Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספק הכוח במחשב שלי (DELL OPTIPLEX 740) נשרף. מבחינת החיבורים כל ספק גנרי יתאים.

הבעיה היא שמדובר במארז SLIM ולכן גודל הספק קטן יותר.

איפה אפשר להשיג בארץ ספק כוח מתאים? אין לי בעיה גם לא מקורי.

מצ"ב תמונה של הספק. ניתן לראות שספק משומש באיביי עולה יותר מדי כסף.

http://www.ebay.com/itm/Dell-220W-OptiPlex-320-740-745-755-Power-Supply-P-N-KC672-K8965-M8801-M8803-/360627659538?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f7156312

פורסם

זאת הבעיה העיקרית במחשבי מותג, היצרנים ייצאו מגדרם ע"מ שהחלקים הסטנדרטיים לא יתאימו בשביל שתקנה חלקים מקוריים ויקרים.

יש 2 פיתרונות לעניין הזה:

1. לקנות מקורי ביוקר (בניגוד לשוק הרכב, אין חלקים תחליפיים בתחום המחשבים).

2. לעשות קומבינה עם ספק סטנדרטי.

עריכה:

ספק-כוח בחיים לא קונים יש שנייה.

אם אתה מתכנן להביא מחו"ל, וודא שהוא מקבל 230 וולט 50 הרץ.

פורסם

בזמנו חבר בנה בשבילי משהו דומה ע"י הזזה אסטרטגית של רכיבים בתוך ספק סטנדרטי וקצת עבודה עדינה עם דרמל. בתור התחלה הייתי ממליץ לך לנסות את זה (מניח שאין לך מחסור בספקים סטנדרטיים).

פורסם

ניסת אצל נותנת השירות של DELL בארץ?

חברת יעל פתרונות נותנת שירות לDELL לפי מה שזכור לי בזמנו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הי,

בר"כ במחשבי המותג הSLIM משתמשים בספק TFX/SFX.

ספק כח TFX מתאים לדגם שלך?

דוגמא:

http://www.seasonicusa.com/tfx.htm

רשום את הFORM FACTOR של הספק ואנסה לעזור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בעבר ראיתי שפנדה מחשבים (שפשטו רגל) מכרו ספקי כוח בגדלים הללו, של כל מיני מותגים.

למצוא בארץ אני מניח שתמצא, אך תזדקק לסבלנות למצוא את המידה שלך.

וכמו שנאמר, ספק כוח לא קונים יד שניה, זה רכיב שיש לו בלאי. (לעומת זאת נניח מעבד יד שניה פחות הייתי חושש לרכוש לאחר בדיקה)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בזמנו חבר בנה בשבילי משהו דומה ע"י הזזה אסטרטגית של רכיבים בתוך ספק סטנדרטי וקצת עבודה עדינה עם דרמל. בתור התחלה הייתי ממליץ לך לנסות את זה (מניח שאין לך מחסור בספקים סטנדרטיים).

דווקא אין לי אפילו ספק סטנדרטי אחד זמין. אין לי כוח וזמן להתחיל להתעסק עם "עיצוב מחדש" של הספק.

ניסת אצל נותנת השירות של DELL בארץ?

חברת יעל פתרונות נותנת שירות לDELL לפי מה שזכור לי בזמנו.

ידוע, אבל יש לי הרגשה שספק חדש יעלה כמו מחשב חדש בחנות :?

הי,

בר"כ במחשבי המותג הSLIM משתמשים בספק TFX/SFX.

ספק כח TFX מתאים לדגם שלך?

דוגמא:

http://www.seasonicusa.com/tfx.htm

רשום את הFORM FACTOR של הספק ואנסה לעזור.

איך אני יודע עם הספק מתאים או לא? מה הכוונה בפורם פקטור של הספק?

פורסם

ספק נשרף = כמה קבלים התפחלצו. לא משהו שטכנאי אלקטרוניקה עם נסיון בינוני לא יוכל לתקן. העלות תהיה כ-150 ש"ח להערכתי.

בהזדמנות זאת אציין ש-200 ש"ח לספק ממותג - זה המחיר שתשלם גם בארץ - ז"א שההצעה לקנות באיביי אינה יקרה כלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

+1.

אפילו לא צריך טכנאי, כל אחד שיודע להחזיק מלחם ביד יוכל לעשות עבורך את התיקון. קבל לא עולה יותר מכמה עשרות אגורות עד שקלים בודדים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצחיק שאף אחד מפה לא שלח אותו למעבדת מחשבים פרטית, ברוב הפעמים תמצא שם מארז כזה שנלקח לחלקים והספק עומד בתוכו.

לדעתי תוכל להשיג גם בחמישים ש"ח ספק במצב טוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בחיפוש קצרצר באתר של KSP ראיתי בין היתר ספקים למארזים בתצורת SFF:

http://ksp.co.il/?select=1108..140

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אותה שאלה ששאלתי את ארז: איך אני יודע אם ספק SFF מתאים למארז שלי? רק לפי הגודל?

התשובה חיובית.

לפי המחירים באתר - שווה לך לנסות לתקן או להזמין בחו"ל תמורת 200 ₪.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ספק נשרף = כמה קבלים התפחלצו. לא משהו שטכנאי אלקטרוניקה עם נסיון בינוני לא יוכל לתקן. העלות תהיה כ-150 ש"ח להערכתי.

בהזדמנות זאת אציין ש-200 ש"ח לספק ממותג - זה המחיר שתשלם גם בארץ - ז"א שההצעה לקנות באיביי אינה יקרה כלל.

לא ממש נכון. זה לא M/B והתקלות לרוב לא בקבלים. עם זאת אני לא שולל לאפשר לתקן. ממש לא משהו ש"טכנאי עם ניסיון בינוני" ידע לאתר.

+1.

אפילו לא צריך טכנאי, כל אחד שיודע להחזיק מלחם ביד יוכל לעשות עבורך את התיקון. קבל לא עולה יותר מכמה עשרות אגורות עד שקלים בודדים.

איתמר

לא ממש נכון. גם אם אכן הבעיה בקבלים לרוב יהיה קשה להשיג בארץ קבלים מתאימים בכמויות קטנות. לקבלים שם לרוב יהיו דרישות מיוחדות. לא מספיק לקנות "סתם קבל" לפי קיבול וזרם.

• תוכן חדש...