Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח שתראה לי כבל של סטינגר ואודיסון ב100 שקלים, על הבלקין אני יודע ומחזק אבל לצערנו לא כולם מחזיקים ובטח שלא במחירים של צביקה.

לא מזמן כמו שאתה זוכר הייתי עם חבר טוב אצל כמה מתקינים לקבל הצעת מחיר להתקנה ברכב חדש והמחירים לrca הפשוטים מהסדרות הנמוכות לא ירדו מ200 שקל.

פורסם

אני רק זוכר שהייתה איזו שהיא אי הבנה שם.

בכל אופן אתה יודע שאסור להמליץ על בתי עסק בתחום, אך אלו המחירים שקיבלתי אז משני חנויות, בסוף קיבלתי סטינגר כפול עם המגבר ככה שלא קניתי.

הסטינגר שלי אכן יקר יותר, אבל הוא כפול וארוג.

SCANSPEAK

פורסם

תקרא טוב יותר: " הייתי עם חבר טוב אצל כמה מתקינים"..

ואם זה היה קורה לך לא היית קורא לזה אי הבנה אבל לא ניכנס לזה.

פורסם
... באשר לפיוז, הערכות של knu שאני פגשתי מגיעות עם פיוז זכוכית, לא הכי מומלץ.

הערכות של knu מגיעות עם rca דיי בסיסי, ככה שלא הכל ורוד.

בשורה התחתונה לדעתי את עניין החיווט ניתן לסגור בארץ, רוצה ציוד איכותי, תרכיב ערכה לבד.

לגהי ה rca , יש אצל מתקנים של סטינגר/אודיסון/אומגה אודיו/בלקין בערך במאה שקלים לזוג (+-)...

אני לא מדבר על הערכות, הערכות הן בהחלט בסיסיות. הרכבת ערכה לבד זה בדיוק מה שאני עושה.

לגבי הערות הפיוז וה-RCA שלך, ממש לא מדויק:

פיוז ANL (!) כולל בית הפיוז מסתכם ב-20$

ו-RCA מליין ה-Krystal שלהם, 4 ערוצים באורך 6 מטרים מסתכם ב-30$

איפה ראית מחירים כאלה בארץ?

100 שקל לזוג בחיים לא תמצא, וקנו עדין יוצא יותר זול.

Bimmer

פורסם

אני דיברתי על מה שנמצא בתוך הערכות שהמחיר שלהם קורץ, על אלו דובר בתחילת השרשור.

מאה שקל לזוג, קניתי אז של בלקין והיו ברכב שנגנב, קשה לי להאמין שתרגיש הבדל (אם בכלל) לבין הקנו היותר יקר, אם אתה רוצה הכוונה פנה בפרטי.

מור אני באמת לא מכיר את הסיפור על בוריו, רק זוכר שהיה קצר עם איזה מתקין, ודיי מתפלא שלא המלצת לו על הבלקין מלכתחילה.

SCANSPEAK

פורסם

בני לא במלצתי כי דבר ראשון לא הבנתי שהוא מתכוון לrca, חשבתי שהכוונה לכבלי מתח.

דבר שני אין לי מושג אם הוא מהאיזור שלנו או לא.

מסכים עם פותח השרשור שהקנו ייצא עדיין יותר זול.

• תוכן חדש...