Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבין לא נכון, אין לי חצי דבר נגד הבימר, זה רכב חלומי. אבל מלשמוע את רוני חודשים מתמרמר על הזד ומתגעגע למיאטה זה נשמע לי נו-בריינר. הסובארו זה מיאטה יותר חזקה, יותר מדוייקת ובמרכב קופה שמתאים לאקלים שם.

ולגבי הסובארו, אני לא מצטט אותם, אני מכיר את הרכב המדובר ופגשתי איתו בימי מסלול בכוכב ובעוד הזדמנויות, זה מכונת חייוכים ולשם זה הוא נבנה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבימר לא דומה בכלום ל-Z, רכבים מאוד שונים.

יש הרבה רכבים מעולים בימינו, אבל לבן אדם יש טעם מסויים ברכבים, הוא נהג כבר על מגוון והבין שמה שעושה לו את זה זה רכבים קלים ומאוזנים שכיף לשחק איתם ביום יום. הסובארו עונה הכי טוב להגדרה הזו. לא רואה צורך לשלם הרבה יותר בשביל לקבל משהו שלא קולע לטעם שלו.

פורסם

אני מסמיק, אתם רבים עלי :wink:

בינתיים תפנית בעלילה. דיברתי איזה שעתיים עם מורן גוט בטלפון ותוך כדי שאנחנו מדברים מצאתי 235 מדהימה עם מיליון תוספות ב-36000 מבנאדם פרטי בלוקסמבורג. תכננתי להוציא הרבה פחות אבל סעמק, חיים רק פעם אחת והאוטו נראה מיליון דולר (או לפחות 50 אלף יורו, שזה בטח כמה שהוא עלה כחדש). אתקשר אליו מחר ואעדכן בהתפתחויות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי זה יעשה לך חשק :)

לא משנה במי תבחר, אני לא חושב שתתאכזב.

במקרה הכי גרוע אם ממש יחסר לך הכוח בBRZ, תוכל לשפר אותה.

אם היה לי תקציב באזור הזה, והייתה מיאטה עם גג קשיח כנראה שהייתי הולך על זה.

אם ואם ואם...:mmangel:

They are trying to ban me...

פורסם
רוני

אני חושב שאתה צריך ללכת על הM235, את הGT86 זה רכב שתוכל לחזור לארץ ולקנות.

הבמוו זה בסיס מאוד טוב לרכב שאתה מחפש, נוח לנהיגה מנהלתית וגם ממש כיף במסלול!

אם תרצה לשפר את אופן ההתנהגות זה אסתכם בסט קוילאוברים בין 1000-1500 יורו שתוכל למכור אותם דיי בקלות לפני מכירת הרכב.

אל תאכזב שוב :wink:

מסכים ב 100%. תהנה עכשיו מדברים שבארץ כנראה לא יהיו לך.

emotion of motion

פורסם
אני מסמיק, אתם רבים עלי :wink:

בינתיים תפנית בעלילה. דיברתי איזה שעתיים עם מורן גוט בטלפון ותוך כדי שאנחנו מדברים מצאתי 235 מדהימה עם מיליון תוספות ב-36000 מבנאדם פרטי בלוקסמבורג. תכננתי להוציא הרבה פחות אבל סעמק, חיים רק פעם אחת והאוטו נראה מיליון דולר (או לפחות 50 אלף יורו, שזה בטח כמה שהוא עלה כחדש). אתקשר אליו מחר ואעדכן בהתפתחויות...

יש לך סקס אפיל מעורר מהומות ;)

בהצלחה, משום מה גם כשכתבת שאתה מתביית על ה-GT86 היתה לי תחושה שזה איכשהו יסתיים בבימר.... ;)

זו לדעתי הבחירה הנכונה בהתחשב בהיסטוריית הרכבים שלך.

הייפר,

אני כמובן מסכים איתך בעניין ההעדפות והטעם השונה שיש לכל אחד, יחד עם זאת, אם התקציב מאפשר אני באמת לא רואה סיבה להתפשר על ה-gt86 ולא לקחת את הבימר שהיא בכמה רמות מעליה.

