Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נומרולוגיה? נו באמת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי, תזהר, הגישה שלך לגיבוב בסכנה.

ואתה צודק. אסטרונומיה. טעות שלי :?

טכנית - אפילו לא ממש אסטרונומיה (שלא נוגעת ליחס לדברים פנימיים בכדור הארץ - כמו גאות שפל וכל ההשפעות הללו) - יותר גאופיזיקה ומדעים פלנטריים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אסטרולוגיה ונומרולוגיה הם תחומי מחקר לגיטימיים ורחוקים מלהיות שרלטנות או בולשיט, אולם בין העוסקים בהם יש מעט מאד אנשים עם ידע והבנה אמיתיים. התחומים האלה מושכים הרבה אולוסיה סוג ב', בדומה לקואוצ'ינג למשל שגם הוא פרוץ ולא מפוקח.

ובדיוק בגלל זה אי אפשר לקחת ברצינות כל מה שנומרולוגיות רושמות בפייסבוק של יוסי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה הבסיס של נומרולוגיה?

מה נקודת המוצא לגבי התפעול של היקום שמאפשרת להניח אפילו שיש למספרים (כמונח מופשט) השפעה כלשהי על משהו?

מה נקודת המוצא שמאפשרת שלשם של מישהו תהיה השפעה X על הגורל שלו או על האישיות?

באמת אשמח לקבל תשובה.

(לגבי אסטרולוגיה אני לא שואל כי אני כבר יודע את התשובות וזה קל מדי להפריך אותן)

פורסם

מישהו באמת מאמין בזבל הזה? זו תופעה שאנשים מכירים?

בודאי - עובדה שזה קיים.

נתקלתי בזה בעבר אבל אף פעם לא בתור ספאם פעיל באתר. אני לא מבין איך היא לא מתביישת לפרסם את זה כעסק לגיטימי.

אולי היא בעצמה מאמינה שזה נכון.

זו שרלטנות נטו.

אבל ריווחית.

דני

פורסם
מה הבסיס של נומרולוגיה?

אותו דבר כמו אסטרולוגיה, וכמו הנצרות (באופן חלקי), וכמו המיתוסים היווניים, ורוב עבודות האלילים:

האקראיות.

כלומר, המחשבה שהעולם הוא אקראי ביסודו ובמהותו, ולכן אירועים מקריים הם בעלי חשיבות מרובה. דוגמה נוצרית - האבן ש(הם טוענים ש)ישו נשען עליה בשעה שהלך להצלב, היא בעלת חשיבות דתית רבה, ועולים לרגל (נוצריים כמובן) מקפידים לבקר אותה וכולי.

דני

פורסם

פעם נקלעתי לשיחה עם נומרולוג. לא ידעתי שהוא כזה עד שלבים מאוחרים בשיחה, בהם הציע לי אבחון על רגל אחת. הסכמתי. נתתי לו את כל המספרים ועוד כמה פרטים, התחיל להציף אותי בניתוחים די מדוייקים.

פתאום קלטתי ניתוח שהתבסס על פרט שעלה בשיחה ביננו קודם. התחלתי לשחזר את השיחה כולה והבנתי שכל הניתוחים שלו הם פיתוחים של דברים שאמרתי. לזכותו ייאמר שקלע בול, יש לו יכולת הקשבה, התבוננות וחיבור נקודות יוצאת דופן. התגובה שלי למה שהוא אומר עלי מראה לו אם הוא באיזור והוא מתקן ומחדד בזמן אמת.

אמרתי לי שאני רוצה ללמוד את השיטה, מינוס האלמנט הנומרולוגי. עשה עצמו נעלב וטען שהכל במספרים. הודיתי לו בחום על ההוכחה שזה הכל קשקוש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני לא רוחְֹני, לא קראתי מעולם תחזיות אסטרולוגיות ולא מאמין בקוראים ובחוזים למינהם,

אבל יש משהו בהשפעה של מסלול הכוכבים, הירח והשמש על כדור הארץ.

אם הירח משפיע על כדה"א (למשל גאות ושפל), אז אין לי ספק שיש לו השפעה על נוזלים שמשפיעים על חיים (זרע / מי שפיר לאשה הרה וכו').

שרלטנים יש תמיד, בכל תחום, אבל לאסטרולוגיה יש השפעה אמיתית לדעתי. מהי? אינני יודע.

יש הבדל עצום בין יצור חי לגוף שמימי.

כדור הארץ נע במסלול קבוע ולכן השפעת שינויי כוח המשיכה עליו הם ידועים וקבועים. לעומת זאת יצור חי זז, מתהפך, קופץ מסתובב וכו' ולכן ההשפעה הזו שונה לחלוטין בין פרט לפרט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התחלתי לשחזר את השיחה כולה והבנתי שכל הניתוחים שלו הם פיתוחים של דברים שאמרתי. לזכותו ייאמר שקלע בול, יש לו יכולת הקשבה, התבוננות וחיבור נקודות יוצאת דופן.

גם מגידי עתידות עובדים בשיטה זו. כמו בכל דבר, יש כאלה שיש להם יכולת מרשימה גם בתחום זה.

דני

פורסם
אסטרולוגיה ונומרולוגיה הם תחומי מחקר לגיטימיים ורחוקים מלהיות שרלטנות או בולשיט, אולם בין העוסקים בהם יש מעט מאד אנשים עם ידע והבנה אמיתיים.

וואלה? כי לי עוד לא יצא להתקל בNature או בScience במאמר אסטרולוגי עם ניתוחי ANOVA ומבחני חי בריבוע שמוכיחים שלבעלי מזל אריה יש השבוע סיכוי למצוא אהבה, אבל אולי אני מדלג על יותר מדי עמודים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיסוק כמה אפשרויות כבר יש? או עצמאי או שכיר. נגיד והאוכלוסיה שנולדה ב16 מתחלקת שווה, אז היא צדקה ב50%, שזה הרבה אנשים כמוך קוראים את זה ואומרים "וואלה נכון".

עכשיו שבדבר אחד היא "קלעה בול", אתה לוקח בקצת יותר רצינות את שאר התוכן.

בתחומים האלה לא צריך להיות צודק, צריך לשכנע כמה שיותר אנשים שאתה צודק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
פעם נקלעתי לשיחה עם נומרולוג. לא ידעתי שהוא כזה עד שלבים מאוחרים בשיחה, בהם הציע לי אבחון על רגל אחת. הסכמתי. נתתי לו את כל המספרים ועוד כמה פרטים, התחיל להציף אותי בניתוחים די מדוייקים.

פתאום קלטתי ניתוח שהתבסס על פרט שעלה בשיחה ביננו קודם. התחלתי לשחזר את השיחה כולה והבנתי שכל הניתוחים שלו הם פיתוחים של דברים שאמרתי. לזכותו ייאמר שקלע בול, יש לו יכולת הקשבה, התבוננות וחיבור נקודות יוצאת דופן. התגובה שלי למה שהוא אומר עלי מראה לו אם הוא באיזור והוא מתקן ומחדד בזמן אמת.

אמרתי לי שאני רוצה ללמוד את השיטה, מינוס האלמנט הנומרולוגי. עשה עצמו נעלב וטען שהכל במספרים. הודיתי לו בחום על ההוכחה שזה הכל קשקוש.

זה נקרא קריאה קרה, וזה בר אימון.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

306390e8-ea84-40cf-ad50-ff7a40aad5db.jpg

יוסי, את זה אתה לא מצליח להבין? אז איך תסביר את הפולחן שנערך סביב הפיטם של האתרוג?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...