Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בבדיקת לחץ אוויר שגרתית שמתי לב שהדפנות של הצמיגים הקדמים כוסו בסדקים הצמיגים יוצרו בשבוע ה20 2011 לצערי צריך להחליף , הצמיגים הנוחכיים הם קליבר דינקסטר r14 .

אני מחפש משהו בעל אחיזה טובה ובמחיר סביר חבר המליץ לי על יוקוהמה s drive האם קיימים במידה שלי ?

האם יש המלצות למשהו יותר איכותי ?

הרכב המדובר הוא מאזדה לנטיס 1.6 98

אשמח להמלצות מחירים וחוות דעת

תודה .

פורסם

S.Drive הינו צמיג ספורטיבי ולא זול במיוחד.

מדוע אתה זקוק לצמיג כזה? יש הרבה צמיגים טובים יותר זולים ויותר שקטים.

אם אתה רוצה להשאר עם יוקוהומה לך על C.Drive או C.Drive 2 שהם יותר זולים אבל עדיין צמיגים טובים עם אחיזת כביש טובה מאד ברטוב ויבש ויתאימו לרכב שלך יותר

קובי

:-)

פורסם

מה שקרה לי בצמיגים הקודמים זה שבגשמים ברמזור הרכב חפר במקום ואז נסע

לכן אני מחפש צמיגים בעלי אחיזה כמעט מעולה לא בהכרח s drive ולא בהכרח יוקוהאמה זאת הייתה הצעה ולכן אני מתייעץ פה

מה הערך טווח המחירים של סי דרייב ?

והם קיימת מידה 14

יש לי טסט באוקטובר אבל אני לא רוצה להיסחב עם הצמיגים האלה עד אז ...

תודה

פורסם

אין S-DRIVE במידה שלך, הם מגיעים בחתכים יותר נמוכים.

תבדוק פאלקן ZE912, רוב הסיכויים שהם יהיו זולים יותר מהקלבר שלך (לא קליבר).

גם הגיעו לאחרונה לשוק גודייר אפישיינט-גריפ הדגם החדש, הם יעלו יותר אבל שווה לבדוק!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שלום,

אין במידה שלך צמיגים יותר אוחזים מקלבר.

כל הצמיגים במידה 14 הם צמיגי נוחות.

כדאי לך קצת פחות ללחוץ על הגז, כדי שהרכב לא יפרפר על כביש רטוב - גם לא תצטרך להחליף צמיגים בתדירות כל כך גבוהה.

פאלקן, בנהיגה כמו שלך, יגמרו יותר מוקדם מקלבר.

C.DRIVE יהיו כמו קלבר.

GOODYEAR EFFICIENT GRIP צמיגים "ירוקים", שלא אוחזים יותר טוב מקלבר. מה שכן, הם כנראה יחזיקו מעמד יותר זמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

אין במידה שלך צמיגים יותר אוחזים מקלבר.

כל הצמיגים במידה 14 הם צמיגי נוחות.

כדאי לך קצת פחות ללחוץ על הגז, כדי שהרכב לא יפרפר על כביש רטוב - גם לא תצטרך להחליף צמיגים בתדירות כל כך גבוהה.

פאלקן, בנהיגה כמו שלך, יגמרו יותר מוקדם מקלבר.

C.DRIVE יהיו כמו קלבר.

GOODYEAR EFFICIENT GRIP צמיגים "ירוקים", שלא אוחזים יותר טוב מקלבר. מה שכן, הם כנראה יחזיקו מעמד יותר זמן.

זה מה שעצוב לא עשיתי שום דבר עם הצמיגים הללו ,

אני חושב שמישהו שם חומר על הצמיגים וזה יצר סדקים

אז ככל הנראה אני אשאר עם קלבר

תודה

• תוכן חדש...