Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב בן 6 חודשים, לא מניע בבקרים, קניתי כבלים וכך התנעתי אותו, התופעה לא הפסיקה

נסעתי למוסך מורשה, הסברתי את הבעיה,

בביקור ראשון במוסך לא נמצאה מקור התקלה אך התקלה הוגדרה.

בביקור שני במוסך מקור התקלה נימצא והוא באחת ממערכות המותקנות בארץ.

המוסך הפנה אותי למתקין לאחר חיוב 750 + מע"מ.

הביקור אצל המתקין נעשה באותו יום מציאת מקור התקלה, לאחר בדיקה של המתקין נימצא כי התקלה אכן במע' המתקין.

המתקין תיקן את התקלה עד סוף יום העבודה.

לאחר תיקון התקלה אצל המתקין דיברתי עם המתקין לגבי זיכוי החשבונית שהומצאה על ידי המוסך.

המתקין מסר לי כי אין באפשרותו לזכות אותי, בטענה שהמוסך ביצע עבודה שלא לצורך ועל כן ועלי לדבר עם המוסך לגבי זיכוי החשבונית.

אודה להתייחסותכם

ולעצה

פורסם

ומה אמר המוסך אחרי שדיברת איתם? (כמו שאמר לך המתקין).

אתה באמת הולך לבית משפט בשביל 700 שקל? רק הזמן והדלק יעלו לך פי שתיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם ההתקנה שגרמה לתקלה הותקנה אצל מתקין עצמאי? זאת אומרת שלא קשור לסוכנות?

או שהתקנה שגרמה לתקלה הותקנה ע"י הסוכנות אצל המתקין?

פורסם

המוסך אומר שכדי לזהות את הבעיה ואולי לפתור אותה הוא היה חייב לפרק ולבודד את המע'

התשלום למוסך נעשה בגין הזמן והעבודה שהשקיע במציאת מקור הבעיה אך כיוון שהמע' הלא תקינה שייכת למתקין המוסך הפנה אותי אליו, השרות אצל המתקין היה ללא עלות שכן הרכב נמצא באחריות.

איני מבין מדוע אני צריך לספוג את העלות הזו שכן הרכב חדש, ובאחריות ולי אין את היכולת להבדיל בין המערכות כאשר הנתון היחידי הוא שרכב לא מניע בבוקר.

פורסם

לדעתי, זה מתקין מורשה של סוכנות הרכב, המתקין מבצע את ההתקנות עבור כלל הרכבים מהסוג שלי,

לפי ההתנסות שלי באתר המתקין.

פורסם

השאלה היא האם הזמנת את המערכת ישירות מהמתקין בעצמך או שהזמנת המערכת התבצעה דרך היבואן?

ההבדל הוא נשיאת האחריות.

אם הזמנת את המערכת דרך היבואן, והוא התקין אותה אצל אותו מתקין, היבואן אמור לתת לך מענה.

אם הזמנת את המערכת בעצמך ושילמת למתקין בעצמך והלכת עם הרכב בעצמך למתקין, אז האחריות על המערכת הלא תקינה על המתקין, אבל היבואן לא אמור לשאת בעלויות איתור התקלה, למרות שזה בהחלט היה יכול להיות נחמד מצידו מתוך הבנה כי הרכב באחריות ואפילו שזה לא באשמתם, היו יכולים לספוג את זה רק בשביל לגרום לך בתור לקוח להרגיש שיש לך אבא ואמא רציניים לרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

איני רכשתי את שרותי המתקין.

קניתי את הרכב עם המערכת של המתקין, ההחלטה של זהות המתקין או סוג ההתקנה לא באה לשיקולי.

לצורך העיניין הרכב נקנה עם כלל המערכות מהסוכנות.

פורסם

לא הייתה צריך לשלם שקל! המוסך היה צריך לפתוח לך כרטיס לתיקון תקלה באחריות ולחייב את היבואן. תנסה להתקשר לשירות לקוחות של היבואן ולשאול אותם מה יש להם להגיד על זה. בהצלחה!

פורסם

קניתי את הרכב עם המערכת של המתקין, ההחלטה של זהות המתקין או סוג ההתקנה לא באה לשיקולי.

כפי שאנירואה את העניין, הסוכנות צריכה היתה לפתור לך את הבעיה ללא עלות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הכתובת שלך היא היבואן.

פנה לשירות הלקוחות, תאר את סיפורך ודרוש החזר של כל ההוצאות.

יתנו, טוב.

לא יתנו, שקול את צעדיך להמשך (תביעה של ההוצאות פלוס פיצוי על הטרטור המיותר, או ויתור על כאב הראש).

פורסם

אז כמו שדני כתב לפני, היבואן, או המוסך שלו, היה אמור לפתור לך את התקלה ללא עלות מצידך. אותך זה לא מעניין מי תיקן אותה, מבחינתך אתה קנית רכב מהיבואן, והייתה תקלה ברכב במסגרת האחריות. אתה לא היית אמור לשלם אפילו שקל אחד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...