Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתכנן לקנות חיווט כללי לרכב וההזמנה יוצאת לי באיזור ה-65$.

האם אצטרך לשלם על כך מכס או כל מס אחר?

אם כן, כמה?

תודה.

Bimmer

פורסם

מניסיון שלי בהזמנות מאיביי מכס לא חל על סכומים כאלו.

תצטרך רק לבדוק באתר המכס לגבי מס קנייה ומעמ, אבל שוב הסכום נמוך מאוד כך שההסתברות נמוכה..

פורסם

אני הזמנתי לפני חודשיים חיווט מknukonceptz

סה"כ הציוד עלה לי 135$

משלוח 59$

מחיר כולל 195$

החבילה עברה חלק , בלי הפתעות מהמכס + ודואר ישראל .

פורסם

אני בכלל לא מבין את הטעם בלהזמין את הערכות הללו מחו"ל, בשביל 65 דולר כבר היתי קןנה פה, בלי לחכות למשלוח, ובלי לתהות על האיכות שאקבל.

כבל רתכת ו rca טוב פה בארץ, בית פיוז ופיוז מחו"ל, 300 שקלים, תוריד מהאיכות של rca ואפשר גם בפחות.

SCANSPEAK

פורסם

ההמתנה למשלוח באמת לא כיפית אבל יש כמה סיבות למה אני מזמין מהאתר ואחת מהן היא דווקא איכותי המוצרים.

סיבה נוספת היא המחיר, גם אם אמצא פה מוצרים באותה רמה, הם יעלו יותר שכן מוצרים נחותים יותר עולים את אותו הכסף בדיוק.

אצרף תמונה אחת שנותנת פרופורציה לעניין גודל כבל המתח (4 גייג' אמיתי ע"פ knukonceptz לעומת המתחרים) ומהתמונה הזאת בכיף אפשר להסיק על כל המוצרים שלהם:

KitReview-tagged.jpg

Bimmer

פורסם

זה שהם נותנים את המידה האמיתית שהם מוכרים זה רק מצביע על אמינות, לא על איכות.

אני דיי חסיד של כבלי רתכת, 26 שקלים למטר אפס גייג, תרד בעובי והמחיר ירד בהתאם., והכבל הזה לא מתחמצן (זה כלי עבודה כן, אין פה משחקים), פחות נוח לעבודה אבל עובדים פעם אחת.

באשר לפיוז, הערכות של knu שאני פגשתי מגיעות עם פיוז זכוכית, לא הכי מומלץ.

הערכות של knu מגיעות עם rca דיי בסיסי, ככה שלא הכל ורוד.

בשורה התחתונה לדעתי את עניין החיווט ניתן לסגור בארץ, רוצה ציוד איכותי, תרכיב ערכה לבד.

SCANSPEAK

פורסם

סתם שאלה בנוגע לציור איכותי?

אם אתם אומרים לקנות בארץ אז איפה בדיוק אני יכול לקנות כבל של קנו 4 גייג' או 0 גייג', כבל RCA של קנו איכותי??

לא נראה לי שלמישהו יש פה הרבה מזה ואם יש זה יעלה פי 5 מלהזמין בחו"ל כולל משלוח

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אכן את הדברים האלה משתלם לזהמין מחו"ל, החברה המדוברת איכותית ואין לדאוג לפן הזה של העסקה.

כבל רתכת 0 עולה קצת יותר, 27-29 לפני מע"מ, ומאוד מעצבן לעבוד איתו, מעבר לזה שמי שחשובה לו הקוסמטיקה של ההתקנה זה לא הכי קורץ לעין.

פורסם

סתם אם כבר מדברים על בניית ערכה לבד וכו'.

יום שישי האחרון נסעתי לחפש דבר מאוד פשוט ולא של חברה גדולה.

נסעתי לחפש סופי חוט לכבל 4 גייג', שבעיקרון נשמע לכל אחד פה בפורום שזה דבר בסיסי שלכל מתקין צריך להיות.

הסתובבתי אצל 5 מתקינים בעיר, 1 מהם הבין מה אני רוצה ונגמר לו, השני אמר שמוכר רק קיטים מוכנים ושלושה אחרים בכלל לא יודעים מה זה הדבר הזה ואחד מהם אפילו צחק עלי ואמר שכבר לא משתמשים בזה, זה דבר מיושן, "הכל אנחנו מלחימים".

אני שאלתי אותו איך בדיוק מלחימים כבל לתוך מגבר??

הוא ענה " מלחימים הכל, גם זה, ושאני לא אחפש סופי חוט בכלל זה מיושן ואף אחד לא משתמש בזה".

לדעתי זאת תשובה מאוד לא הגיונית. אז אם אחרי כמעט שעתיים חיפושים אני לא מוצא סוף חוט פשוט איך בדיוק אפשר למצוא במחירים סבירים ציוד אודיו איכותי?

לידיעתכם כל החמישה שהייתי אצלהם הם מתקינים מורשים של מערכות סטריאו לרכב איתוראן וכו'.

המשך יום טוב

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

ודרך אגב אם מישהו הזמין משהו מאתר של קנו, המחיר שכתוב שם זה על מטר או על פיט?

כי כתוב בהערות אם זה בארצות הברית זה מטר ואם זה באנגליה זה פיט?

אנחנו לא משם ולא משם אז כמה זה באמת בשבילנו?

פורסם

מסכים איתך, לאחרונה ביצעתי שדרוג של 3 הגדולים, גם אני התקשתי מאוד למצוא סופיות לכבל (רק בחנות חשמל סיטונאית), ומעבר לזה הזמן בכל הטיולים האלה.

מעבר לכל מה שמניתי.

אם זאת הייתה חברה שאיכותה הייתה מוטלת בספק מילא אבל קנו בסדר גמור ואין מה לדאוג על איכותה והמחיר לא בשמיים.

פורסם

לגהי ה rca , יש אצל מתקנים של סטינגר/אודיסון/אומגה אודיו/בלקין בערך במאה שקלים לזוג (+-).

לגבי הכבל, אמרתי כבר, לדעתי כבל רתכת, עושה את העבודה, וזול.

ולגבי סופיות, בחנות לחומרי בניין/אספקה טכנית.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...