Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושלום לחברי הפורום,

ברשותי סוזוקי בלאנו שנת 2000, כבר שנתיים.

לאחרונה - יש לציין לאחר שטיפת מנוע (חיצונית) עם ממיס שומנים,

הרכב החל לקרטע.

בהתחלה הנחתי שזה משום שיש עוד קצת מים איפה שהוא שעדיין לא התייבשו כמו שצריך.

עבר כבר כמעט חודשייים מאז, ונשארתי עם תקלה שבפחות מ2000 סל"ד יש קרטוע דיי מעצבן,

ברגע שאני עובר את ה2000 סל"ד הכל עובד כמו שצריך נסיעה חלקה שום רשרוש, פיספוס בהצתה (לפחות לא ברמה מורגשת, אני לא באמת יודע אם אין) או כל גורם מכני אחר אשר מפריע לנסיעה.

חשבתי על פלאגים, הפלאגים החולפו לפני משהו כמו 26K ק"מ, הטיפול האחרון בוצע לפני 6K בערך.

ברכב ישנם שני סלילי הצתה, האם ייתכן שאחד מהם / שניהם מזייפים? - בסל"ד סרק המנוע עובד שקט ועגול, מעל 2000 סל"ד אין בעיה, גם נסיעה - שיוט מתחת ו/או ב2000 סל"ד מורגש קירטוע.

רעיונות / כיוונים משהו?

תודה

פורסם

בגלל שאיני יודע מתי הוחלף מסנן דלק לאחרונה, החלפתי מסנן, שאגב הבנזין שיצא ממנו היה בגוון מעט חום,

התופעה השתפרה מורגשים פחות הקירטועים אך עדיין קיימים.

אני מתחיל לחשוב שאולי המזרקים מלוכלכים ומשם מגיעה התופעה.

האם יש תוסף ניקוי ממולץ למערכת הזרקה?

או דרך אחרת לנקות מזרקים? - עדיף בתנאים בייתים - חצי מוסך

פורסם

היית עד למחזה המזעזע בו אוטובוס לפניך התחיל לנסוע רברס וכמעט ריסק לך את האוטו ;-)

(הסתום נסע צמוד למדרכה וברגע שהתחיל לנסוע "נכנס" עם המראה הימנית בעמוד חשמל\תקשורת שמוצב על המדרכה קרוב מידי לכביש) :lol: :lol: :lol:

אגב, נסעתי ממש מאחוריך ואפילו הפעלתי את הזמבורה :lol: :lol: :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...