Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי מתכות וטיסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום אני טס למאליה (הסרטון מומלץ :)

ef4eUYf1A78 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם אתם זוכרים בעבר הכנתי נפץ ונכנסו לי רסיסים של מקל מטריה, והיום אני טס ומפחד שאני יתחיל לצפצף בגלל זה.

המתכות הן אחת ביד מאוד קטנה משהו כמו 2 מילמטר, ומתכת אחת מעל הגבה בערך 4 מילימטר אני באמת מפחד לצפצף,

אני חייב שמישהו שיודע יענה לי אפילו טיפת מידע או להפנות אותי לאיזשהו מקום תודה :)

ובמידה ואני מצפצף והם רואים שאין עלי כלום האם הם יעשו לי חיפוש יותר פרטני?

אגב בבית משפט משרד הפנים וכל אלה אני לא מצפצף.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

הכפתורים בגינס שלך יותר מצפצפים מזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא חשבת מעולם לבקש מהרופא שלך אישור על כך שיש לך מתכות באזורים שונים בגוף?

חוץ מזה - נחמד שאתה נזכר ביום של הטיסה..

פורסם

אם אכן תצטרך לעבור בדיקה, אתה יכול לפנות ללוקו למתן עצות התמודדות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי את האישור שיש לי שמה רסיסים אבל זה לא אישור לצפצף.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אם תצפצף יקחו אותך לבידקה ידנית - מטרד קטן של כמה דקות.

בת"א אף פעם לא היתה לי בעיה, אבל בחו"ל כמעט תמיד עוצרים אותי (בכל זאת מוצאי ה-middle east :lol: ). כל פעם זו סיבה ל צפויה (אני מתורגל באניין), השיא היה הריצ'רץ' של הג'ינס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...