Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסיסי ביותר עד 15-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, כמה עצות אחיתופל בשירשור אחד ואיזה סלט שלם עשיתם פה.

לגבי הרשימת רכבים שנתת, מאוד פשוט קחי אותה, צבעי בכחול וזרקי לים. נסי להתחיל בראש פתוח כי אף אחד מהרכבים הנל לא ממש עונה לך על הדרישות או שיש אופציות עדיפות באותו תקציב.

יש לבחורה תקציב של 20 אלף ש"ח. מה קשור בלנו 97? או סקודה פליסה (בטח גם שהיא לא אוטומטית, שלא נדבר על זה שיש בתקציב הזה כבר פאביה).

mark_Avn - תגיד לי איך אתה מזכיר בלנו 97 וסיטרואן C5 באותה נשימה ?!. מה הקשר של C5 כרכב בסיסי לנהגת חדשה?

הבחורה ביקשה משהו פשוט בסיסי ואמין. גרמניות אוטו' למינהן בשנים האלו לא בדיוק עונות על ההגדרה פולו ונגזרותיה (אביזה \פאביה) סבלו מבעיות גיר שהיו משותפות לקונצרן VAG בשנים האלה ובנוסף עוד בעיות אלקטרוניות שונות כמו חלונות חשמל ומצערת שיוצאת מכיוון ועוד שאר מחלות כאלו ואחרות. בקיצור הרכבים לעצמם טובים האמינות לא נקודה חזקה כל כך.

המלצה שלי בתקציב כזה ולדרישות הנל. רצוי להתמקד בקטגורית רכבים שנקראת סופר מיני. אופציות טובות ואמינות יחסית בשנים האלו (כמובן לקחת בחשבון שמדובר ברכבים לא צעירים ואמינותם תוכרע בעיקר מאופי החיים שהם עברו)

נסי לחפש את הפיאט פונטו ספייס האוטומטית, גירסה זו נקראת ELX או דינמיק ומגיע עם 80 כ"ס וגיר רציף. ביצועים לא רעים, צריכת דלק מהטובות שיש בקטגוריה בשנים האלו. וסך הכל רמת האמינות הבסיסית טובה בהחלט וגם הבטיחות.

לשים לב יש גם גירסה אוטומטית עם 60 כ"ס, זאת לא מומלצת עקב שימוש בגיר רובוטי לא נעים לשימוש.

בחירה טובה נוספת נסי אולי יונדאי גטס כמו שהמליצו לך, נסי לקחת דגם 2006 ומעלה לאחר מתיחת הפנים (מנוע 1.4) ולהמנע מדגמי GLF. אז תקבלי סופר מיני עם אמינות וטובה וגם בטיחות טובה.

אתה יכולה גם לנסות משפחתיות 1.6 בסיסיות מהשנים הנל, כמו ניסן אלמרה \ לנטיס\ פוקוס. תקבלי כנראה שנתון נמוך יותר וצריכת דלק מעט יותר גבוה. אבל אם הנסועה השנתית נמוכה ההבדלים לא קריטים.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הצעתי בלנו 97 אמרתי שאם היא תרצה היא יכולה שנתון יותר גבוהה בסגנון סופר בלנו.היא הציעה רכבים צרפתיים לכן הc5 שזה שיא הנוחות במחירים האלה.הם לא הוזכרו באותה הנשימה.

ואיזה בדיוק יונדאי גטס היא תמצא מעל שנת 2006 בסכום עד 20 אלף.

הפונטו ספייס זה הצעה טובה בזה אני מסכים.

פורסם
וואו, כמה עצות אחיתופל בשירשור אחד ואיזה סלט שלם עשיתם פה.

לגבי הרשימת רכבים שנתת, מאוד פשוט קחי אותה, צבעי בכחול וזרקי לים. נסי להתחיל בראש פתוח כי אף אחד מהרכבים הנל לא ממש עונה לך על הדרישות או שיש אופציות עדיפות באותו תקציב.

סוף סוף מישהו עונה לעניין.

אל תקחי שום עצה מבנאדם שממליץ לך על בלנו... פחית חמוצים על גלגלים. כמוה גם היונדאים מאותן שנים.

המליצו לך פה על הפונטו והגטס - מוסיף לך גם 206, הרכב מאד נפוץ והאחזקה לא יקרה, יותר סיכויים גם למצוא אחת כזאת שמורה.

בגלל שאת סך הכל בחורה צעירה שרוצה לצאת, אל תסכלי בכלל על רכבים גדולים יותר, הם יקרים יותר לאחזקה וקשים יותר לחנייה, ובכלל - אין שום דבר שהם יכולים לעשות בשבילך (!) שרכבים קטנים יותר לא יכולים.

תתמקדי בדגמים הנ"ל מבלי להינעל על אחד ספציפי, ותקני את זה שיהיה במצב הטוב ביותר!

נ.ב.

למרות שתכלס, אני בעד הפונטו =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=169&FromYear=2006&UntilYear=2006&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בבקשה יש לא מאט גטס 2006,ואפילו יש כמה עם מתיחת פנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פורסם
לא הצעתי בלנו 97 אמרתי שאם היא תרצה היא יכולה שנתון יותר גבוהה בסגנון סופר בלנו.היא הציעה רכבים צרפתיים לכן הc5 שזה שיא הנוחות במחירים האלה.הם לא הוזכרו באותה הנשימה.

ואיזה בדיוק יונדאי גטס היא תמצא מעל שנת 2006 בסכום עד 20 אלף.

