Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי המון המון חיפושים, המון השקעה וזמן הקשבה לאנשים פה בפורום ומחוץ לפורום שברמה יותר גבוהה ממני בתחום, הגעתי סוף סוף למערכת השלמה שרציתי , אומנם בחריגה מטורפת מהתקציב ההתחלתי, אבל אני חושב שזה יהיה שווה את זה, אין סוף לדברים ואני לא יודע איך הצלחתי לשים סוף בעצמי ולא לבזבז יותר כסף , אבל אני מחפש עוצמה ואיכות כמו כולנו ורוצה שישמעו טוב , להנות מהבאסים ומהדיוק ומהצלילים הגבוהים, זה שאני לא כל כך מבין באודיו לרכב לא אומר שאני לא רוצה להנות . כהתחלתי את החיפושים לפני כבערך חודש, רציתי בכלל לקנות סאב כפול של JBL , ואיזה מגבר של JBL וזוג קומפוננטים ב500 שקל ולסגור סיפור , לא כי רציתי משהו פשוט, כי חשבתי שאלו דברים טובים .. אחריי שיחות עם המון אנשים שכפי שהבנתי אסור לציין שמות של מתקינים וייבואנים או משהו כזה אז אני לא אציין אבל מי שעזר לי ויראה את האשכול ידע שאני מתכוון אליו , הגעתי להחלטה הסופית אז מצטער עם בלבלתי את המוח את כל החלק למעלה אתם לא חייבים לקרוא . רק מפה : התקציב עמד עד בערך 6000 ש"ח בהתחלה , חרגתי אותו ביחסית הרבה והתוצאה הסופית יצאה לי 8,500 ש"ח כולל התקנה , בידוד שמרתי בכל מקרה קצת כסף בצד ועם אחריי שאני אתקין אני אחליט שאני צריך ואני ארגיש אז אני אחסוף טיפה ואעשה את זה . אז לחלקים מונובלוק : POLKAUDIO PA600.1

סאב : DC AUDIO LEVEL 2 15 inch

מגבר : celestra FA2150X

קומפוננטים : HERTZ HI ENERGY XL

פאנל: (HU) PIONEER DEH-5450SD את המונובלוק והפאנל קניתי יד שנייה מבן אדם שאני יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות ומילה שלו מאוד חזקה אצלי, וכל שאר החלקים חדשים (את הקומפוננטים אני קונה שבוע הבא)

ההתקנה מתוכננת ככה לתחילת החודש הבא בין ה1-11 מקווה שיהיה כמה שיותר מהר באתי למפגש האחרון בדרום ומאוד נהנתי למדתי המון ושמעתי המון דברים כמובן את הקומפוננטים שהתלבטתי עם לקנות או לא ואחריי ששמעתי החלטתי שאני נעול עליהם וכמובן גם את הסאב רק בגרסאת 12 אינץ' ועוד כל מיני דברים טובים אתם אחלה אנשים וואלה שמחתי להכיר וכשיגמר לי המלווה עוד כחודשיים אני אבוא למפגשים יותר, תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי תודות עיקריות לאודי שתמיד מדבר איתי בטלפון ומסביר לי המון המון דברים ולימד אותי הרבה מאוד, ועזר לי בבחירות והכיר לי את האנשים ואירגן לי טרמפ עם עדן הגבר למפגש האחרון . באמת תודה אחי לישראל SCROOL שעזר לי המון המון המון, אי אפשר לתאר בכלל כמה ובכללי לכל האנשים שעזרו והמליצו והסבירו לי דברים בשרשורים שפתחתי . אשמח לשמוע חוות דעת על הסט , תזכרו שעם הולכים לפי תקציב אז התקציב היה 6000 ש"ח, אבל בגלל שהכל יצא 8500 בסוף , אז בואו נגיד שעד 8500..

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

תודה רבה , למי ששאל אז לא את המונו לא הזמנתי מחו"ל . כתבתי שקניתי אותו יד שניה .

ולמי שאמר למה אני שואל וזה , תראה אני לא ילד קטן , אומנם הידע לא הכי גדול אבל למדתי כמה דברים , ואחד מזה זה שלכל אחד דעה משלו ויכולים לבוא ולהגיד גם שכל הסט הזה חרא של סט, זה לא אומר שאני ארוץ להתבאס ולמכור הכל ולבטל את הקנייה .

אני אהבתי את מה ששמעתי , שמעתי את הXL עם אותו מגבר שקניתי , ובדקתי כל חלק שקניתי לעומק , לא סתם ככה .

אז רציתי לשתף, אני חושב שהפורום הזה גם לשיתוף לא רק להתייעצות וקנייה לא ?

פורסם

אחלה קומפוננט וסאב.

גם אני שמעתי את הסט הזה עם המגבר המדובר (אפילו באותו רכב), בהחלט שילוב טוב.

תתחדש ותהנה

פורסם

מקווה שהתקנה תתבצע בצורה טובה, אני חושב שאני יודע איפה.

בכל זאת,מקווה שתהנה ממערכת שלך. תעלה תמונות של התקנה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תתחדש ובהצלחה!

השילוב של החלסטרה(:lol:) ושל ה XL זה שילוב מנצח

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

נשמע כמו מערכת SQL מצוינת !

וטוב מאוד ששמעת לפני קניה, יש דברים כמו מגברים שפחות אפשר להתרשם משמיעה כי קשה לבודד את ההשפעה שלהם, ואז באמת השם והניסיון הולך לפניהם, אבל ברמקולים וסאב זה חשוב.

תעדכן איך זה נשמע אחרי התקנה, ובקשר לבידוד- אם אתה תצליח לעשות זה טוב מאוד, יוסיף למידבאס, ואולי אם יהיה רעשים מהתא מטען תשקול לבודד קצת פלסטיקים שם, בכל זאת זה סאב חזק.

פורסם
אם שמעת אצל אודי,

באמת מפתיע באיכות.

כן שמעתי אצל אודי במפגש ואפילו אצל עוד כמה רכבים , לדעתי אצל אודי היה הכי איכותי אבל גם ברכבים אחרים אהבתי מאוד את הצליל שלהם , אבל אצל אודי זה הכי נתן לי פרופורציה כי קניתי גם מגבר כמו שלו .

תודה רבה על התגובות (:

פורסם

רק אל תשכח שברכב שלך זה ישמע טיפה שונה.

לכל רכב יש את האקוסטיקה שלו.

ובנוסף יש לנו יחידת ראש שונה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
כן שמעתי אצל אודי במפגש ואפילו אצל עוד כמה רכבים , לדעתי אצל אודי היה הכי איכותי אבל גם ברכבים אחרים אהבתי מאוד את הצליל שלהם , אבל אצל אודי זה הכי נתן לי פרופורציה כי קניתי גם מגבר כמו שלו .

(:

מי זה אודי חמודי הזה? איך זה שלא זכיתי להאזין לאף תו או מנגינה מצידו?

פורסם
מי זה אודי חמודי הזה? איך זה שלא זכיתי להאזין לאף תו או מנגינה מצידו?

למקרה שלא הבנת אז אודי פה בדיוק מעל התגובה שלך

• תוכן חדש...