Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חן חן, חן!

אני קורא בשקיקה את הסקירות שלך, ועכשיו ראיתי שעומד מאחוריהן אדם חביב ביותר!

יופי של כתבה, ויופי של הגשה!

- אביעד

פורסם

שלום

אני רוצה חתימה אם הגדשה של הכוכב!!!

אם ניתן גם להצטלם, אשמח מאוד . כפרה פן-קרחי אין עלך

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חן, נהניתי מכל רגע, רואים שאתה חי את התחביב.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

חן ידידי - הופעה יפה ומרשימה

היית 10 ואפילו יותר מכך, רוצים חתימה.

הגשת את החומר באופן מוצלח והצגת את הקשר בין חובב רכבי אספנות לרכביהם בצורה מאד בהירה וברורה.

עלה והצלח

מצא משה

פורסם

בתזמון קוסמי מעניין, העלה אתמול חן את הסקירה על ה-240. ביום בו הוא הופיע ב"טסט ראשון" עם הוולוו שלו; ביום בו שודר באגו פרק מ"טופ גיר אמריקה" בו הם מחפשים את המכונית הקשוחה ביותר בארה"ב ואחת מהמשתתפות היא וולוו 245; ביום בו החלטתי להחליף את הצתת הפלטינות שב-245 שלי להצתה אלקטרונית וגיליתי ממש ברגע האחרון שצמת החשמל של המנוע מפוררת לגמרי והיא רגע לפני קצר קטסטרופלי ואפילו אסון בדמות שריפת המכונית כולה... (הסיפור המלא בשרשור הוולוו שלי).

עניין הצמה חשף לי את מה שהיא ככל הנראה אחת מנקודות התרופה היחידות של המכונית הזו. כי מהניסיון הדל שלי, אכן מדובר במכונית שהיא כמעט חסינת כדורים. היא בנויה ומורכבת בסטנדרטים ואיכות גבוהים ביותר. גבוהים בהרבה ממה שהיה מקובל בשנים ההם. עדיין לא נתקלתי בוולוו שלי - שהיא כמעט בת שלושים - באום או בורג שלא נפתחו בקלות ולא נראו כאילו הם חדשים לגמרי.

באמת מרשים.

אמנם לוולוו שלי הגעתי במקרה ולאור מצבה המיוחד קניתי אותה. אבל בהינתן הבחירה, הייתי צריך לחפש אחת כזו ממודל 1986. מודל אחד חדש יותר. כי כל החסרונות שיש באוטו שלי - שופרו שם: המנוע 1.8 ליטר החלוש נזרק לפח, מנוע ה-2.0 ליטר חודש ושופר. תיבת ההילוכים בת שלושת היחסים הוחלפה באחת עם הארבעה הילוכים וגם הצתת הפלטינות נזנחה לטובת הצתה אלקטרונית. כל הדברים האלו משפרים אפילו יותר את התחושה והאיכות של המכונית הישנה הזו. זו שבמבחן ההשוואתי מול אודי 100 בגיליון "טורבו" (מספר 18, נדמה לי, משנת 1983) נחתכה ונכתשה לחלוטין והיום: כמה אודי 100 מהשנים ההן נשארו על הכביש, וכמה וולוו 240?

בקיצור, מכונית נהדרת ואמינה עם חיסרון בולט אחד: תיאבון בלתי סביר לדלק...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
http://cars.walla.co.il/testrishon/?w=/4696/2673651

לטובת אלו שנבצר מהם לצפות בתכנית בשידור חי.

מקווה שייצגתי בכבוד את מועדון ה 5 ואת התחביב בכלל.

לחן ידידי יצגת בכבוד את מועדון ה5, את מועדון וחובבי וולוו בפרט ,ורכבי אספנות בכלל, ברכותי!

ואכן אתה נראה כמו עורך דין ,שמיצג את הצווארון הלבן.

שנה טובה ונהיגה זהירה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...