Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארון בגדים במחיר עממי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב עד 1100 ש"ח אופציה לDIY

מידות

ג:200

ע:52

ר:120

תודה לכם, רצוי שלא יהיו בו טורקיז ערבסקות ועסקאות באיזור צפון או דרום, איזור הקניה הוא המרכז.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לאחרונה רכשתי ארונות בתקציב דומה בהום-סנטר וכן בחנות זולה במיוחד בחיפה (העסקה האחרונה היתה ארון+מזרן זוגי+בסיס מיטה תמורת 2700 ש"ח).

הבעיה היא שמרבית הארונות הן בגובה 2.40 מ' ויש קושי למצוא ארונות נמוכים יותר. באותה חנות הסכימו להתאים את הארון לגובה הנדרש (2 מ').

לגבי "חד פעמיות" - כאשר עברתי לדירה הקודמת לפני למעלה מ-16 שנים רכשתי שלושה ארונות העונים להגדרה זו. שניים מתוכם שרדו עד שעזבתי את התדירה, ו"הורשתי" אותם לרוכשים הארון השלישי לא עמד בשתי העברות (בתוך החדר) על גבי פרוסות תפוחי אדמה, והוחלף לאחר כ-12 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני חודשיים קניתי באיקאה ארון לבן איכותי ב900 שח

המשפט שלך לא אפשרי. המילות איקאה ואיכותי לא יכולות להמצא באותו משפט ביחד (בקונטקסט חיובי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה זאת אומרת חד פעמיים הוא אמור להחזיק את השנתיים שלוש הקרובות.

שנתיים שלוש = 900 ש"ח = חד פעמי.

(זה בערך כמו ח"ח תחליפיים סיניים מול מקוריים. בדר"כ מי שיותר יקר ואיכותי - ישרוד יותר).

alfa 156 2.5.

פורסם
המשפט שלך לא אפשרי. המילות איקאה ואיכותי לא יכולות להמצא באותו משפט ביחד (בקונטקסט חיובי).

גם באיקאה יש דברים איכותיים. פשוט המחיר בהתאם.

פורסם
חכה למבצעים בהום סנטר או אייס. ארונות פשוטים וחד פעמיים במחיר זול שאפילו ישאיר לך עודף.

פלוס אחד.

יש להם לפעמים מבצעים טובים. שווה בדיקה, במיוחד עכשיו בעונת החזרה לבית הספר. פלוס, תמיד תוכל לתכנן חיזוקים לארונות האלו (אמרת שאין לך בעייה עם DIY) כך שהם גם יחזיקו שנים רבות מאד.

לאוסף הסכינים שלי קניתי ארון קטן במבצע מהומו סנטר, ופשוט חיברתי את הדלתות שלו לגב שלו בתור החלק האחורי של הארון במקום הדיקט- לחזית דאגתי לייצר דלתות זכוכית עבור התצוגה. עם חיזוקים במקומות הנכונים לא תהיה לך בעייה עם הארונות האלו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לאוסף הסכינים שלי קניתי ארון קטן במבצע מהומו סנטר, ופשוט חיברתי את הדלתות שלו לגב שלו בתור החלק האחורי של הארון במקום הדיקט

למה? :roll:

פורסם
מה זאת אומרת חד פעמיים הוא אמור להחזיק את השנתיים שלוש הקרובות.

חד פעמי = ברגע שהרכבת אותו לא תוכל לפרקו ולהרכיבו שוב בבית אחר. הארון עשוי סיבית זולה ופשוט מתפרק כשמנסים להרכיבו שוב. אין לו בעיה להחזיק 3-4 שנים באותו המקום, למעט רגישות יתר למים אם אתה נוהג לשטוף רצפות בשיטת ההצפה, כמוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מר שיימר, הארון נועד להחזיק עליו משקל לא מועט. בכל זאת מדובר על אוסף של כלים עשויים מתכת.

תוסיף על זה את העובדה שהתכנון כולל תליית סכינים על הדופן האחורית, את העובדה שלא היה לי איפה לשים את הדלתות המקוריות ואת העובדה שהארון הזה הוא אכן חד פעמי, אז החלטתי שניתן לקחת את כל הארון הזה כמו שהוא במשאית ההובלה בלי פירוק והרכבה מחדש, ובצורה הזו הוא אף יותר יציב וחזק.

התוצאה דווקא לא רעה בכלל.

את הלדים אני תכננתי והרכבתי. את החוטיאדה כיסיתי עם... הדיקט של הגב, כך שמהצד זה נראה כמו חלק מהארון (הצד איפה שעוברים כל החוטים).

2011-12-16 18.03.25.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זה יועד לתליית סכינים אז ניחא, אבל חוזק מבני לא תשיג בעזרת גב עבה יותר. העומס הוא גם כך על הפלטות האנכיות, הדיקט מונע מהן לזוז ימינה שמאלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברווז, אם אתה שם איזה פס מתכת או עץ לאורך רוחב הארון מתחת כל מדף כדי להסתיר את האור הישיר לעיניים מהלדים - הארון שלך מושלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...