Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ניסיתי לנתק את הכבל של ה + מהגבר כשיש מוזיקה ברקע כי אני מפחד שזה יזיק לו.. אבל אני אנסה לנתק ולחבר..

וחוצמזה איך אני יכול להיות בטוח שזה הכבל של ה + ולא הפיוז ליד המצבר או לא יודע מה..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי אתמול הבאתי רדיו דיסק חדש חיברתי אותו ככה שאין מצב שהרימואוט שלו לא עובד או משהו, וחיברתי את כבל ה + כשהמערכת דולקת ואין שום ניצוץ, מה זה אומר? שלא עובר חשמל?

לגבי הפיוז אני אנסה להחליף אותו וניראה מה יהיה..

יש מצב שאם יצא לי מים מהמצבר ופגע ב + אז זה הזיק באיזה שהוא דרך? כי אני רואה כזה סימנים של מים מעל הפקקים שעל המצבר..

פורסם

פשוט חבורה של קשקשנים.

תחליף את הפיוז שנמצא על הכבל + למגבר (ליד המצבר).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בדיוק 2 דקות כדי לדעת מה הבעיה.. מנורת ביקורת יש לך? תבדוק אם מגיע מתח למגבר,אם לא תבדוק את הפיוזים במגבר או ליד המצבר . תבדוק אם מגיע מתח מהרדיו למגבר . בגדול נראה לי שאתה לא מבין , לך למתקין הוא יסדר לך את זה ב 2 דקות ואולי ללא תשלום .

פורסם
בדיוק 2 דקות כדי לדעת מה הבעיה.. מנורת ביקורת יש לך? תבדוק אם מגיע מתח למגבר,אם לא תבדוק את הפיוזים במגבר או ליד המצבר . תבדוק אם מגיע מתח מהרדיו למגבר . בגדול ניראה לי שאתה לא מבין , לך למתקין הוא יסדר לך את זה ב 2 דקות ואולי ללא תשלום .

תאמין לי שאני מבין טוב מאוד וגם אם אני לא מבין אני יבין!!! למה שאני יילך לחשמלאי שירכיב לי את החוטים של המגבר בזמן שאני עשיתי את זה פעם ראשונה בחיים ומצויין??

אתמול החלפתי רדיו דיסק פעם ראשונה וחיברתי חוט אחר חוט ככה את כל הצמה מאחורה ועשיתי עבודה מ ע ו ל ה!!

אז פה יש לי בעית חשמל שלא עליתי עליה לבד אז אני מתיעץ פה כי יש לי ידים וידע בסיסי לפתור את הבעיות, וככה גם ללמוד להבא!!

בקיצור אתה חשמלאי שמפרסם את עצמו בקארספורום!! אז תפסיק לזלזל באנשים שאתה לא מכיר!

ולשאלתך אם הייתה לי מנורת ביקורת לא הייתי פותח בכלל שרשור!!

פורסם
תאמין לי שאני מבין טוב מאוד וגם אם אני לא מבין אני יבין!!! למה שאני יילך לחשמלאי שירכיב לי את החוטים של המגבר בזמן שאני עשיתי את זה פעם ראשונה בחיים ומצויין??

שמע חבוב אתה מתבלבל, אם היית מבין לא היית מסתבך, אם היית עושה את זה מצויין זה לא היה קורה, אתה משקר לעצמך ומאמין שזאת האמת, לך למישהו שידע מה לעשות, תהיה לידו, תראה מה הוא עושה, תבקש שיסביר לך, ככה תלמד.

JL Audio

פורסם

אתמול החלפתי רדיו דיסק פעם ראשונה וחיברתי חוט אחר חוט ככה את כל הצמה מאחורה ועשיתי עבודה מ ע ו ל ה!!

אז פה יש לי בעית חשמל שלא עליתי עליה לבד אז אני מתיעץ פה כי יש לי ידים וידע בסיסי לפתור את הבעיות, וככה גם ללמוד להבא!!

בקיצור אתה חשמלאי שמפרסם את עצמו בקארספורום!! אז תפסיק לזלזל באנשים שאתה לא מכיר!

ולשאלתך אם הייתה לי מנורת ביקורת לא הייתי פותח בכלל שרשור!!

לקחת את העניין לכיוונים לא נכונים.בסך הכל כולם מנסים לעזור ואין לך שום סיבה להיעלב.אולי עצבנותך על המקרה קצת מעיבה על שיפוטך וחבל.

מקריאת השרשור נראה שמצבך מאד פשוט ואתה מפספס משהו בדרך.מנורת ביקורת או רב מודד יקלו ויעזרו לך לפתור את העניין.

תתמקד בכבל הפלוס שמוביל מהמצבר למגבר ובדוק אם יש בקצה המתחבר למגבר -חשמל .

בהצלחה

ליאור

פורסם

לפי מה שהבנתי הבעיה שלך זה שלא מגיע מתח למגבר.

הפתרון הוא מאוד פשוט, למצבר שלך מתחבר כבל + שמטרתו לספק מתח למגבר שלך בהתאם למה שנידרש על הכבל נמצא בית פיוז (צריך להיות קרוב למצבר) שבתוכו פיוז שערכו מתאים בהתאם לצריכת הזרם.

