Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיזו 504 טנדר בנזין. לאחר שיפוץ מקיף אני מאוד מרוצה. מנוע וגיר שופצו כולל רוב המערכות ההיקפיות, מים, הצתה וכו. הרכב אמין מאוד, ע"פ הרישוי מותר לשאת 1490 ק"ג ומאחר ורוב הארגז נימצא ליפני הסרן האחורי משקל רב לא פוגע ביציבות או בהיגוי. הארגז גדול ואני יכול לשאת 3 אופנועים ודלת הארגז נסגרת ויש מקום לציוד.

עד כאן הכל טוב. אבל... צריכת הדלק גבוהה. חשבתי להחליף לדגם הדיזל. האם מישהו מכיר את המנוע? האם הוא מוצלח כמו דגם הבנזין ? האם הוא אמין ? יש דגם כזה 4X4 איך הוא ? יש בעיות עם הדיפרנציאל ? בעיות מיוחדות ?

תודה מראש, ואל תצחקו אלי, אני אוהב את הדגם הזה ואני נישאר רק איתו.

לגבי החלפים אני משתמש רק בחלפים מקוריים וחדשים ולא משופצים ואין בעיה להשיג חלפים, עד כמה שידוע לי.

פורסם

שלום.

הפיזו' 504 טנדר בנזין הוא אוהב דלק אבל אוטו מצויין!!!

לעומתו הפיזו' טנדר דיזל היה חרה של אוטו אבל חרה אמתי שלא תעיז להתקרב!!!

כישלון אמתי ומהר מאוד הפסיקו ליצר אותו.

קיים גם 4+4 מוגבה אבל אותו סיפור.

ביזמנו למקורות וחברת החשמל וכמה קיבוצים היו להם אותם.

או שהוסבו לבנזין או שניזרקו...

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עד כמה שאני זוכר הוא מורשה 1350 ק"ג.בתחילה הביאו אותם עם מנועים 1600 (שנים 81'-82')אח"כ 1800 ובסוף, לפחות בשנה האחרונה (94'), עם חמישה הילוכים ברצפה ולא על הקאנט של ההגה.

ל4*4 קראו דאנג'ל. הוא נראה קרבי סוף הדרך וזהו.

לאבא שלי היה מהעבודה כזה (דיזל) הוא היה מבסוט מהכח של הדיזל אבל ההתרשמות שלו היתה שהאוטו עדין מדי למנוע ושאר המערכות פשוט לא עומדות בעומס.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

היה למדור ששירתתי בו בצבא כזה טנדר - לובינסקי הפסידו את המכנסיים על העיסקה הזאת ונאלצו להחליף את המנועים של כל הטנדרים 504 דיזל שסופקו לצבא.

בקיצור - להתרחק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואם ה-4*4 מעניין אותך חפש דנג'ל (או דאנג'ל) בפורום אספנות -היה שרשור כזה.

שכח מהסבה עצמית - יותר מדי בלגן ,אבל נדמה לי שיש עוד 1 או 2 נוסעים.

פורסם
היה למדור ששירתתי בו בצבא כזה טנדר - לובינסקי הפסידו את המכנסיים על העיסקה הזאת ונאלצו להחליף את המנועים של כל הטנדרים 504 דיזל שסופקו לצבא.

בקיצור - להתרחק...

אל תדאג להם בטח הם שלחו את כל המנועים ליצרן בצרפת והזדכו עליהם....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...