Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,החג שבא עלינו לטובה פינה לי קצת זמן לפנק את הרכב לפני החורף בווקס ופלסטלינה,תמונות של אחרי הגשם שירד

2g9x.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ws2m.jpg

emmq.JPG

אופן היישום היה כך:

1.שטיפה במים של כל הרכב

2.שמפו לרכב car plane עם כפכפה מיקרופייבר

3.שטיפה במים

4.ניגוב עם מגבת uber

5.פלסטלינה M3+מים עם שמפו לרכב,הייתי ממליץ על מים בלבד כדי שהפלסטלינה תעבוד ביותר אפקטיביות

6.שטיפה נוספת עם מים בלבד

7.ניגוב עם מגבת uber

8.מריחה של ווקס,המתנה של 20 דק' לייבוש הווקס וניגוב,כל התהליך התבצע עם צמר גפן חבילה עולה 5 שקל.

5 שעות עבודה,מתוכם שעה מנוחה

שאלות:

האם הסימן לדעת אם הווקס קיים על הפח הוא הקטע שהמים ניראים כך כמו בתמונות?

יש לי פס חלודה קטן ממש בדלת כנראה שפתחתי כמה פעמים והקצה של הדלת קיבל מכה,מה כדאי לעשות?

אם יש הערות וביקורת בונה אשמח לשמוע,שבוע מעולה!

m7kj.jpg
פורסם
נראה מעולה!

למה ניגבת את הרכב לפני הפלסטלינה? זה נראה לי שלב מיותר.

צודק,לא יקרה שוב :)

adi89-מסקרן לדעת כמה זמן הוא יחזיק,אעדכן בכל מקרה

תודה חברים על הפרגון

m7kj.jpg
פורסם

אם יש הערות וביקורת בונה אשמח לשמוע,שבוע מעולה!

* כמו שנאמר, אין סיבה לנגב לפני הפלסטלינה.

* לאחר הפלסטלינה עדיף לתת שטיפה עם סבון או מוצר כמו ONR ולא להסתפק במים בלבד.

* את הווקס המעולה הזה אתה לא רוצה למרוח עם צמר גפן, במידה ואתה רוצה אז אל תרצה :idea: , תשיג פד נוח וצפוף.

* אתה לא רוצה לעשות פלסטלינה רק עם מים, תמיד תעבוד עם חומר סיכוך במיוחד כשאתה לא מסיים בפוליש.

תמונות מעולות :-P :-P

מרגע זה הינך "מוגן" למשך חצי שנה לכל הפחות במידה ותשמור על הרכב ותבצע שטיפות ידניות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
* כמו שנאמר, אין סיבה לנגב לפני הפלסטלינה.

* לאחר הפלסטלינה עדיף לתת שטיפה עם סבון או מוצר כמו ONR ולא להסתפק במים בלבד.

* את הווקס המעולה הזה אתה לא רוצה למרוח עם צמר גפן, במידה ואתה רוצה אז אל תרצה :idea: , תשיג פד נוח וצפוף.

* אתה לא רוצה לעשות פלסטלינה רק עם מים, תמיד תעבוד עם חומר סיכוך במיוחד כשאתה לא מסיים בפוליש.

תמונות מעולות :-P :-P

מרגע זה הינך "מוגן" למשך חצי שנה לכל הפחות במידה ותשמור על הרכב ותבצע שטיפות ידניות.

יבוצע שטיפה בפעם הבאה לאחר פלסטלינה

האמת היא שהצמר גפן ספג מלא מהווקס,להבא יהיה פד למריחה

בפעם שעברה שבה עשיתי את אותו התהליך בידיוק על רכב של חבר התוצאה של הפלסטלינה עם מים בלבד הייתה יותר משביעת רצון משום מה,יש לך השערה מדוע?

תודה על התגובה

m7kj.jpg
פורסם
יבוצע שטיפה בפעם הבאה לאחר פלסטלינה

האמת היא שהצמר גפן ספג מלא מהווקס,להבא יהיה פד למריחה

בפעם שעברה שבה עשיתי את אותו התהליך בידיוק על רכב של חבר התוצאה של הפלסטלינה עם מים בלבד הייתה יותר משביעת רצון משום מה,יש לך השערה מדוע?

תודה על התגובה

לפעמים מה שנראה לנו טוב יותר הוא בעצם ההפך הגמור, כאשר אין סיכוך איכותי אתה "תזיק" יותר לשכבת ה-clear coat, תייצר שריטות מיקרוסקופיות וסימני marring, במידה ועושים לאחר מכן פוליש אזי אין סיבה לדאגה אבל כאשר המצב הפוך רצוי לנקוט בזהירות ולעבוד לאט לאט ולפנק בחומר סיכוך.

קצת בהרחבה בלינק הבא (פיסקה רביעית).

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
לפעמים מה שנראה לנו טוב יותר הוא בעצם ההפך הגמור, כאשר אין סיכוך איכותי אתה "תזיק" יותר לשכבת ה-clear coat, תייצר שריטות מיקרוסקופיות וסימני marring, במידה ועושים לאחר מכן פוליש אזי אין סיבה לדאגה אבל כאשר המצב הפוך רצוי לנקוט בזהירות ולעבוד לאט לאט ולפנק בחומר סיכוך.

