Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידני 40K-50K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אחרי שהשבוע אמא שלי קיבלה את הקיה ריו החדשה שנרכשה בין היתר בעצת הפורום (תודה לכל המיעצים!), הגיע הזמן שגם אני ואשתי נשקול להתחדש.

מחפשים סופר מיני ידנית בתקציב שבכותרת (אפשר לחרוג קצת אם זה ממש מוצדק). הרכב יסע בעיקר נסיעות עירוניות קצרות יחסית, ופעם-פעמיים בשבוע נסיעה בין עירונית, גם כן לא ארוכה במיוחד. הדרישות הן כדלקמן בסדר חשיבות יורד:

1. אמינות.

2. צריכת דלק נמוכה.

3. שנתון מתקדם ככל הניתן (בכל מקרה לא יותר מ-2009, עם עדיפות רצינית ל2010).

אה, והרכב צריך להיות מסוגל להכיל עגלה (בינתיים אין ילדים, אבל בעתיד מתוכננים :))

ממספר חיפושים שעשיתי עד כה, מעט התאכזבתי מהאפשרויות שלי. נראה שלפני שנתיים-שלוש ההיצע בשוק הסופר מיני הידניות היה דל בהרבה. בנוסף נראה שבעלי הסיאט איביזה/סקודה פאביה חייב בסרט שהם הולכים לקבל 60-65 אלף על רכב בן שנתיים-שלוש כשאפשר לקנות את אותו רכב חדש ב70-72 אלף. האופציה שנראית לי הכי מעניינת היא פונטו גרנדה/איבו 2010-2011. מה דעתכם? יש המלצות נוספות?

פורסם

הפונטו טובה ונכנסנת בה עגלה אם תצליחו למצוא איבו אז כדאי מאשר הגרנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכנית אותו דבר,רק לאיוו הייתה גירסה עם מנוע 1.4/105 כס,היא גם מודרנית יותר מהגרנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...