Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג חדש, תקציב 10,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני נהג חדש לקראת סיום תקופת המלווה.

אני כרגע מחפש את הרכב הראשון שיהיה בבעלותי ויוחזק שנתיים עד לגיוס.

תקציב נקי לרכב 10,000 לא כולל יישור קו וביטוח.

האמת היא שאני לא מבין גדול, אך יצא לי לקרוא כל כך הרבה פוסטים ונושאים בפורום הזה ובכלל ברשת - מה שהפך אותי למבין עוד יותר קטן ומבולבל יותר גדול.

אני מחפש רכב עם מנוע קטן (1400 יהיה מספק בהחלט)

אוטומט (שכן יש לי רישיון לרכב מסוג אוטומט בלבד, לכן אבקש לא לקבל הצעות לידני)

שנתון 2000~2003 יכול להיות מאוד נחמד.

אמינות גבוהה, אך צריכת דלק נמוכה כפי שאפשר למנוע כזה, יעזור מאוד.

בקיצור, הרכב המושלם לנהג החדש - אני לא מחפש משהו מלהיב או משהו "להרוס", רכב שיסיע אותי מנקודה א' לנקודה ב'.

נסיעות של 10-15 דק'.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הונדה סיווק אם תמצא,סוזוקי בלנו אמין בצורה לא רגילה,מיצובישי סופר לנסר או ניסאן אלמרה ואחרון חביב סובארו גרנד לאונה!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
הונדה סיווק אם תמצא,סוזוקי בלנו אמין בצורה לא רגילה,מיצובישי סופר לנסר או ניסאן אלמרה ואחרון חביב סובארו גרנד לאונה!

הבלנו אופציה מאוד חזקה אצלי, רכב עם אמינות גבוה ומתאים לצרכים שלי - לקחתי בחשבון.

שאר הרכבים שהצעת לא אהבתי או שהם עוברים את התקציב שלי בהנחה והשנתון הוא בסביבות ה 2000, מעדיף לקנות רכב שיהיה קטן ממני (שנתון 96).

תודה רבה על ההצעות.

פורסם

עוד אופציה בסגנון הבלנו זה קורולה, אבל השנתון לא מתקדם בתקציב הזה (סביבות 96', אולי פחות).

אם יש לך אפשרות להעלות קצת את התקציב (או ליפול על מציאה) זה פונטו ספייס עם גיר רציף (אתה מקבל אירופאית משנתון מתקדם יותר).

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

יונדאי אקסנט, לנטרה או אלנטרה, ואולי אפילו גטס.

לא שיא הבטיחות או היופי, אבל רכבים אמינים מאוד ופשוטים לתחזוקה ואפשר למצוא שמורים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...