Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עברתי על המפרט של האוקטביה החדשה ונזכרתי שהיא מוצעת בגירסה עם מנוע 1.4 tsi החדש של קונצרן פולקסווגן, 140 כ״ס עם כ- 25 קג״מ! מאיץ ב- 8.5 שניות ומאד חסכוני (מכבה 2 צילנדרים מחוץ לעיר למיטב זכרוני), דגם אלגנס המפואר המאובזר בכל טוב, נמכר בכ- 145 אלף ש״ח, נראית פיצוץ של גירסה (לא ישבתי או נסעתי בה). 

אבא שלי הזמין את הרכב הזה - אמור לקבל אותו אחרי החגים בתחילת אוקטובר בערך.

אעלה סיקורון שלו כשיקבל

על פניו הרכב נראה ומרגיש מעולה גם ביחס למתחרות.

פורסם
אני לא חושב שהבעייה של אנשים עם DSG היא בעייה של התרגלות. הבעייה היא שהגיר מתקלקל כל יומיים.

עד היום צמפיון לא הסבירו מה הייתה הבעיה בגיר ורק אחרי שהגישו נגדם תביעה ייצוגית הם החליפו לכולם ואמרו שמעכשיו הכל סבבה.

עוד שנה - שנתיים נדע אם הם צודקים או לא.

אגב, מאיזו חברת ליסינג קיבלת את ההצעה הזו?

אצלי הרכב דגם ישן 2013 כבר עשה 20 אלף ק"מ ולא מצייץ. הגירים מ 2012 כבר לא עושים בעיות. פרט לכך לטעמי הדגם החדש גורם לכל המתחרות להחוויר. לדעתי עסקה סופר משתלמת, רק באמת עדיף 1.4 מאובזרת שכך ביום המכירה לא תתחרה בעוד 5000 דגמים יוצאי ליסינג שישתחררו לשוק באותה השנה :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
אבא שלי הזמין את הרכב הזה - אמור לקבל אותו אחרי החגים בתחילת אוקטובר בערך.

אעלה סיקורון שלו כשיקבל

על פניו הרכב נראה ומרגיש מעולה גם ביחס למתחרות.

אתה יכול לפרט האם הוא קיבל את ״תנאי ההשקה״ אשר מצויינים במודעות הפרסומת של האוקטביה החדשה ומהם?

האוקטביה הזו החלה לעניין אותי באופן אישי (רק בגירסת הסטיישן שתגיע עוד כמה חודשים ואולי עם מנוע ה- 1.8, פשוט הזאב בעור כבש המושלמת).

למרות שאני חייב לציין שאתמול ראיתי כזאת על הכביש ומהסתכלות מהירה המראה שלה מאד איכזב אותי, חשבתי בהתחלה שזו הראפיד, מדובר בכבש מסכן במיוחד :)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

היום הייתי בסוכנות של סקודה בחיפה - לטענתם, ב-1 לאוקטובר הם יוצאים במבצע מכירות של 72 שעות שאת פרטיו הם עדיין לא יודעים.

• תוכן חדש...