את שלי הייתי מתנדב בעצמי :))

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ב2003 עשיתי את הדרך הנ"ל על "צ'ופר" ימהה 250 ביחד עם אישתי והתיק הגדול.

הדרך מדהימה ולקחנו הכל באיזי וממש נהנו מהדרך.

בפאי חייבים אופנוע כך שהנושא סודר.

הדרך חזרה היתה יותר בעייתית כי יצאנו מוקדם בבוקר והיה ממש קר אז קפאנו כל הדרך.

אם רכיבה זה בקטע שלך אין דרך טובה מזו להנות בטיול ובטח ובטח בצפון תאילנד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...