Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אח שלי מתגורר בחול לאחרונה רכש רכב פולקסווגן טיגואן 2010 מנוע 2.0 tsi הבעיה היא שהוא מתלונן שצריכת הדלק מאוד גבוהה.

רוב הנסיעות שלו בעיר הוא אומר שהרכב עושה 1:5 מה שלא כל כך הגיוני לפי kml הרכב אמור לעשות 1:10. וגם לפי מה שאני יודכ מנועי tsi די חסכוניים.

הרכב עבר 35000 ק"מ.

אשמח לקבל מידע על צריכה ממישהו שיש בבעלותו כזה רכב או שמכיר מישהו עם כזה רכב.

תודה מראש

פורסם

צריכת הדלק הממוצעת של הטיגואן היא ליטר לשמונה קילומטר, צריכה של ליטר לחש קילומטר בעיר נשמע לי סביר (הרכב לא חסכוני ולא מתיימר להיות)

:-D
×
×
  • תוכן חדש...