Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר בשכונה בירושלים, ויש מקומות חנייה ברחוב.

אחד הדיירים בבניין הסמוך מחזיק ב-2 מכוניות שנוסעות, ועוד 3 מכוניות שלעולם לא נוסעות, שהוא משתמש בהם כמחסן לדברים שונים. ל-GMC הישנה מחובר גם נגרר סגור ענק.

אין לי שום בעיה עם השכן, אלא עם מצוקת החנייה. לכל אחד יש רשות להשתמש בחנייה כדי להחנות רכב או שניים, אבל לא לשימוש אחר. לקחת שטח ציבורי להשתמש כמחסן, זה לא תקין. ולהבהיר שהרכבים לא בשימוש - אחד הוא לאנסר מהדגם השני שיצא, שכמעט כולם כבר גרוטאות, ואחד הוא קרייזלר מאלאגה, והם באמת לעולם לא זזות.

בשנתיים האחרונות כבר קרו כאן 2 תאונות, שקרו בגלל 2 סיבות: חסימת שדה הראייה בגלל יותר מכוניות מאשר היו אם הם לא היו שם, והסיבה הנוספת שגורמת לתאונות היא שבגלל שיש מצוקת חנייה בגללו, אז יש שחונים בצד השני של הכביש בחנייה אלכסונית, משום שבחנייה לצד המדרכה לא יהיה מקום לכולם. ואז לא נשאר מקום ל-2 מכוניות לעבור בו זמנית, וזה עוד בעיקול קל, כך שקשה לראות אם מישהו אחר בא כאשר אני מנסה לעבור במעבר הזה של נתיב וחצי!

פניתי לעירייה, ולאחר זמן הפקח שיצרתי איתו קשר אמר לי שאין להם מה לעשות, כי הם שלחו לו מכתבים, והוא הראה לו טופסי טסט של המכוניות. הסברתי לו את הבעיה במכתב, וכל מה שהוא עשה היה לנקות את המכוניות מבחוץ, ולהזיז את העלים שהצטברו מתחתם.

חשוב לי לעשות מה שאני יכול, משום שזה ממש מצב מסוכן, שלא צריך להיות

היום חשבתי שאולי בפורום מישהו יציע משהו טוב שלא חשבתי עדיין.

בנוסף יש לו גם אופנוע מושבתת שקבוע על המדרכה במקום שקצת מפריע, אבל לפחות זה לא כזו סכנה כמו שגורמים המחסנים שלו.

פורסם

אם יש לו טסט עבור הרכבים, זה אבוד. סיפור מוכר עם שכן באיזור מרכז ת"א, שם הקנאה והכמיהה לחניה מצד השכנים ובליינים מזדמנים מככבת.

לרכב שלו תו חניה איזורי + טסט בתוקף והרכב עומד חודשים באותו מקום ברחוב.

פורסם

http://www.lawforums.co.il/SingleMessage.aspx?MessageID=974146

הגדרת רכב נטוש"רכב העומד באותו מקום במשך 60 יום ומעלה, ללא תנועה"פינוי רכב נטוש הרשות תדאג לפינוי רכבים אשר חונים באותו מקום ללא תנועה 60 יום ומעלה (חוק שמירת הניקיון התשמ"ד 1984 סעיף 8 לסעיפיו).סיבות לגרירה רכב נטוש סתימת עורקי תחבורה בעיר ותפיסת מקומות חניה סיכונים בטיחותיים (פעילות פח"ע וכד') מפגע מסוכן לתושבים ולילדים (מילכוד ופציעת ילדים)תהליך פינוי רכב נטוש מתן התראה ל 14 יום (לאחר 60 יום) מתן התראה נוספת ל- 48 שעות גרירה למגרש העירוני בעת שהיית הרכב במגרש: הרכב ישהה במוסך 60 יום עד לדרישת הבעלים.

לפי מה שהבנתי, זה לא משנה שיש לו טסט והרכב נקי, אסור להשאיר רכב באותו מקום לזמן ממושך במקום ציבורי.

אם הוא כל פעם מזיז את הרכבים כמה מטרים, זה כבר משהו אחר.

פורסם

מצטרף

מה אפשר לעשות בזמן המיידי נגד רכב שאין לו טסט וביטוח חובה?

הימים הראשונים בעל הרכב (גבר) היה בא פעם בשבוע להניע אותו ב 7 בבוקר ולמשך 10 דקות נתן גז

עכשיו על דשבורד הרכב יש את מסמכי הטסט והביטוח ורואים שהם לא בתוקף, רואים גם שכתובתם היא בכלל בשכונה סמוכה והרכב רשום על שם אישה וגם הטלפון של מודפס שם

עבר כבר חודש מאז, רואים שהרכב לא זז, הוא כמעת יושב על הגאנטים והצטברה הרבה פסולת תחתיו

בשיחה מול העיריה הם רק ״רשמו״ לעצמם את התלונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נראה שמדובר באדם שלמד לדפוק את ה"שיטה".

מרגיז ומעציב.

