Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי מגבר מסוג סרווין ווגה xl300.4 ומחובר למגבר סאב וופר של רוקפורד דגם פאנץ p3 500rms בגישור, ועוד שתי רמקולים 400 וואט, את המערכת הרכבתי בערך לפני שלושה שבועות, אני זה שעשיתי את כל החיווט ברכב כמו שצריך! המערכת עבדה לי מצויין עד היום שחזרתי מראשון לירושלים וכל הדרך שמעתי על פול ווליום הגעתי לבית חניתי את הרכב ובערב לאחר 4 שעות בערך אני נכנס לאוטו מדליק את המערכת ופשוט היא לא עובדת, זאת אומרת המגבר לא נידלק בכלל בדקתי את שני הפיוזים והם שלמים, אני לא יודע מה ניסגר אם המגבר!! כי איך פתאום המגבר לא עובד לי אחרי כמה שעות של מנוחה? לגבי החוטים הם ניראים מחוברים כרגיל אפילו פירקתי את הרדיו דיסק לראות שמשהו לא התנתק לי והכל בסדר. אני לא יודע מה לעשות חייב עזרה ממבינים תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את כבל ה remote שאחראי על הדלקת המגבר אם הוא מחובר טוב.

תבדוק את כבל הפלוס אם הוא מחובר טוב ואם הפיוז שלו לא נשרף

ותבדוק את כבל המינוס אם הוא מחובר טוב בשניי הקצוות שלו.

פורסם

פיוזים, בדקת?

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם

תנסה להריח את המגבר, אם יש לו פתחי אוורור אז עדיף משם

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אוקי אז היום הלכתי לחבר שלי פירקתי מהמגבר שלו את ה +- והרימואוט וחיברתי אותם למגבר שלי, והמגבר שלי עבד! זאת אומרת שקודם כל המגבר שלי לשמחתי הרבה עדיין בחיים, ומה שנישאר לי זה להתחיל לחפש את הבעיה בחיווט של החוטים או בכל גבר אחר אפשרי. אז לבינתיים לקחתי את ה חוטים של ה +- והרימואוט שמתחברים לגבר אצלי וחידשתי את החוטים סתומרת קיצצתי אותם מחדש וחיברתי למגבר, פירקתי את הרדיו דיסק לראות שהרימואוט מחובר כמו שצריך והוא מחובר טוב, ועדיין לא עובד המגבר באוטו שלי אני אשמח לעוד עצות מה יכול להיות הבעיה אצלי. אגב בדקתי גם את הפיוז ליד המצבר שהוא שלם וגם הוא בסדר, וזהו אני לא יודע מה עוד לעשות! חייב עזרה תודה.

פורסם

כך כבל remote חדש ותחבר אותו תראה אם זה פתר את הבעיה . אם לא תנסה להאריך לאחד החברים את כבל ה remote שלך ולחבר למגבר שלו כך תבדוק אם היציאה של ה remote אצלך תקינה או לא. אם היציאה תקינה כנראה שכבל הפלוס לא תקין או שהמינוס לא מחובר טוב . תנתק את כבל המינוס משניי הקצוות ותחבר אותו מחדש שים לב שהקצה שמחובר לגוף הרכב מחובר טוב.

אם זה עדין לא עובד תבדוק את כבל הפלוס תנסה להחליף פיוז . עדין לא עזר תחליף כבל פלוס חדש.

פורסם

אוקי אז עשיתי כמה בדיקות אך ללא הועיל, לקחתי חוט אחד חדש חיברתי לרימואוט ופירקתי את הרדיו דיסק וחיברתי אותו ישירות לרדיו ולא עבד לי המגבר, אחר כך לקחתי חוט קטן העברתי אותו מה+ לרימואוט וגם כן המגבר לא נידלק, בדקתי את החוט של ה- והוא מחובר טוב ותקין במאה אחוז, אני לא יודע עדיין מה הבעיה, אני חושב שהאופציות שלי הם או שהכבל + לא תקין או שהרימואוט שיוצה מהרדיו דיסק נישרף או קרה לו משהו.. אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע! אגב אני בטוח שכל היציאות במגבר תקינות במאה אחוז מכיוון שבדקתי אותו אצל חבר שלי והוא עובד.

• תוכן חדש...