Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים, אוקטביה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים,

אני מחפש ארבעה צמיגים חדשים לאוקטביה 2008 שלי והייתי רוצה לשמוע מכם המלצות. מידת הצמיגים היא 205/55/R15. בנוסף, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך סוג הצמיג משפיע על האחיזה של הרכב על הכביש? התקציב הוא כ-350 עד 400 שקל.

תודה מראש :-D

פורסם

שלום,

יש צמיגי נוחות וצמיגים עם יומרה ספורטיבית.

צמיגים ספורטיביים אוחזים יותר טוב, אבל בדרך כלל הם יותר רועשים ונגמרים יותר מהר.

בתקציב שלך יש FALKEN ZE912 - צמיג לא רע במחיר סביר.

לא מדובר בצמיג ספורטיבי, אבל האחיזה שלו בסדר לרכב משפחתי רגיל ולנהיגה מתונה.

צמיג ספורטיבי הכי זול במידה שלך יעלה מעל התקציב, TOYO T1R.

כאן מדובר בצמיג בעל אחיזה עדיפה, מראה ספורטיבי, אבל כפי שאמרתי, הוא יחזיק פחות זמן.

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=15&a=55&s=205&m=0&CarType=1

צמיגים ספורטיביים נוספים, כפי שאתה רואה, עולים עוד יותר יקר ( YOKOHAMA S.DRIVE, MICHELIN PILOT EXALTO).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בדקתי את מידת הצמיגים שלך. אבל המלצתי:

1. Goodyear EfficientGrip Performance

מחיר: 1770 ש"ח לרביעיית צמיגים.

נקנה מפרונט יוסף (אור יהודה)...

*אצל אנטון ביפו קיבלתי הצעה ב 1700 ש"ח אבל.

הצמיג מאוד רך. נוחות הנסיעה והאחיזה מעולים.

2. האפשרות השנייה:

Yokohama C Drive

המחיר אמור להיות זהה בעקרון, אני כבר לא ממש בדקתי...

תוודא אם הצמיגים קיימים במידות שלך ומה הוא קוד המהירות שמופיע ברישיון הרכב(במידה וקיים ברישיון)

פורסם
שלום חברי פורום יקרים,

אני מחפש ארבעה צמיגים חדשים לאוקטביה 2008 שלי והייתי רוצה לשמוע מכם המלצות. מידת הצמיגים היא 205/55/R15. בנוסף, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך סוג הצמיג משפיע על האחיזה של הרכב על הכביש? התקציב הוא כ-350 עד 400 שקל.

תודה מראש :-D

צמיגים זו טכנולוגיה שמושקעים בה תקציבים מהגדולים בתעשיית הרכב כשאתה בה לחפש מחיר אתה תמצא רק צמיגי "מדבקה "שאין לך שום אפשרות לדעת טיבם האמיתי .במידה ובאמת אתה מחפש אחיזה ,כושר בלימה,חיסכון בדלק וכ'.. אתה תאלץ לבחור את אחד המותגים של החברות הגדולות ולשלם בהתאם.

אני ממליץ פה לכולם לראות פעם בערוץ נשיונל גיאוגרפיק את התוכניות על תעשיות על יש שם ביקור גם במפעלי הפיתוח והיצור של "דאנלופ" ו"מישלין" .

פורסם

מניסיון אישי מאוד ממליץ על קונטיננטל, המחיר מעט מעל הממוצע אבל בהחלט שווה את זה, יש גם סדרות יותר זולות כמו אקו קונטקט.

זו כמובן רק המלצה , העיקר לא סיני.

• תוכן חדש...