Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עודפי פיג'ו 508 - למי שמעוניין...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו אלי להציע לי (אבל רק לי :-) ) 508 מהיבואן אפס ק"מ יד II (כלומר רכבים שהיבואן תקוע איתם כבר שנה), ב"מחיר טוב" שסירבו למסור בטלפון. מי שמתעניין ברכב הזה - אולי כדאי לו לקפוץ לאולמות. לא פירטו באיזו רמת גימור. אני מניח שבקרוב יוצעו גם בחברות הליסינג למיניהן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ותוסיפו על כך את העובדה שגם "מחיר טוב" יכול להיות יותר טוב, לאחר מיקוח קצר.

יופי של רכב, עדיף על כל יפנומטיתאלפששמאותממוצעת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

למי יש את הרכב? למשל ב406 התאהבתי גם אז ועד היום אני חושב שהיא עומדת בסטנדרטים, ה407 ממש לא עשתה לי את זה. יותר מדי פלסטיקי בפנים מרגישה כמו הרנו קנגו הדור החדש.

איך ה508?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפעמים אני לא מבין משווקים. מתקשרים אליך להציע לך מוצר, אבל "לא מוסרים מידע בטלפון".

אפשר לחשוב שהמתחרים שלכם לא יודעים בכמה אתם מוכרים את המכוניות.

כל-כך שנות ה 80'.

אולי אם הם היו מוסרים מחיר בטלפון הם לא היו מציעים היום מכוניות ששוכבות מעל שנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ותוסיפו על כך את העובדה שגם "מחיר טוב" יכול להיות יותר טוב, לאחר מיקוח קצר.

יופי של רכב, עדיף על כל יפנומטיתאלפששמאותממוצעת.

לא יודע יופי או לא, אבל "יפניות אלף שש מאות ממוצעות" שאתה מביא להשוואה אינן בליגה של האוטו הזה מבחינת מחיר ומיצוב. העובדה שיש לו נפח מנוע דומה חסרת חשיבות בהקשר הזה, המתחרות שלו מהמזרח הן בקטגוריה של מזדה 6 ודומותיה, אלו מצוידות אמנם במנועים גדולים יותר, אבל זה נובע מהעדפה אירופאית טרנדית לשימוש במנועים דלי נפח עם טורבו בעוד ליפנים טוב כנראה עם האטמוספריים.

פורסם

אשכרה. מזכיר לי באמת שבשנות ה-80 רציתי לקנות מדפסת לקומודור שלי, ואיזה חנות בצ'ק פוסט לא הסכימה למסור לי מחיר בטלפון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ה-508 נראית מצויין, וע"פ מה שקראתי המפרט הטכני עשיר מאוד וכך גם הביצועים.

היום אני על B4 ולפני זה נסעתי על 307 XT, הייתי מרוצה מאוד מהפיג'ו.

לא הייתי מתנגד לשדרג ל-508.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
לא יודע יופי או לא, אבל "יפניות אלף שש מאות ממוצעות" שאתה מביא להשוואה אינן בליגה של האוטו הזה מבחינת מחיר ומיצוב. העובדה שיש לו נפח מנוע דומה חסרת חשיבות בהקשר הזה, המתחרות שלו מהמזרח הן בקטגוריה של מזדה 6 ודומותיה, אלו מצוידות אמנם במנועים גדולים יותר, אבל זה נובע מהעדפה אירופאית טרנדית לשימוש במנועים דלי נפח עם טורבו בעוד ליפנים טוב כנראה עם האטמוספריים.

פספסת את הנקודה שלי לחלוטין.

508 "יד שנייה מליסינג" עם 0 ק"מ מול קורולה או אימפרזה חדשות, כולן סביב ה-130 אלף ש"ח. במה תבחר?

פורסם
יש סיבה מדוע אתם חוששים לפרסם את המחיר שהוצע? :roll:

אף אחד פה לא יודע, פתוח השרשור גם ציין שלובינסקי לא רצו למסור את המידע הזה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
יש סיבה מדוע אתם חוששים לפרסם את המחיר שהוצע? :roll:

אני לא יודע, לי לא הוצע דבר. אבל נראה לי שהניחוש שלי לא רחוק מהמציאות.

בשעתו סובארו עשו את הטריק הזה עם ה-XV. המחיר ירד מ-165K ל-139K, לפני מיקוח.

פורסם
הם פשוט בטוחים שיותר קל לשכנע אותך לקנות כשאתה שם מולם, ולא במרחק טלפון.

אם המחיר היה כל כך אטרקטיבי הם היו מפרסמים את זה בלי שום בעיה.

• תוכן חדש...