Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחיפושי אחר מקרר (של חברת SHARP או HITACHI) נתקלתי ביבואן נוסף, פרללי.

שמו: י.שלום.

קראתי עליו דיעות לא כלכך מלבבות...אך אלו מלפני מס' שנים.

1. מה דעתכם בנוגע לרכישת מוצר כגון מקרר מיבואן פרללי?

2. האם ישנן מינוסים מהותיים בכך?

3. האם במרוץ השנים "י.שלום" עשה בדק בית ושיפר את נושא השירות והאמינות?

4. האם מקרר מיבואן פרללי אמור להיות זול יותר מהדגם המקביל אצל היבואן הרשמי?

חוץ מזה - יש מצב שמבצעי ה"כאסח" של ההנחות הגדולות של השנה יהיו בסוף השנה (נובמבר עד ינואר)?

או שבימינו, עם פתיחת השוק, הורדת מכסים ומיסים - טווח הרווחים של הרשתות/חנויות ירד משמעותית והמחירים הקיימים הינם נורמליים ביותר?

--------------------------------------------------------------------------------------------

מבין: מקרר, מ.כביסה, תנור אפייה ... יש אחד שנחשב בבסיסו כמוצר אמין ופשוט ולכן אין חשיבות כה גדולה ל"מותג"?

תודה רבה!

שנה טובה , הרבה אושר ובריאות.

פורסם

הייתה לי טלוויזיה טושיבה של י. שלום. הדגם עצמו היה יותר מוצלח מדגם של ניופאן. טלויזיה הייתה תוצרת אנגליה ולא מלזיה. הייתה לי יציאת HDMI, בזמן שבזו של ניופאן לא הייתה והשלט היה יותר נוח. גם האחריות הייתה ארוכה פי 2 מניופאן.

תבדוק אם ההבדלים קיימים גם כאן.

פורסם

מה שצריך לקבוע הוא לא אם מדובר ביבואם רשמי או מקביל אלא איכות השירות שהיבואן מספק.

מקרר הוא מוצר קריטי ולכן חשוב שיהיה לו שירות טוב עם זמן תגובה קצר. הנזק מהפשרת מקפיא יכול להגיע למחירו של מקרר חדש.

מכונת כביסה היא מוצר שנוטה להרבה תקלות, לכן חשובה אחריות ארוכה (או אופציה זולה להארכת אחריות). מעבר לכך יש לא מעט טכנאים "פרטיים" שיכולים לתת שירות סביר במחיר סביר.

הנסיון שלי עם תנורי אפיה הוא שמדובר במוצרים אמינים מאוד, אבל התנור האחרון שהאריך ימים היה עדיין מדור הבקרים המיכאניים. כיום יש לי תנור עם בקר אלקטרוני אבל הוא רק בן 2.5 שנים, מוקדם מכדי לשפוט את אמינותו. אין לי מושג מה אמינות הבקרים האלקטרוניים, וצריך להביא בחשבון שבקר כזה, אם מתקלקל, הוא רכיב יקר מאוד.

עכברוני - אתה מדבר על דגמים שונים, כך שקשה מאד להשוות ביניהם. מכל מקום - טלויזיה הפכה למוצר שלא מתקנים אלא מחליפים, עם תחושה של planned obsolescence כך שיתכן מאד שרכישה מיבואן מקביל בתקוה שהמכשיר יחזיק מעמד יותר מ-3-5 שנים היא מדיניות נכונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial, מתקשה מאד להאמין שקיים יבואן שנותן מענה בתוך זמן כה קצר.

עד שספק שירות יתן מענה תוכל להפשיר ולהקפיא 10 פעם.

קח בחשבון כי אני מתגורר לבדי שם (בתקווה שזה ישתנה...:-) ) ואין לי יותר מידי דברים במקרר - כך שזה פחות קריטי עבורי.

אשמח לשמוע עוד...

תודה!

פורסם

י.שלום זה לא איזה יבואן חדש שמנסה את מזלו, הוא יבואן וותיק עם הרבה ניסיון.

היתרון שלו שהוא מביא מוצרים אירופאים (מזרח אירופה בעיקר).

הדוגמא של הטלוויזיות י.שלום היה מציע טלוויזיות עם עידן פלוס לפני היבואנים הרישמיים.

אבל תבדוק את השרות שלו במקררים, אם הוא לא חוסך במשהו. בטלוויזיות אם אני לא טועה אתה צריך להביא עליו למעבדה שהיבואן הרגיל אוסף ממך.

אייל

פורסם

אני רכשתי לפני מספר שנים מיקסר קיטצ'נאיד עם אחריות של י.שלום, בהנחה של כ-700 ש"ח לעומת הייבוא הרשמי. המכשיר עובד מצויין

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

LotusElise, אשמח אם תוכל להכווין אותי -- מה עלי לבדוק בדיוק?

יש לציין כי אין אני מתמצא בעולם החשמל (מבחינת טכנית).

פורסם

זה בדיוק מה שאני אמרתי. הייתה לי טלויזיה 32WL66 של טושיבה מי. שלום. תוצרת אנגליה. כאשר 32WL66 של ניופאן עלתה עוד 1500 שקל והייתה נחותה הן מבחינת פיצ'רים והן מבחינת אחריות.

