Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטוני מרדפים של איתוראן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/user/ituranlive/videos

כרגע נתקלתי... הלכה השעה הקרובה לפחות

מה שלא הבנתי זה למה הם עוברים באדום וכו' ומסכנים חיים בשביל לתפוס גנב עם איזה רכב מעפן ? יש להם בכלל היתר לעבור על כל חוקי התנועה - רמזורים, מהירות, פס עקיפה וכו', כל זה בשביל להחזיר את הרכב לבעלים ?

לדעתי נהיגה מסוכנת כמו שלהם בחלק מהסרטונים הייתה שווה מינימום אם היו רודפים אחרי רוצח נמלט. מה גם שהגנבים נוסעים עוד הרבה יותר מסוכן מהם - וזה בגלל שרודפים אחריהם כמובן.

בינתיים הסרטון שדיברתי עליו שנתן לי את הרושם הזה -

היה שם קטע שהם במקרה עברו כשהרמזור התחלף לירוק, אבל רואים אותם במהירות אדירה קרובים לרמזור שהוא עוד אדום, הם התכוונו לעבור כשיש רכבים נוסעים בצומת ... וכמובן שהגנב גם עבר את זה במהירות כזאת באדום רק בגללם - זה לא היה קורה אם לא היו רודפים אחריו.

פורסם

תודה, זה בדיוק מה שחיפשתי בהתחלה אבל בסוף הגעתי לאיתורן שהכל שם חדש לשמחתי. :-)

ראיתי כבר משהו כמו 7-9 פרקים, כמעט בכל המקרים הגנבים בורחים והמכוניות נתפסות... נראה שהם בכלל לא מנסים לרדוף אחריהם ברגל. אז כל זה בשביל המכונית ?

אחרי ה"סיבוב" של הגנבים על הרכב, הייתי מצפה לקבל גם בולמי זעזועים חדשים לפחות אם מחזירים את הרכב. :lol:

פורסם

מייק כבר לא מעלה סרטונים, יש שם כמה שהוא שלח את המשטרה לתפוס את הגנב.

דרך אגב השם האמיתי שלו הוא מיכאל אברג'יל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

1:10

ואי הרגו אותי, חשבתי שדמיינתי בהתחלה (היה את זה עוד פעם מקודם), הוא אפילו לא מאיץ או משהו ושומעים את המנוע האמיתי, בשביל מה הוסיפו את הטורבו המזוייף הזה ? :lol: :lol: :lol:

פורסם

נראה לי שזה חלק מהסרט (לא אמור להיות טורבו).

למה הגנבים הרבה פעמים יוצאים מהחלון ולא מהדלת (בדר"כ זה הנוסע). ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה שלא הבנתי זה למה הם עוברים באדום

לא מרדף, אבל אם כבר הזכרת רמזורים אדומים - הנה סרטון בו נתקלתי היום ;

http://www.youtube.com/watch?v=XvE2HYPPjnE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(מומלץ להריץ לשנייה 25 כדי לדלג לעיקר)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אלה סרטונים ישנים ממש.

יש היתר לעשות מה שצריך לעשות כדי להחזיר את הרכב.

הכול תחת שיקול דעת ולא בפזיזות,החברה קיימת כבר שנים ועוד לא קרתה תאונה עם נפגעים(אולי מלבד הגנבים אבל לאף אחד לא באמת איכפת)

המטרה היא להחזיר את הרכב הגנב זה רק בונוס:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במקרה של נהג מד״א, הוא יכול לעבור על חוקי תנועה, אבל במקרה של תאונה (נזק או נפגעים) הוא נושא באחריות מלאה ללא שום הקלות. אני מאמין שזה המצב גם פה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• אחראי פורום
פורסם

למה הגנבים הרבה פעמים יוצאים מהחלון ולא מהדלת (בדר"כ זה הנוסע). ?

זה ברור למה.

אין להם מפתח :-P

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
במקרה של נהג מד״א, הוא יכול לעבור על חוקי תנועה, אבל במקרה של תאונה (נזק או נפגעים) הוא נושא באחריות מלאה ללא שום הקלות. אני מאמין שזה המצב גם פה.

אכן זה המצב.

והאמת בהרבה מקרים יש להם מפתח,יש המון גניבות של דאבל,פריצה לבית + גניבה של הרכב

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה הרבה יותר מגניב. :-P

מה הכוונה חלק מהסרט ?

התכוונתי שזה חלק מהפסקול אבל לא מצאתי את המילה אתמול.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה, אנשים משלמים לאיתוראן כסף על שרות, איך אתה מצפה שהם יקחו את הרכב מהגנב, יעצרו לידו ברמזור ויבקשו "אתה יכול בבקשה להחזיר את הרכב?". חבל שהחוק אוסר לדפוק להם כדור בראש במקום.

• תוכן חדש...