Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, מחפש רכב ידני ומנוע חזק ואם אפשר אז גם טורבו עד 25,000 שקל, חיפשתי בYAD2 ומצאתי רכב זהה לפרטים שרשמתי למעלה, לפי מה שהבנתי הוא 4X4 והוא חזק סביב ה220 כ"ס, אפילו דריפטים אפשר לעשות עליו וראלי.

עכשיו אני מבין שצריכת הדלק תהיה פחות או יותר 1 ל10 או אפילו 7, אבל אני רוצה שהאוטו הראשון שלי יהיה איכותי, מה שגם אבא שלי גם כן ייסע עליו.

עכשיו השאלה שלי בעצם האם הרכב הזה משתלם במחיר שלו שנע בין 21,000 ועד ל31,000 בYAD2 ?

בנוסף הייתי רוצה לדעת, עד כמה יהיה לי קשה בארץ להפוך אותו להנעה אחורית ?, בגלל שאם הוא 4X4 אז אפשר לעשות בלי בעיה הנעה אחורית, אפילו במוסך מורשה ואחריות.

פורסם

מתי החופש הזה נגמר???

בקיצור,ב 25000 כנראה מדובר באקזמפלר מוזנח שעבר המון ידיים , לרכב כזה מחיר הקנייה הוא רק תשלום ראשון מתוך עוד הרבה תשלומים שתצטרך לשלם על תחזוקה , וצריכת הדלק לא תהיה טובה בכלל,צריך כיס עמוק,במיוחד אם תקנה רכב מוזנח,קח את זה לתשומת לבך.

Miata ND2

פורסם

למיטב ידיעתי הדגם משנת 99 נקרא IMPREZA GT.

ולא,לא שווה 25000 בעיקר אם אתה נהג חדש-הביטוח יעלה לך בערך אותו דבר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...