Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום ניגשתי למוסך מזדה ושילמתי כסף שיבדקו לי את הרכב כי הרגשתי שכמה דברים לא בסדר.

מה שקיבלתי בפירוט שצריך לתקן: 3 תושבות מנוע חדשות מקוריות, מצבר חדש, רפידות בלמים חדשות, קולר שמן חדש.

המחיר שקיבלתי זה 5,800 ש"ח כולל עבודה והכל.

האם המחיר הגיוני או שכדאי לי לבדוק במקום אחר?

עריכה (פירוט מחירים): תושבות: ראשונה - 512 ש"ח, שנייה -644 ש"ח, שלישית -708 ש"ח.

מצבר שנפ חדש 600 ש"ח, מצנן שמן + בורג מקורי 1360 ש"ח, רפידות בלמים אחורי מקורי 448 ש"ח.

סך הכל כולל מעמ ועבודה 5800

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

מה שהרגשתי ברכב זה רעידות רגילות בכללי, בעמידה ברמזור משולב D הדוושת ברקס וההגה רועדים בעוצמה,

ובהנעה הרכב קצת כמו מתאמץ, בנסיעה אם מזגן הטורים יורדים טיפה ומתחילות גם רעידות חזקות יותר.

* חשוב לציין שלגבי הנזילה מהקולר שמן ידעתי עלייה קודם לכן.

תכלס לא הלכתי כי משהו לא עבד או לא תפקד הלכתי כי נמאס לי מהאי נוחות של הרעידות ואכלתי מחיר גבוה.

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

קודם טוב שבאת לבדוק כאן ולא אישרת עבודה.

מחירים מופלצים כמו שמאזדה מורשה יודע לתת.

איזה שנה הרכב?

לגבי תושבות,אם באמת ישנה תושבת קרועה, ממליץ בחום להחליף את השלוש, ורק למקורי לא תחליפי בשום אופן.

אם אתה רוצה לחסוך, תוכל להתקין רק את תושבת הגיר מקורית, והימנית ותושבת תחתונה לחליפי, אבל שוב, זאת חצי עבודה.

רפידות בלם אחוריות, אין טעם לרכוש מקורי,תוכל לחפש חליפי בכל חנות חלפי רכב, תשתדל להמנע מיצרנים סיניים עלומי שם,תתמקד בתוצרת איטלקית או ספרדית,יעשו את העבודה.

שוב, גם קולר הגיר נשמע לא זול, אתה יודע מהיכן הנזילה? יכול להיות שמדובר בחבק פשוט.

לגבי מצבר, אני לא הייתי קונה ממורשה,אבל אם מדובר על מצבר 70 אמפר אז המחיר יחסית בסדר

לאחר שרכשת את כל אלה,חפש בפורום על מוסך מומלץ. הרכב שלך נפוץ ורוב המוסכים יודעים לעבוד איתו. חבל לממן מורשה!

ג'ובני

• תוכן חדש...