יש לך שלוש נקודות שאתה צריך לבדוק הנקודה הראשונה היא החיבור שבין המצבר לכבל, הנקודה השניה היא הפיוז (בדוק שהוא תקין ולא רק בעין כי לפעמים הוא מתנתקת בהלחמות אז תביא פיוז חדש) והנקודה השלישית החיבור בין הכבל למגבר.

תבדוק שכל החיבורים הבאים תקינים ותראה אם עובד , אני בספק אם הכבל תקול זה אפשרי אבל נדיר.

בהצלחה.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

99% פיוז ראשי שנמצא ליד המצבר של כבל +, איך אתה מבין גדול ולא יודע מה זה מנורת ביקורת. תקרא מה אנשים כותבים לך ואל תתעצבן סתם...כך נורה רגילה מפנסים של האוטו, חוט אחד תסובב סביב הברזל של הנורה (זה יהיה מינוס) ועוד חוט שיהיה בחלק התחתון (בברזל התחתון של הנורה) זה יהיה פלוס... את המינוס מהנורה תחבר למינוס של המצבר או לבודי של הרכב ועם הכבל של הפלוס תבדוק על הפיוז בחיבור מהצבר לפיוז ומהפיוז לתוך האוטו (בשתי צידי הפיוז) אם הנורה דולקת אז הבעיה היא לא בפיוז. בהצלחה גבר

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

אוקי אנשים תודה על התגובות ועל העצות! אז היום הלכתי לקנות פיוז חדש וכל המקומות היו סגורים כי באתי מאוחר אז אני אקנה מחר!

כל אופן הבעיה נבדקה, הלכתי לאוטודיפו לחפש פיוז ולא היה להם והעובד שם אמר לי שהוא רוצה להעיף מבט, והוא הביא את המנורת ביקורת ומה שקורה זה שהוא אמר לי להוסיף חוט חשמל מתחילת הפיוז לקצה השני והוא הסביר שהפיוז טוב, רק שאין לו מספיק כח להעביר את החשמל, לכן החוט שהוספתי עוזר לו וככה זה עובד, הוא אמר שזה זמני ואסור לי להמשיך עם זה אז מחר אני אלך לקנות לי פיוז חדש והכל יבא על מקומו בשלום!

אגב נוצרה לי בעיה חדשה אני לא יודע אם לפתוח עוד שרשור אז כבר אני אשאל פה..

המגבר עובד והכל טוב רק שהחלפתי רדיו דיסק מקנווד שהיה לי לפיונר חדש יותר וחיברתי את כל החוטים כמו שצריך מאחורה, הבעיה שאני לא מצליח לשמוע מהרמקולים והסאב שמחוברים למגבר, אני שומע רק מהקידמיים שמחוברים ישירות לרדיו, עכשיו שיחקתי בהגדרות של הרדיו ואני מצליח להוציא מהרמקולים צלילי באס חלשים ביותר, יש לציין שלפני שהחלפתי רדיו דיסק הכל עבד על פול ווליום כמו שצריך ולא נגעתי בכיוונים של המגבר בכלל, עכשיו יש מאחורי הרדיו יציאה של RCA כמו ברדיו הישן..

פטרונות מישהו?

אני יודע שאם אני יחזיר את הרדיו הישן של הקנווד הכל יעבוד לי חלק רק שאני רוצה רדיו חדש.. אגב זה הדגם של הרדיו PIONEER DEH2450UB

פורסם

אני יתן לך תגובה מהירה לפי דעתי ככה שאני לא מבטיח שזה נכון.

לפי דעתי קודם תקנה פיוז ותסדר את בעיית המתח יכול להיות שהמגבר לא מקבל מספיק מתח כי זה לא נשמע לי כמו בעיה ברדיו דיסק (לא הסברת הכי בבירור).

במידה ואתה בטוח שמדובר בבעיה ברדיו דיסק אז תראה אם יש לך שם אופציה של שמאל ימין וקדימה אחורה במידה וכן אז תדאג שהכיוונים יהיו בדיוק במרכז ככה שכל הרמקולים ינגנו בצורה שווה.

עוד אפשרות זה שהrca לא מחובר טוב או ברדיו דיסק או במגבר.

מקווה שעזרתי.

המערכת שלי: Hu: Alpine CDA 9887 / Sub: dd audio 3512f

Front Component: Hertz mlk 165 / Rear Component: Boston Acoustics Sr60

4Channel Amp: mosconi 100.4 / Mono Amp: Celectra da2k

פורסם

הרמקולים האחוריים מוגדרים אצלך כ - sub ובגלל זה אתה לא מקבל צליל מלא מהם.

אתה צריך להגדיר בהגדרות הראשוניות של הרדיו את היציאה האחורית שלא תהיה sub אלא full.

אני מציע לך לעבוד עם החוברת שקיבלת עם הרדיו ואם אין לך אז תוריד מהאתר של פיוניר.

זה אמור לפתור לך את הבעיה.

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם

קניתי היום פיוז חדש חיברתי אותו והמגבר עובד מצויין..

לגבי הרדיו, כיוונתי את כל הרמקולים בצורה שווה שישמעו מכולם.

עכשיו לא הבנתי מסתומרת הגדרות ראשוניות?

עדייו אני לא שומע כלום לא מהסאב ולא מהרמקולים האחוריים שמחוברים למגבר.

אני בטוח שה rca הוא טוב כי לפני שהחלפתי רדיו דיסק שמעו מצויין..

• תוכן חדש...