Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לגלות שהקוריאני הוא בחור נחמד והוא די סובלני לבקשות מיוחדות של מוצרים שלא מופיעים באיביי (כאלה שהופיעו למשל בעבר כמו המגבות הכחולות.. או לחילופין מוצרים שנמכרים רק דרך האתר הראשי שלהם שנקרא A-TOP )

העובדה שיש לו באיביי רק X מגבות לא אומרת כולם.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אכן כן

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני משתמש בקולונייט 845 שלפי מה שהבנתי היישום\ הסרה שלו דומים ל476. (העמידות וכו' קצת שונים)

בפעם הראשונה גם הורדתי אותו אחרי בערך 10 דקות המתנה ובכיתי מכאבים במשך איזה שעה וחצי. בפעם השניה הייתי קצת יותר חכם וקראתי את העלון למשתמש, והורדתי אותו אחרי 2 דקות כשהוא עוד לא התקשה לחלוטין. גם נתן לי יותר ברק וגם משמעותית הרבה יותר קל להסרה. אולי יקצר את אורך החיים אבל עדיף של הוקס ולא שלי.

קנוורת'- חצי שנה זה אורך חיים מינימאלי של הוקס הזה. הדבר הזה יכול להחזיק גם שנה בכיף, במיוחד אחרי הכנת פני שטח טובה.

שאלה לגבי השטיפה אחרי פלסטלינה:

אם אני משתמש בחומר לשטיפה ללא מים כחומר סיכוך (ONR ודומייו), אני עדין צריך לשטוף שוב? או שאפשר פשוט לנגב את השאריות וזהו?

וברשותכם שאלה לגבי פלסטלינה לפני ואקס:

ראיתי שיש חומרים לשימוש לפני וקס שמכילים פוליש עדין ולפי התאורים די עושים את העבודה של פלסטלינה רק בפחות מאמץ.

מה ההבדל בינהם לבין פלסטלינה?

*השאלות נועדו כדי למצוא את הדרך הכי יעילה (עלות\תועלת) לקבלת צבע נקי, בוהק ומוגן.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
אני משתמש בקולונייט 845 שלפי מה שהבנתי היישום\ הסרה שלו דומים ל476. (העמידות וכו' קצת שונים)

קנוורת'- חצי שנה זה אורך חיים מינימאלי של הוקס הזה. הדבר הזה יכול להחזיק גם שנה בכיף, במיוחד אחרי הכנת פני שטח טובה.

גם אני משתמש בו, חומר מעולה ששווה כל שקל.

מאז שגיליתי אותו הפסקתי לבחון חומרים נוספים, בעיני הוא לא פחות ממושלם.

• תוכן חדש...