אפרופו אחריות. יש לי מיקרוגל בנוי של תקע. מכשיר של 5000 ש"ח שמוגדר פרימיום לכל הדעות שהתקלקל אחרי חודשיים. כמובן שהטכנאי אמור לבוא אלי ולקחת למעבדה. אבל במשך יומיים לא הצלחתי להשיג אותם, עד שתפסתי קריזה והבאתי את המכשיר אליהם.

פורסם
איזה יתרון יש למוצרים ממזרח אירופה לעומת המקור של היבואן הרשמי (ארה"ב...מזרח רחוק)?

היות ודרישות של הלקוחות משתנות ממדינה למדינה, אז היצרן לא יכול עדיין למכור דגם עולמי זהה, לכן יהיו כל מיני טוויקים קטנים במוצר כדי להתאים אותו למאפייני שוק היעד. לדוגמא עם מוצר מייבוא פרללי לא תקבל ספר הוראות בעברית, כבל מתח יהיה כזה שלא ממש מתאים לשקעים בארץ, בתפריטים (אם יש), יהיו כל מיני שפות מהקצה השני של הגלובוס, במקרה של מחשב או סמארטפון לא יהיה עברית במערכת הפעלה.

במקרה של מכוניות (כי יש היום כבר רכבים מייבוא פרללי) - רכבים שנמכרים בארץ, נמכרים בגירסה המיועדת למדינות חמות - ז"א מערכת קירור מנוע מחוזקת, חלקי גומי ופלסטיק עמידים יותר לחום, מזגן כציוד תקני. מצד שני בגירסת ייבוא מקביל כנראה שתקבל גירסה המיועדת למזרח אירופה - מתלים מחוזקים, מחשב הזרקה מותאם לדלק באיכות נמוכה יותר, מערכת קירור פחות יעילה, גומיות שבארץ יתייבשו וייקרעו יותר מהרגיל. בגירסה אמריקאית יהיו פנסים שונים, מנוע מותאם לדלק אוקטן 92 או אפילו E85, מיילים על מד מהירות, וגאלונים בטנק דלק (כי אומנם הם כבר אימצו את השיטה המטרית בחלק מהמקומות, אבל היא עדיין לא חילחלה לתודעתו של האדם הפשוט).

עד כמה זה שווה את ההבדל במחיר - זה כבר השיקול שלכם. לגבי השירות - יש ויש, יש יבואנים רשמיים שיותר גרועים בשירות ממישהו שמביא אייפונים במזוודה ומוכר ביד2, ויש יבואנים פרלליים שיהיו נחמדים אליך בדיוק עד הרגע שבו תגהץ את הכרטיס, ותחתום על החשבונית, ולא תראה ולא תשמע מהם מאז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיקרוגל הוא המכשיר הקלאסי לרכישת מותג מדבקה. נדיר שהוא מכשיר קריטי - תמיד אפשר לחמם מזון על הכיריים, גם אם זה לוקח עד 2 דקות - והציצ'רים שמעל הבסיסי נמצאים בשימוש נדיר ביותר. חוץ מהמיקרו הראשון שלי - שאותו קיבלתי מתנה, וכלל כל מיני פונקציות מתוחכמות שמעולם לא שימשו אותי - תמיד קניתי מכשירי מדבקה בסיסיים, מהסוג של השתמש וזרוק. הקריטריון היחיד הוא גודל מספק לצלחות\בקבוקים האמורים לאכלס אותו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי.

1. האם מבצעי סוף השנה עשויים להיות טובים יותר מבצעי תקופת החגים?

2. האם ניתן לקנות באילת (באחת הרשתות) מוצר גדול כמו מקרר להינות מהפטור מעײמ ולקבל זאת למקום מגוריי (שאינו באילת)?

3. האם קיימים יבואנים פרללים נוספים כדוגמת י.שלום?

תודה.

פורסם

1. הלו - כאן פורום רכב. אני מפנה אותך לפורום נביאים. וברצינות - אין לדעת איך יתנהגו המחירים בטווח 3 חודשים.

2. הוסף את מחיר ההובלה ותרד מהעניין. יותר זול לקנות ליד הבית ולשלם מע"מ מאשר לקנות באילת ולשלם הובלה למרחק 400 ק"מ (לא כולל ביקור בתחנת המכס שביציאה מאילת, לפחות מזכרון קלוש).

3. ביקור יסודי ברשתות החשמל + עבודה מסודרת על הצעות בזאפ יתנו לך את התשובה. שים לב שאחת הדרכים בהן נוהגים אנשי המכירות להשמיץ את המתחרים היא לספר להם זוועות על השירות של היבואן המקביל, כמובן בהמשך אתה מגלה שהמתחרה משווק מוצר זהה שיובא על ידי אותו יבואן. בזאפ מצויין נותן השירות בכל הצעה.

פורסם

תודה (:

לגבי (2): הכוונה הייתה שאבצע את התשלום באילת והאספקה תהיה ממחסני החברה (שאינם באילת).

ידוע לכם אם דבר כזה אפשרי?

לא חשבת שאקח עימי את המקרר מאילת?

• תוכן חדש...