קצת בהרחבה בלינק הבא (פיסקה רביעית).

הבנתי,החומר הבא שאשתמש בו יהיה האוטם צבע של מנזרנה,עד אז אאסוף שאלות לפני יישום:-D

ממש כיף לראות תוצאות של אחרי עבודה,אני מרגיש שאני משתפר באיכות הניקיון,אתמול חברים ישבו באוטו וטענו שהאוטו ניראה כאילו הוצאתי אותו מהחברה אבל בעצם לדעתי הוא כרגע במצב מאוד מלוכלך,כל אחד והשריטה שלו :wink:

m7kj.jpg
פורסם

עבודה יפה, וצבע יפה עוד יותר!

איך הווקס הנ"ל? פרט מעט אני מעוניין לרכוש אותו לרכב בצבע בהיר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
עבודה יפה, וצבע יפה עוד יותר!

איך הווקס הנ"ל? פרט מעט אני מעוניין לרכוש אותו לרכב בצבע בהיר.

תודה :idea:

המריחה שלו פשוטה בתנועות סיבוביות,לא קשה למרוח אבל לאחר המתנה של 20 דק' הוא ניראה כמו קמח וניהיה קשה מאוד,אם יש לך אפשרות לעבוד עם מכונה זה יחסוך לך כאבי כתפיים

עריכה-יש לו ריח של K300 אבל לא חזק מידי שאי אפשר לעבוד

m7kj.jpg
פורסם

שחכתי לציין משהו,תחילה נסיתי להסיר את הווקס עם מיקרופייבר אבל זה הלך יותר קשה מהסרה עם צמר גפן,יש איזשהו דרך קלה יותר להסרה?

האם התהליך של יישום אוטם צבע דומה לזה של ווקס או שיש דגשים אחרים?

והנה פינוק מארגז הצעצועים שלי

s80w.jpg

יש בנוסף מברשות רכות וקשות בתאים שבצידי התיק..

m7kj.jpg
פורסם

תהליך ההסרה דומה.

יש מוצרים שקשה יותר להסיר לאחר ההתאחות, ויש כאלה שפחות. ויש כאלה שבכלל לא צריכים buffing, כמו אופטיסיל)

אבל לפי איך שאתה מתאר את זה, או שיישמת המון חומר, או שנתת לחומר לשבת יותר מידי זמן על הפח.

עוד סיבה יכולה להיות שמרחת את החומר כמו שצריך והמתנת כמו שצריך, אבל זה נעשה על פח חם.

"יאללה בירי".

פורסם

תשמע דור-ל,

התברכת בווקס מדהים, בעל ברק מרשים, בידיניג איכותי, עמידות גבוהה משל אוטם צבע! באמת מוצר על רמה.

החסרון היחידי שלו הוא ההסרה וגם זה חצי חסרון, מיישום ליישום אתה תלמד לעבוד איתו ותמצא לך את הדרך שעושה זאת הכי טוב. לדעתי על תוותר על מיקרופייבר איכותי (הצמר גפן ישאיר סיבים על הפח). פשוט תקנה אצל הקוריאני מגבות buffing ואתה מסודר.

רוב אוטמי הצבע והווקסים בשוק יהיו קלים יותר להסרה מהמוצר שיש ברשותך ולמרות זאת לא בטוח שהם היו טובים יותר בהגנה שמתקבלת לאורך זמן.

היות ואתה משתמש חדש יחסית יש להניח ששמת יותר ווקס מהדרוש (ככה זה תמיד).

פורסם
תשמע דור-ל,

התברכת בווקס מדהים, בעל ברק מרשים, בידיניג איכותי, עמידות גבוהה משל אוטם צבע! באמת מוצר על רמה.

החסרון היחידי שלו הוא ההסרה וגם זה חצי חסרון, מיישום ליישום אתה תלמד לעבוד איתו ותמצא לך את הדרך שעושה זאת הכי טוב. לדעתי על תוותר על מיקרופייבר איכותי.

רוב אוטמי הצבע והווקסים בשוק יהיו קלים יותר להסרה מהמוצר שיש ברשותך ולמרות זאת לא בטוח שהם היו טובים יותר בהגנה שמתקבלת לאורך זמן.

היות ואתה משתמש חדש יחסית יש להניח ששמת יותר ווקס מהדרוש (ככה זה תמיד).

עמידות גבוהה יותר מזל האוטם של מנזרנה?,אוקי אני מבין ממך שכדאי להמשיך ולעבוד עם הווקס הזה,מיקרופייבר איכותי יש,עד כמה איכותי הוא אמור ליהיות?,כנראה ביישום הבא אקנה אחת שימליצו לי באוטוסטור,בנוסף לאפליקטור

תודה על העזרה!

m7kj.jpg
פורסם

ישנו סיכוי לא רע שהמוצר הזה יעמוד כמו Manzerna ואף יותר, באמת ש collinite מייצרים מוצרים טובים. חשוב לזכור שזה ווקס סינתטי (או חצי סינתטי) ולא טבעי ועל כן הגיוני שיקח לו הרבה זמן להתפרק.

איכותי זה אומר שהוא מיועד להסרת ווקס ולא לשום מטרה אחרת.

הנה דוגמא למגבות איכותיות (27 ש"ח ליחידה כולל משלוח).

• תוכן חדש...