Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעשות טיפול לרכב, אני עומד כרגע על 82 אלף קילומטרז' אבל מעדיף לעשות את הטיפול הזה עכשיו.

השאלה שלי היא, מה בעצם הטיפול כולל ומה טווח המחרים ואיפה עדיף לטפל

דיברתי עם מוסכניק אתמול הוא אמר לי שזה בסביבות ה 600 ש"ח תלוי אם הפלאגים הם מיוחדים (לא זוכר בדיוק את תיאור שהוא נתן להם) אבל בגדול הוא הסביר שיש פלאגים שמחליפים פעם ב 90 אלף ויש את הרגילים שמחליפים כל טיפול 10 אלף וההבדל בניהם הם בסביבות ה 200 ש"ח ל 4 פלאגים, עוד הוא ציין שהוא יבדוק את הבלמים ואם צריך להחליף אז הוא יגיד לי ואני יצתרך להחליט אם להחליף אצלו , הוא לא ציין מחיר להחלפת הברקסים

מישהו יכול לעזור לי קצת עם מיידע לגבי הטיפול?

אני גר בבית שמש, אם משהו מכיר מוסך מומלץ בעיר זה יהיה יותר נוח בשבילי, תודה :)

• ספונסר פורום
פורסם

במאזדה 3 מחליפים מצתים בכל 120 אלף קילומטרים או 3 שנים. אין קשר לטיפול 90 אלף, אלא אם במקרה עברו 3 שנים מאז ההחלפה האחרונה של המצתים.

שים לב שבטיפול 90 צריך להחליף גם מסנן דלק לפי הוראות היבואן.

מוסך טוב באזור שלך הוא מוסך הצומת ובקישור שצירפתי תוכל למצוא המלצות רבות עליו. הוא יוכל לתת הצעת מחיר הוגנת לטיפול עם חלפים איכותיים.

פורסם
במאזדה 3 מחליפים מצתים בכל 120 אלף קילומטרים או 3 שנים. אין קשר לטיפול 90 אלף, אלא אם במקרה עברו 3 שנים מאז ההחלפה האחרונה של המצתים.

מוסך טוב באזור שלך הוא מוסך הצומת ובקישור שצירפתי תוכל למצוא המלצות רבות עליו. הוא יוכל לתת הצעת מחיר הוגנת לטיפול עם חלפים איכותיים.

ממה שזכור לי דווקא החלפת מצתים לרכב הנל נעשית כל 90 אלף ומדובר מצתי ארידיום שכל מצת שכזה עולה סביב ה 90 שח.

פורסם
ממה שזכור לי דווקא החלפת מצתים לרכב הנל נעשית כל 90 אלף ומדובר מצתי ארידיום שכל מצת שכזה עולה סביב ה 90 שח.

זה בדיוק מה שהמוסכניק אמר לי, וזה מה שמייקר את הטיפול, תודה

פורסם

תודה, כמה אמור לעלות כל הטיפול לפי הוראות יצרן?

פורסם
מחליפים מצתי אירדיום ברכב הזה כל 120 אלף ק"מ.

בארץ דוחפים מצתים רגילים, אותם מחליפים כל 45 אלף ק"מ

זה יהיה קריטי אם אני ישים מצתים רגילים?

ואם אפשר מפרט של מה הטיפול כולל, חלקים ומחירים בבקשה

• תוכן חדש...