Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

ברשותי ניסן טראנו דיזל שנת 2000 לפני מספר חודשים החלפתי גיר מיבוא. לאחר תקופה קצרה האוטו היה מתכבה ברמזורים.המכונאי טיפל במשהו טען שזה חלק שנשבר בין בגיר למשהו אחר שאני לא זכר את השם.

אחרי שהוא עשה את זה האוטו הפסיק להתכבות אבל הגיר דילג על הילוך שני ואח"כ גם גילה תופעות של החלקה . המשכתי לנסוע ככה די הרבה זמן. פניתי למוסך לטפל בבעיה והוא הציע להחליף פילטר ושמן גיר כשלב ראשון והכין אותי לאפשרות שהגיר סיים את תפקידו. לאחרונה שילבתי ל4X4 (בד"כ אני לא משתמש באפשרות של 4X4) כדי לעבור מדרכה גבוהה ,ולאחר שהחזרתי למצב רגיל הגיר הגיב כמו שצריך ללא דילוג על הילוך וללא החלקה. אח"כ המצב חזר אבל לא באותה תדירות שזה קרה קודם. עכשו אני מדי פעם משלב ל 4X4 ומחזיר לרגיל וזה די עוזר. ואני שואל האם יש קשר בין הגיר ל4X4 או שזה רק הרגשה שלי. אה אני צריך לציין שלא תמיד הגיר מחליק ומדלג זה קורה לו לפעמים ולא קשור לחום או קור זה קורה גם בחום וגם בקור.

אודה על תגובות של יודעי דבר או בעלי נסיון דומה.

פורסם

לא מוצא קשר בין השניים אבל שווה לבדוק את הקונקטורים של הגיר אולי יש מגע רופף הבם וגם בדיקה עם סקנר של ניסאן יכולה לעלות על איזה תקלה חבוייה

• תוכן חדש...