כרגע נראה שעוד לפני שתמצא פתרון הוא ימצא עוד גרוטאה או שתיים שיתפסו עוד חניות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
http://www.lawforums.co.il/SingleMessage.aspx?MessageID=974146

לפי מה שהבנתי, זה לא משנה שיש לו טסט והרכב נקי, אסור להשאיר רכב באותו מקום לזמן ממושך במקום ציבורי.

אם הוא כל פעם מזיז את הרכבים כמה מטרים, זה כבר משהו אחר.

ממש תודה רבה, אני חושב שזה יכול לעזור!

אני בטוח שגם אם הוא שילם את הגרת הטסט, אבל הרכב לא עבר טסט, ולכן אינו יכול להיחשב ככלי תחבורה, ולכן יהיה עליו לפנות אותם או שהעיריית תצטרך לפנות אותם.

מחר אני כבר יוצר קשר עם הפקח של העירייה, ולוחץ לקידום העיניינים.

בפרט שכמה מאות מטרים מכאן יש מקום בו הוא יכול להחנות, במקום שיש תמיד הרבה חניות פנויות, אבל זה לא מתחת הבית שלו. עכשיו אין ברירה והוא יצטרך להחליט אם הוא מוכר לחלקים או חונה בחניות שאינם בשימוש, למרות שגם זה לא תקין מבחינתו, אבל מבחינתי זה לא כל כך מזיק, ולא מסוכן.

פורסם

נראה לי מוזר.

לעשות לרכב ביטוח חובה וטסט פעם בשנה, בעלות של לפחות 2500 ש"ח, וכל זה בשביל להשיג עוד 2000 ליטר של שטח אחסון..

זה באמת שווה את ההשקעה?!

במקרה של GMC ונדורה ישנה זה עוד עושה קצת שכל מאחר ובאמת יש לה שטח של מחסן קטן (אך העלות גבוהה יותר, אני מעריך סביב 3500 ש"ח), אך רכב פרטי??

פשוט טפשי

פורסם
נראה לי מוזר.

לעשות לרכב ביטוח חובה וטסט פעם בשנה, בעלות של לפחות 2500 ש"ח, וכל זה בשביל להשיג עוד 2000 ליטר של שטח אחסון..

זה באמת שווה את ההשקעה?!

במקרה של GMC ונדורה ישנה זה עוד עושה קצת שכל מאחר ובאמת יש לה שטח של מחסן קטן (אך העלות גבוהה יותר, אני מעריך סביב 3500 ש"ח), אך רכב פרטי??

פשוט טפשי

הלו זה גוגל? ברוח השרשור ב-OT: מדוע לא "יש הגיון"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה לי מקרה דומה ליד הבניין שלי במודיעין. מישהו החנה ברחוב בזו אחר זו 5-6 רכבי רנו מגאן ישנות ללא לוחיות זיהוי (לדעתי רכבים ישנים שרכש אולי מצה"ל ומכאן שהסירו את הלוחית). בכל מקרה, הרכבים לא זזו חודשים, הצמיגים היו ללא אוויר והרכבים היו מטונפים ולכלוך רב הצטבר מתחת וביניהם.

לבסוף שכן התלונן בעירייה והם הגיעו והדביקו על החלון אזהרה כי אם הרכב לא יזוז הם יפנו אותו ונדמה לי שציטטו את הוראת החוק שמישהו כאן הביא לפני.

ערב אחד אני חוזר הביתה והרכבים כולם נעלמו....

פורסם

...סליחה על הבורות, על סיאט מלגה שמעתי, אבל מה זה קרייזלר מאלאגה? (שאתה טוען שזה אחד הרכבים של השכן)

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

פניתי לעירייה, והם שמו מדבקה, והשכן פנה אליהם והציג טופסי טסט וביטוח.

אבל בעזרת הטקסט שצוטט כאן ע"י יוני84, הצלחתי למצא את הטקסט של החוק, ואני אפנה כעת שוב לעירייה, ואעדכן אותם שגם עם המסמכים שהוא הציג, עדיין העירייה יכולים לפנות אותם. ובכלל אני משער שאת הביטוח חובה הוא עשה ליום אחד ומייד ביטל, אבל שמר צילום. וכן את הטסט הוא מקסימום שילם אגרה, אבל לא העביר את המכוניות טסט, כך שהרכבים אינם נחשבים ככלי תחבורה, אלא גרוטאת רכב, למרות ששילמו עליהם טסט (אם זה לא מזוייף בכלל).

פורסם
...סליחה על הבורות, על סיאט מלגה שמעתי, אבל מה זה קרייזלר מאלאגה? (שאתה טוען שזה אחד הרכבים של השכן)

גם אני התפלאתי :lol:

האמת היא שאפשר לגמרי להבין את הבלבול.

מאלאגה בספרד וסאראטוגה נמצאות רק 135 ק"מ אחת מהשנייה (והכביש הזה נראה כיף, בלי קשר)

Malaga-Saratoga.jpg

• תוכן חדש...