Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני עד 65K

Maxf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח לשמוע הצעות ורעיונות לרכב העונה על הדרישות הבאות:

- ידני

- בעל התנהגות כביש ספורטיבית ממוצעת ומעלה (לא צריך להיות מטורף, אבל חשוב שישאיר איזה חיוך תוך כדי הנהיגה)

- ניתן למצוא מספיק כאלה שלא שחוטים לגמרי

- צריכת דלק סבירה

- בתקציב המצוין למעלה

אני בן 22 ולא צריך להסיע משפחה, אז מבחינת גודל אני כנראה מכוון לסופר מיני או משהו בסגנון. נסיעה בעיקר בבין עירוני.

המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש היא איביזה שנת 09'-10', אבל בטוח שלכם יהיו רעיונות רבים וטובים יותר.

תודה מראש,

מקס

פורסם

הייתי ממליץ לך לקרוא על פיאט בראבו 2011 מנוע טורבו גיר ידנית.

אני הופתעתי מהרכב. החיסרון היחיד שלו זה ירידת ערך מוגזמת כ 15 אלף בשנה

פורסם

לא צריך להגזים. רכב של 65K לא יורד 15K כל שנה.

לפי התיאוריה הזו תוך פחות מ 5 שנים הרכב יימסר בחינם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בראבו בהחלט תיתן תמורה מירבית במחיר הזה - רכב אמין ואיכותי ביותר, שימושי ונוח, ומהנה מאוד לנהיגה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני לא מגזים, כנס למחירון של לוי יצחק ותראה.

זה חריג וגם לי זה היה מוזר.

הדגם במקור עולה 115 חדש. תראה את השווי של רכב בין שנתיים 3,באזור ה 60, וקצב הירידה הוא כזה עד השנה החמישית..

לדעתי לוי יצחק עושה ממש שוק ומחליט בהתאם לאינטרסים כאלה ואחרים על מחירי הרכבים...

זה אחלה רכב ואם תצליח לקנות לפי לוי יצחק ואפילו פחות ולמכור לפי יד 2 עשית עסק טוב.

פורסם

אם תוכל להוסיף קצת ממש עכשיו התחילו לייבא קיה פיקנטו ספורט בארץ תוכל להביא חדשה באזור ה 70 הרכב הוא למעשה פיקנטו רגילה רק 3 דלתות ועוד כמה שינויים קוסמטיים שיתאימו לך חסכוני זריז וחמוד לאלה....בהצלחה

פורסם

הבעיה בבראבו זה למצוא אחת ידנית. אני כבר תקופה לא קצרה מחפש את הרכב הזה וב5 חודשים היו רק 2 ידניות, אחת יש עכשיו ביד 2. הבעיה השנייה זה רמת גימור, כל ידניות הגיעו לארץ ברמת גימור דינמיק? מה אין רמות איבזור סאנסשיין ידניות (פרט להזמנה מיוחד)?

פורסם

לא - אין סנסיישן ידניות חוץ מהזמנות מיוחדות. והזמנות מיוחדות של בראבו זה דבר נדיר.

לגבי מי שהזכיר פיקנטו... בסדר...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הפיקנטו "ספורט" מצוידת במנוע הגדול יותר 1250 סמ''ק הזהה לזה המשודך לתיבה האוטו', הרכב מרגיש טוב יותר אבל עדיין רחוק מספורטיבי.

היאריס TS אמנם יקרה לרכישה ובעלת שנתון נמוך אך האחזקה זולה ותספק את רוב צרכייך.

אולי אפילו C2 מבית סיטרואן יכולה להיות אלטרנטיבה.

ישנן אלטרנטיבות נוספות אך חזקות ויקרות יותר לאחזקה בדמות איביזה טורבו, קליאו ספורט, 207GTI...

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תוכן חדש...