Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט CC 1800. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשמוע את דעותיכם?

האם אני מקבל רכב טוב ביחס למחיר המושקע ?

האם יש רכב שאני יכול לבדוק חלופי לפאסאט ?

סדרי גודל של מחיר 200000-270000 שח

תודה.

פורסם

למה דווקא הפאסאט? היתרון היחידי שלה היה העיצוב שהרסו אותו בדור החדש.

היא לא פרקטית, לא זולה במיוחד, אמינות מוטלת בספק (DSG7), אחריות לשנתיים בלבד וממש לא נוחה (אני מדבר על הדגם הקודם, לא נהגתי בדגם החדש).

בטווח מחירים שלך יש אופציות עדיפות כמו A4, סדרה 3, ATS, G37 או אולי אפילו ה A3 סדאן או ה CLA שאמורות לנחות פה בחודשים הקרובים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא אוהב את ה BMW והאינפיניטי עולה כ 300K

לדעתי הפאסאט CC זכתה בתחרות עיצוב של 2013 ?

מה עוד שהיא לא ''שותה'' דלק. המנועים 1.8TSI מאוד טובים.

עכשיו אני נוסע על פאסאט 2010 קומפורט ליין...

פורסם

סלח לי אך ברכב של 250K ש"ח צריכת דלק לא צריכה להיות שיקול, שכן מבחינת דלק ההבדל בין הרכבים לא יעלה על 200 ש"ח בחודש

פורסם

ה Q3 לדעתי קצת קטן מידיי. לא מתאים כרכב משפחתי מוביל.

ישבתי מאחור וממש לא נהנתי.

גם הם נותנים פחות מידיי אביזרים לרכב יקר מאוד.

כאילו החסירו את כל ה''צ'ופרים'' של הרכב ובתמורה ''נותנים'' שם ''אודי'' ...

דעתכם ?

פורסם
סלח לי אך ברכב של 250K ש"ח צריכת דלק לא צריכה להיות שיקול, שכן מבחינת דלק ההבדל בין הרכבים לא יעלה על 200 ש"ח בחודש

זה לא מדוייק. יש כאלה שנוסעים הרבה. יש כאלה שאפילו עושים הסבה לגז למרצדס S קלאס. בנסועה גבוהה זה הפרש של עשרות אלפי שקלים וגם מי שיש לו כסף, יכול למצוא שימוש טוב לכספו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בוא נראה: בהנחה שרירותית שההפרש בין צריכת הדלק של הפאסט מול המתחרות הוא 2.5 ליטר לק"מ ובהנחה שהנסועה השנתית היא 20,000 ק"מ, אז ההפרש החודשי לפי 7.5 ש"ח לליטר הוא 200 ש"ח. אם הנסועה היא כפולה אז מדובר ב-400 ש"ח.

תסכים איתי שזה כלום לעומת ירידת ערך של אלפי ש"ח בחודש.

אני מבין שגם מי שרוכש פורשה רוצה לחסוך, אך בסכומי רכישה שכאלה צריך להתמקד ברכב עצמו ולא בצריכת הדלק שלו שהיא הוצאה זניחה יחסית.

פורסם

כדאי לבחון את הקאדיליאק החדשה ATS .

עיצוב מרשים ,אבזור,ביצועים והתנהגות מרשימה.

האינפיניטי גם מוצלחת מאוד אבל צפופה מדי מאחור למשפחה שלמה בנסיעות ארוכות

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה דווקא את ה- CC ולא את הפאסאט הסטנדרטית?

כי פרט לעיצוב, אין סיבה להוסיף 40-50K על הדגמים הרגילים של הפאסאט ועוד לקבל רכב פחות פרקטי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפחות בחלק מדגמי ה-CC מותקנים בולמי זעזועים מתכווננים. לא ידוע לי שבפאסאט הרגילה, לפחות ברמות האבזור שמגיעות לארץ, יש את הפיצ'ר הזה.

אתה צודק, אבל אפילו אם תוסיף את הבולמים לעוד כמה פיצ'רים כמו מושבי עור, מראות מחוממות ועוד לא תצליח להצדיק תוספת מחיר כזו, לטעמי לפחות.

אלא אם כן השיקול העיקרי הוא ייחודיות בעיצוב ופוזה (שזה לא פסול, כמובן), כי היא באמת יפה ומרשימה. אבל בביצועים הסטטיסטיים היבשים, למיטב זכרוני אין הבדל בין ה- CC לקומפורטליין.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בעניין ההבדל בין ה 1.8 ל2.0 ההפרש במחירים אינו מצדיק כלל.

המחיר ''קופץ'' בבערך 40K ,,שזה לדעתי מוגזם.

וכן, אני מאוהב בעיצוב :-)

כיום נוסע בפאסאט קומפורט ליין 2010 ואני מאוד אהבתי אותה.

כמו כן, לא מצאתי רכב במחירים האלו שמצא חן בעיני כתחליף.

מאוד לא אוהב את הרכבים מהמזרח, למרות שאני יודע שהם מצויינים.

ההורים שלי נוסעים בהונדה והם מאושרים.

• תוכן חדש...