Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פאסאט CC 1800. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באופן אישי אוהב את עיצוב הcc,היא מצליחה להראות שונה מכל פאסאט אחרת שנעה על הכביש,העיצוב מרשים מבפנים ומבחוץ,אבל לטעמי הרכב מתומחר בצורה לא הגיונית.

מכיוון שאני מבין מדבריך שאתה מעוניין ברכב אירופאי,הייתי ממליץ לך לבדוק את קשת הדגמים של וולוו,העייצובים כבר לא שמרניים,המנועים מוגדשים,הגירים לא רעים,ועל בטיחות בוולוו אין צורך להרחיב.תבדוק את העיניין,ותראה אם יש דגם שמתאים לדרישות שלך.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בוא נראה: בהנחה שרירותית שההפרש בין צריכת הדלק של הפאסט מול המתחרות הוא 2.5 ליטר לק"מ ובהנחה שהנסועה השנתית היא 20,000 ק"מ, אז ההפרש החודשי לפי 7.5 ש"ח לליטר הוא 200 ש"ח. אם הנסועה היא כפולה אז מדובר ב-400 ש"ח.

תסכים איתי שזה כלום לעומת ירידת ערך של אלפי ש"ח בחודש.

אני מבין שגם מי שרוכש פורשה רוצה לחסוך, אך בסכומי רכישה שכאלה צריך להתמקד ברכב עצמו ולא בצריכת הדלק שלו שהיא הוצאה זניחה יחסית.

ידידי, החישוב לא מדוייק ואני אסביר למה:

נניח יש שני רכבים (פסאט 1.8T ואינפי עם מנוע 3.7 אטמוספרי), אחד עושה 7 ליטר ל100ק"מ (בבין עירוני בנסיעה רגועה בהחלט הגיוני) והשני עושה 10 (הערכה מאוד אופטימית, לפי סוכנות זה יהיה בסביבות 12 ליטר בבין עירוני לפחות - לפי ניסיוני עם מנועים בסדרי גודל כאלה זה הגיוני).

בנסועה של 20,000ק"מ הרכב הראשון שורף:

7*20000 וכל זה לחלק ל100, זה 1400 ליטר.

הרכב השני צוקח לאותו מרחק 2000 ליטר.

זה הפרש של 600 ליטר לטובת הרכב הראשון. זה 4500ש"ח לפי 7.5ש"ח לליטר. ככל שרכב השני צורך יותר ודלק יקר יותר הפרש משמעותי יותר וכמובן הפרש מזנק גם בקילומטרז' גבוה.

גם מי שיש לו כסף יעדיף לקנות עוד אייפון חדש או משהו אחר במקום לשרוף על הדלק (תלוי מסדרי עדיפויות של בן אדם).

כאשר רכב דיזל או רכב שמוסב לגז יכול להיות אפילו עוד יותר משתלם בנסועה גבוהה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת פרופורציות TZVIPPER. הפער בצריכת דלק לפי הנתונים שלך הוא 4500 ש"ח לשנה, שזה ממש כלום ביחס לירידת ערך של 40,000 ש"ח ואף יותר בשנה .

כשקונים רכב בסכום כזה ומתמקדים בנושא צריכת הדלק זה מגוחך בלשון המעטה.

פורסם

4500ש"ח זה כבר לא 200ש"ח. לא רוצה להכנס לכיס של פותח השרשור, אבל רכב ב260K קונים לא רק מיליאונרים, אלא גם הייטקיסטים, מנהלים ואנשים שהשתחררו להם קרנות או מניות. עבור אנשים כאלה 4500ש"ח בהחלט סכום משמעותי מאוד. רכבים כאלה קונים לעיתים אנשים שאספו כסף במשך שנים או בתוכניות מימון והלוואות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ראשית עשו בדור הנוכחי הבדלה וה-CC הוא דגם בפני עצמו ולא גרסה של הפאסאט והרכב נקרא פשוט פולקסווגן CC. הבידול הזה היה מתבקש ואמנם לא יצא לי לנהוג בדור הנוכחי אבל בקודם כן, וזהו רכב פרימיום לכל דבר ולחלוטין לא "פאסאט משודרג". אני חושב שהם נכשלו במיתוג שלו וטוב שהחליטו להפריד אותו מהפאסאט כי מבחינת הרכב עצמו הוא נהדר, חזק ומאוד מפואר

• תוכן חדש...