Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה הרכבים שניתקלתי בהם בתקציב של עד 50K ובשנתון סביר. מבחינת תגובת דוושה, הנאת נהיגה עד כמה שאפשר להשיג במכוניות האלה, מי המומלצת?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לדרישות של הנאה מנהיגה אז ה206,היא גם מציעה מושבים טובים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברגע שלא מדברים על טויוטה מצ'דה או צ'מפיון ועוד לא אוטומטי, ניראה לי שאנשים ניכנסים להלם מוחלט. דממה.

נהג מנוסה
פורסם

למה הכוונה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אלה הרכבים שניתקלתי בהם בתקציב של עד 50K ובשנתון סביר. מבחינת תגובת דוושה, הנאת נהיגה עד כמה שאפשר להשיג במכוניות האלה, מי המומלצת?

מה עם פיקנטו 2011?

הרכב נהדר זכה לאחרונה לאמינה ביותר באנגליה כנגד גדולות ממנה בהרבה

פורסם

תוריד את 206+ מהרשימה שלך, אמינות מזעזעת, רבים הגיעו לכאן לפורום עם תלונות על מנוע מתחמם ומזגן שלא מקרר.

הרכב היה להיט מכירות ב-2011 ומיד אח"כ פסקו כמעט לחלוטין המכירות. רכב שהיה אמור להציף את הכבישים ובפועל הפך לכישלון מהדהד. תסתכל כמה יש כאלה למכירה בלוחות ותבין לבד.

פורסם

בעית המזגן נפתרה עי תיקון שיצא,גם אני זוכר שהיו כמה שהתלוננו,אבל אם עיקר הדרישה שלך זה הנאה מנהיגה היא עדיפה על המיני,כולל הפיקנטו.

פורסם
תוריד את 206+ מהרשימה שלך, אמינות מזעזעת, רבים הגיעו לכאן לפורום עם תלונות על מנוע מתחמם ומזגן שלא מקרר.

הרכב היה להיט מכירות ב-2011 ומיד אח"כ פסקו כמעט לחלוטין המכירות. רכב שהיה אמור להציף את הכבישים ובפועל הפך לכישלון מהדהד. תסתכל כמה יש כאלה למכירה בלוחות ותבין לבד.

תגדיר אמינות מזעזעת.

לנו יש בבית אחת כזאת, 2012. 13 אלף קילומטר. אין שום בעיה ברכב הזה. לא מתחמם בכלל, מזגן מעולה, מנוע אמין שמשמש שנים את היצרן והוכיח את עצמו. הרכב אמנם מאובזר בדלות, אבל זה לא מורגש. הדבר היחיד שחסר הוא כיוון הגה ומראות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

היי,

הנאה מנהיגה לא תמצא בספארק או בפנדה וגם לא ממש ב206+.

אבל אני מכירה היטב את ה206+ והוא עדיף מבין שלושת האופציות, בעיקר מבחינת מקום בתא נוסעים ותא מטען.

הרגשתי שיפור בביצועים אחרי 10.000 ק"מ, המזגן קירר היטב ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

אני כן יכולה להעיד שצריך לתת למנוע כמה שניות אחרי ההתנעה ולא "להעמיס" עליו את המזגן ישר.

ומבחינת איכות החומרים בתא הנהג, הדור הקודם היה עשוי ואיכותי יותר.

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

תלוי מה אתה מגדיר הנאה מנהיגה. אף אחד מהן לא מכונית ספורט, אבל הפנדה קטנה, זריזה יחסית ודי כיפית לנהיגה. מפנקת באיבזור וכו' היא ממש לא, אבל הכל שאלה של הגדרות. את האחרות בשנתונים האלה לא ניסיתי.

פורסם

תכניס למשוואה את הקליאו היוצאת עם מנוע 1.2 ליטר, הרכב מרווח ונוח ולטעמי נותן תמורה מעולה למחיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היי, ה206 היתה חביבה אך ה206 פלוס זכתה לטענות כנגדה בפורום בסוגיות של איכות או היעדרה המוחלט. תוכל לטלפן למוסכים אם תתעקש. הפנדה מכונית חביבה ורבים מרוצים מימנה.

לספארק מנוע חזק על הנייר, יש טוענים שלא כך במציאות. אני טוען שמי שמתקרב לרכב עד כדי פתיחת דלת ולא נרתע מן העיצוב, אסור לו לנהוג בשל בעיות ראייה.

עוד:

רכב סימפטי אך נעדר כל כך היא הגרנדה פונטו. רובן 1.2 ולכן לא ממליץ.

הסיטרואן סי1 היא למעשה טויוטה עם עיצוב מינימליסטי וחביב לבעלי הומור. נהנתי לנהוג ואם בגיר הידני אין יחסי העברה כה גבוהים כברובוטית- יכול להיות נחמד.

על מכוניות אחרות אמרו או יאמרו לך. אם משום מה תרכוש מליסינג, עשה זאת אצל ליסינג שמטפל במוסכים ראויים ויכול להוכיח זאת.

פורסם

התגובות ממש עוזרות לי ותודה. התובנה שלי מהתגובות ללכת על הפנדה או הרנו 1.2. חשבתי להעלות קצת את התקציב וללכת על האיביזה 1.4. מדובר להערכתי בתוספת של 10,000 שקל, זה לא קצת אבל גם לא סוף הדרך, השאלה אם השיפור שווה ומשמעותי. שוב, מדובר ברכב שלישי, אפילו לא שני, יש לנו בבית רכבים איכותיים יותר ל "נסיעות משפחתיות".

נהג מנוסה
פורסם
תגדיר אמינות מזעזעת.

לנו יש בבית אחת כזאת, 2012. 13 אלף קילומטר. אין שום בעיה ברכב הזה. לא מתחמם בכלל, מזגן מעולה, מנוע אמין שמשמש שנים את היצרן והוכיח את עצמו. הרכב אמנם מאובזר בדלות, אבל זה לא מורגש. הדבר היחיד שחסר הוא כיוון הגה ומראות.

אלעד

איך אני מגדיר אמינות מזעזעת? כשמגיעים לכאן אחרי חודש וקצת אנשים רבים ומתחילים להתלונן. כשמתחילות כתבות בעיתון על מזגן בעייתי והתחממות מנוע.

שלא תבין לא נכון, הייתי מת לקנות את הרכב הזה. הוא תפור עלי. על הנייר הוא אמור להיות עם אמינות מעולה, להיט מכירות אדיר. בפועל זו נפילה קשה ואאל"ט גם לא מוכרים אותו יותר בארץ. אני לא נתקל בו, לפחות.

פורסם

בעבר החזקתי פנדה ,

אוכל לומר לך שמאוד נהנתי מהרכב,שימש אותי רבות וצלח נסיעות ארוכות וטובות לגולן ולדרום הרחוק בכיף ללא אף שיעול אחד,צריכת דלק מצויינת מזגן סביר מאוד , מקרר אבל זה לא כמו הגדולות יותר והמשפחתיות,בכל אופן השנתון שאני החזקתי היה 2006 כך שאני מאמין שבתקציב שלך תוכל למצוא שנתונים מתקדמים ביותר.

תהנה,זה מה שהכי חשוב!

• תוכן חדש...