הפונטו ספייס זה הצעה טובה בזה אני מסכים.

אין בעיה שהיא הציעה רכבים צרפתים, יש בעיה שאתה מציע לה C5 לדרישות שלה. היא ביקשה רכב פשוט בסיסי ואמין.

סיטרואן C5 היא הרבה דברים חוץ מרכב פשוט ובסיסי עם אחזקה זולה. באותה מידה יכולתה אולי גם להציע לה אולי פג'ו 607, גם היא צרפתית וגם היא עולה 20 אלף ש"ח או אולי כל מיני רכבי פאר ישנים יותר, זה שאפשר לקנות את זה בתקציב הנ"ל זה לא אומר שזה יתאים לדרישות שלה.

פורסם
מצטרף לדעתו של רומן.

לכי על גרמניות

אמינות מאוד, תמורה טובה למחיר, נוחות וחסכוניות.

רומן - סקודה ניו פליסיה יצא רק בגירסא ידנית ולכן לא רלוונטית אליה.

הייתי הולך על VW פולו שנת 2002 - 2003 בתקציב כזה.

אני ממליץ רק על אסייתיות - תקללי את היום אם עלות תיקונים של גרמני

פורסם
פותחת השרשור שמה את הרכב כאופציה לכן הגבתי על הבלנו.

מאזדה לפי דעתי זה רכב שאנשים מבקשים בדרך כלל מחירי מחירון בלי הצדקה ובדרך כלל יש ביקוש ע"י צעירים.

בלנו אפשר להשיג בשנתון גבוהה וביד נמוכה וקילומטרז סביר בפחות מ20 אלף,ולהשאר עם כסף בכיס ויש מקום להכניס דברים בתא המטען.

יונדאי גטס רכב בסיסי כמו הבלנו שלא סוחב מנוע לא מוצלח לפחות עד 2006 עם תצרוכת דלק של רכב 2000 סמ"ק בגרסה אוטמטית.

אם כבר עדיף פנדה,אבל להגיד שגטס ב20 אלף תעשה עבודה יותר טובה מבלנו זה בכלל לא נכון.

בטיחות בשניהם על הפנים.

מה נראה לך, בגלל שזה אוטו קטן אז הבטיחות גרועה?

לבלנו שהצעת יש 1.5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

גטס ברמת גימור גבוהה זכתה ל4/5 כוכבים במבחני הריסוק. מכובד לסופר מיני באותה תקופה. אפילו לרנו קליאו באותה תקופה היו תוצאות כאלו.

פנדה לעומת זאת זכתה ל3/5 כוכבים. לא וואו, אבל עדיין יותר טוב מהבלנו שלך.

והגטס עם הצריכת דלק. נו באמת, חלאס עם הסיפורים האלו. הייתי בעלים של גטס במשך שנה וחצי.

היא תעשה עבודה הרבה יותר טובה מבלנו. היא הרבה יותר מודרנית, יותר בטיחותית ברמת הגימור הנכונה, יותר קל למצוא איתה מקומות חניה (מה שבזמן האחרון נהיה מצרך נדיר בהרבה ערים).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכון שלבלנו יש בטיחות נמוכה.אני אישית מעדיף נפח מטען גדול ועוד הפעם רוב רמות הגימור הגבוהות עולות 20 ומעלה.

אתה מציע לה לקנות מסוחרי רכב?

פורסם
נכון שלבלנו יש בטיחות נמוכה.אני אישית מעדיף נפח מטען גדול ועוד הפעם רוב רמות הגימור הגבוהות עולות 20 ומעלה.

אתה מציע לה לקנות מסוחרי רכב?

לא שאלו אותך מה אתה מעדיף.

היא נהגת חדשה, למה שהיא תזדקק לתא מטען גדול? מה הקטע של כל ישראלי ממוצע וסביר בארץ הזה לקנות משפחתית סדאן 1.6 אוטומטית גם אם לא צריך?

רמות הגימור הגבוהות לא עולות 20 ומעלה. היא לא נוסעת הרבה וצריכת דלק זה לא פרמטר חשוב מדי. אי לכך אפשר להסתפק במנוע 1.35, ששותה מעט יותר דלק מה1.4, אבל ייכנס שנתון 2004-2005 ברמת גימור גבוהה, לא מסוחרי רכב.

אתה מדבר כאילו בלנו זה פאר היצירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הייתי הולך על שתיי האפשרויות הראשונות שלך :

טויוטה קורולה (את יכולה להוסיף את השנים 98-00 בנוסף ל-01-02)

הונדה סיוויק 98-00

כמובן שאלה מודלים יחסית ישנים ואם זה חשוב לך את יכולה לקחת גם רכב קטן חדש יותר כמו סיריון , גטס וכו'..

פורסם

בחיאת תסביר לי למה היא צריכה לקנות רכב משפחתי מתחילת שנות ה2000 ולא פונטו מ2004-5? או גטס משנתון דומה? במה קורולה ישנה בת 14 או סיוויק בגיל דומה טובות יותר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כי אנחנו בארץ שבה כל אחד צריך משפחתית אוטומטית 1.6. לא משנה אם הוא נהג צעיר ונוהג לבד.

פורסם

חברה תודה רבה לכל אחד ואחד ממכם.

החלטתי לוותר כמעט על כל רשימת הרכבים ברשימה שכתבתי וההתלבטות עכשיו היא בין

טיוטה יאריס 2001 או סיטרואן C3.

אשמח לשמוע מה עדיף :)

• תוכן חדש...