Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תתן תקציב, ותגדיר מה הכוונה שלך, יהיה יותר קל לתת לך תשובה.

כי כרגע התשובה היחידה שעלתה לי בראש הייתה: ״לנסוע בו״

פורסם

לפי התגובות שלך בפורום אז פשוט מתבקש "למכור אותו".

אחלה דרך לעשות יחסי ציבור, אני בטוח שעוד מעט השרשור הזה יתנדף מפה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואו, יותר מסקודה פאביה?

אני לא מאמין :roll:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יכול להתחיל מלקנות טמבונים, חצאיות, מכסה מנוע, אגזוז, ג'אנטים של STI מאותה שנה.

ואחרי שתשמע את ההצעת מחיר של החלקים ישר תירד מזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה מודע לעובדה שגם שמדובר באימפרזה (גם אם ידנית) לא הופך אותה למשהו מיוחד מבחינת ביצועים כן? אכן אין הרבה ידניות שאני ראיתי אבל אין גם הרבה "מה לעשות" לו, אולי לעלות מידה בגאנטים ולעשות יישור קו נוזלים כללי ושלום על ישראל.

פורסם

ניתן לעשות הרבה. אבל השאלה מה אתה רוצה ממנו?

מבחינת שיפורים. אפר להגדיל את ההספק ל125 כוחות סוס אבל צריך לפתוח ראש ולהחליף כל מיני חלקים (לא זוכר בדיוק איזה. עברו 4 שנים מאז ששמעתי על זה). ופרט לכך ניתן להחליף פילטר אוויר לפתוח ואגזוז שיתנו רעש נחמד (או לפחות יותר סימפטי מהרעש הרגיל) וזהו בערך. אם אתה רוצה לשפר משמעותית אז רד מזה. גם מבחינת ההספק- עדיף למכור ולקנות את גרסת ה2 ליטר.

• תוכן חדש...