Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא פותח פה הרבה תרד'ים אז מגיע לי תשומת לב.

אז ככה, אני מטייל לי להנאתי בEBAY במטרה אולי למצוא איזה מציאה, פתאום נופל עלי זה

Audiobahn AW1206T

זוג כאלה כל אחד 1100 W RMS חדשות בקופסא, בסך הכל ב200 דולר = 1000 שקל עגול.

אתם קולטים מזה 1000 שקל זוג כזה ?! הייתכן וזה מרמה?

דרך אגב אם מישהו יכול לעזור לי, אני הסתכלתי בפידבקים של הבחור ובאמת אולי 50 מרוצים ו0 בוכים, אז יש מצב שהוא מזייף את זה?

ועוד משהו אני רוצה לקנות שלוש מסכי דיוידי שתיים למושבים ואחד לדש יש מצב שאתם מוצאים לי באיבי משהו כזה כי חיפשתי ולא מצאתי...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אז ככה בקשר לסאבים, אני לא מאמין שזה מרמה. התמחור של אודיובאן בארה"ב הוא דיי זול ותוכל למצוא אותו כמעט בכל חנות באיביי מה שאומר שיש תחרות על המוצרים = מחיר נמוך יותר.

200 דולר זה לא 1000 ש"ח זה עגול. זה 1000 ש"ח פלוס משלוח, שהוא יהיה הרבה כסף כי המשקל של הסאבים הוא לפחות 15 קילו ביחד, שזה לפחות עוד 200$ ולא לדבר על המכס שזה גם עוד לפחות 100$. ביחד הגעת ל-2500. שווה? לא יודע, לא מכיר את הסאבים מעולם לא שמעתי.

בקשר לשאלה השניה שלך, תריץ חיפוש car monitor, או in-dash screen.

בהצלחה

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

האם אתה בטוח שזה הסכום שייצא לי?

האם אני יכול להגיד לו שירשום לי 50 דולר על החבילה וזהו יעזבו אותה במכס ?

קרא אותם.

פורסם

ממש לא. לא תשלם מכס על חבילה שערכה לא יעלה על 50$ אך ורק אם היא מגיעה במעטפה. בכל אריזה אחרת, תשלם מכס כמו גדול.

ואגב, עדיין לא מצאתי את הבנאדם שהכניס שני סאבים למעטפה.

פורסם

זהו עכשיו אני חושב על זה, אני אומר אז שלא שווה להביא כלום לארץ, אם ככה אתה אומר.

אני רוצה לשמוע עוד אנשים מה אומרים.

קרא אותם.

פורסם

שווה או לא תחליט לבד. זה עניין יקר, ובעייתי עקב נושא האחריות. בנוגע לרמקולים בדר"כ אין גם בארץ (בטח שאין אם לא המוכר התקין לך) אבל לגבי מגברים וציוד נוסף לאוטו בדר"כ אין אחריות, או אם יש זה דיי בעיה לשלוח את המוצר חזרה לארה"ב, לשלם משלוח, לחכות שיחזור, לשלם שוב משלוח ואז לבדוק שהכל טוב.

יקר, מסובך ולא כדאי.

פורסם

200$, משלוח נאמר לפחות עוד 80$ (תלוי בסוג המשלוח אבל זה לפחות), יחד 280$. על זה 35% מס יוצא 378$. נכפיל ב4.5 ונקבל 1700 ש"ח. מאוד קל לעשות את החישוב לבד. תיכנס לאתר של http://www.usps.com ותחשב עלויות משלוח.

למסקנה אם שווה או לא תוכל להגיע לבד. יש מוצרים ששווה ויש כאלה שלא.

פורסם

אייל (אגב זה אני Kiryati מהפורום הקודם) אתה נותן לו מחיר מינימום ומטעה. 1700 זה ממש המינימום של המינימום מחיר כמעט דמיוני שכן אני לא רואה מישהו שולח לארץ שני מוצרים, שמשקלם עולה על 15 קילו. על כל מוצר לפחות 80$, שזה ממש לא מעט ואז גם ערך המכס עולה בפי שניים כמעט.

פורסם

טוב אני החלטתי שאני לא נוגע בזה ויהי מה, אני מעדיף להזמין את זה דרך חנות אודיו של חבר, ולקבל ממנו את האחריות ואת ה100% ביטחון.

ראיתי סט של דייאמונד אודיו M6 ב170 דולר :mm_cry: ... כואב הלב.

קרא אותם.

פורסם

נכנסתי לאתר של WWW.MUSTOP.CO.IL רשמתי 200דולר 20קג והמחשבון הראה 497דולר שזה כ2200 שח.

יש אתרים שיהיו מוכנים לשלוח לארץ ואז כל העסק יכול לצאת יותר זול יותר באיזה 300שח(בתנאי שלא יקחו בתור חברת שליחויותUSPS,FEDEX ועוד חברות שהמחירים אצלהם שחיטה).

לדעתי יותר משתלם לעשות לרוב המוצרים שנמכרים בארץ יבוא אישי אבל תמיד יש יוצאי דופן.(כמובן שזה סיכון אם אין אחריות בינלאומית)

פורסם
אייל (אגב זה אני Kiryati מהפורום הקודם) אתה נותן לו מחיר מינימום ומטעה. 1700 זה ממש המינימום של המינימום מחיר כמעט דמיוני שכן אני לא רואה מישהו שולח לארץ שני מוצרים, שמשקלם עולה על 15 קילו. על כל מוצר לפחות 80$, שזה ממש לא מעט ואז גם ערך המכס עולה בפי שניים כמעט.

לא הטעתי, אמרתי לו לפחות 80$ (בכוונה הלכתי על המינימום) והפנתי אותו ישירות לאתר של USPS כדי שיחשב בדיוק.

פורסם

רק דבר אחד לתוספת - סאבים והקופסאות קרטון שלהם תופסים הרבה נפח , כאן תופס כבר לא המשקל האמיתי אלא מה שנקרא "משקל נפחי" שיהיה הרבה יותר גבוה.

רק כדי להסביר את נתון המשקל הנפחי -

חברות תעופה מחייבות גם לפי נפח ולא רק משקל , אם תביאו קופסה של 40X40X40 מלאה בנוצות ובמשקל כולל של כ 2 קילו עדיין החיוב יהיה באזור ה 25 קילו.

Leon Cupra 2009

פורסם
רק דבר אחד לתוספת - סאבים והקופסאות קרטון שלהם תופסים הרבה נפח , כאן תופס כבר לא המשקל האמיתי אלא מה שנקרא "משקל נפחי" שיהיה הרבה יותר גבוה.

רק כדי להסביר את נתון המשקל הנפחי -

חברות תעופה מחייבות גם לפי נפח ולא רק משקל , אם תביאו קופסה של 40X40X40 מלאה בנוצות ובמשקל כולל של כ 2 קילו עדיין החיוב יהיה באזור ה 25 קילו.

הדוגמא שלך נכונה אבל לא מדוייקת מבחינת מספרים.

למי שמעוניין בנוסחא זה אורךXרוחבXגובה לחלק ל-6000, כאשר המידות הן בס"מ.

איציק.

• תוכן חדש...