Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אחרי הרבה יתלבטויות בנוגע למעבר לאופנוע החלטתי להישאר עם הגולף שלי אח צריך עזרה מגולשי הפורום.

ברשותי גולף 94 1.8 CL ישנן כמה בעיות עם הרכב ואני צריך עזרה בנוגע למספר דברים והצעות/המלצות:

1) תיבת העברה שלי ניתקעת לפעמים בעט עברת ההילוך ולפי דעתי זה נובע מיכך השתיבה קצת רופפת אם אני טועה אשמח שמהישהו יתקן אותי.

2) אני מחפש מקום זול וטוב (כי אני חייל) שיסדר לי את המערכת שמע (יש הכל רק מבולגן ושומעים קצת רע)

3) הבולמים הקידמיים שלי גבוהים מדי וזה יוצר מראה רע כי האותו גבוהה מידי אם אחתוך את הבולמים האם זה מותר/ ייפגע ברכב?

4) ישנן רעידות ברכב ממש מיזעריות אח אני מרגיש אותן ולא נעים לי, החלטתי לבדוק את זה והגעתי למסכנה שזה מהאלטרנטור מה

5) הטמבון האחורי שלי צבוע והקדמי לא היכן אפשר לצבוע +ליטוש כי הוא מקורי ומחוספס

6) התקנת חלונות חשמל

מחיר של אלטרנטור משופץ/קניית אלטרנטור משומש או פשוט להשים חדש וליגמור את הסיפור.

אשמח לקבל תשובות מקצועיות + המלצות תודה רבה לעונים.

פורסם

כיצד הגעת למסקנה שהרעידות נובעות כתוצאה מליקוי / כשל מהאלטרנטור?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא בטוח מה השם של זה אבל זה מין אוזניות כאלה כמו של רופאים שמים אותם ומניחים את הקצה על המקום אותו רוצים לשמוע והגיעו מישם רעשים של מכות קטנות וגם אני הייתי נוכח אבל מישעשה את זה היה מישהו שמבין מוסכניק

• תוכן חדש...