אז מה אתה אומר, יש הימורים לגבי זהות הרכב שיעבור בעלות?

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש לך סקס אפיל מעורר מהומות ;)

בהצלחה, משום מה גם כשכתבת שאתה מתביית על ה-GT86 היתה לי תחושה שזה איכשהו יסתיים בבימר.... ;)

זו לדעתי הבחירה הנכונה בהתחשב בהיסטוריית הרכבים שלך.

הייפר,

אני כמובן מסכים איתך בעניין ההעדפות והטעם השונה שיש לכל אחד, יחד עם זאת, אם התקציב מאפשר אני באמת לא רואה סיבה להתפשר על ה-gt86 ולא לקחת את הבימר שהיא בכמה רמות מעליה.

אז מה אתה אומר, יש הימורים לגבי זהות הרכב שיעבור בעלות?

;)

בשורה תחתונה זה צרות של עשירים ולא ממש אפשר "ליפול" כשאלו שתי האופציות שנשארו לך.

מכיוון שלכל בימר זולה\במבצע יש שלד בארון, אני מהמר על ה-GT86 :)

פורסם

זהו, נמכר.

האמת, היה תהליך די קצר כשחושבים על זה. הראשון שבא לראות את הרכב, קנה אותו. הוא מכונאי בפורשה אז כנראה שהספיקה לו בדיקה שטחית לראות שהרכב מצוין. אחרי חמש דקות סיבוב הוא אמר שהוא רוצה, ומשם זה רק היה הסיפור של הליסינג. היום בבוקר הלכתי איתו למשרד הרישוי (למרות שאפשר לעשות הכל באינטרנט, אבל רציתי לוודא שהוא מעביר על שמו כי את הכסף אני אקבל מהבנק רק עוד שבוע וחצי). הוא נתן לי בקבוק קוניאק במתנה (מסתבר שזה נהוג פה) ונסע לדרכו.

ועכשיו חוזרים לדילמה... עם כמה שבא לי 235, אני עכשיו מתחיל לחשוב שאולי כדאי לי לחכות עם רכב ספורטיבי עד לאביב הבא (פארש). כי: א. ממילא במהלך החורף אי אפשר לנהוג פה חזק, ואני כנראה יותר אהנה מסתם ב.מ.וו סדרה 3 ישנה שאני לא מפחד עליה. ב. לכו תדעו איפה אהיה בעוד חצי שנה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמה כסף אתה רוצה להוציא, זה עניין אחד. חשוב.

אבל לא מענייננו.

לגבי איזה רכב, כשאתה קונה משומש יש חשיבות גם למצוא אקזמפלר טוב, אולי אפילו יותר מאיזה מכונית קצת יותר או פחות קולעת לטעמך (בייחוד שאין מנצחת מוחלטת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יודע כמה כסף אני רוצה להוציא, האמת. מעולם לא הייתי בזבזן גדול, אבל מצד שני כן השקעתי כספים במכוניות. היום יש לי יותר כסף מאי פעם, אבל אני עדיין לא מרגיש לגמרי בנוח לקנות רכב ב-40000 יורו (כמו M235i, למשל), מכיוון שאני יודע שהוצאות האחזקה השנתיות (כולל הכל) יהיו סביב 8000 יורו.

הרבה יותר הגיוני לקנות משהו פשוט, שיעלה לי 3000 יורו בשנה כולל הכל, ובעוד איזה חצי שנה, כשאני יודע יותר טוב איפה אני נמצא, לקנות משהו אחר.

מצד שני, צודקים האומרים שלך תדע, אולי עוד חצי שנה-שנה אני חוזר לארץ, ואז לא אוכל לקנות לעצמי משהו כמו M235i...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אגב ישבתי אתמול במיאטה החדשה, רכב חמוד מאוד, הגג הנפתח מאוד קל לתפעול רק חבל שמדובר בחודשיים שלושה המתנה להזמנה מהיצרן או לשלם 2500$ מעל המחיר מדבקה כדי לקבל את הרכב חודש הבא:)

אני עוקב במתח אחרי השרשור כי אני בהתלבטות דומה

פורסם

אתה יכול להרגיע את המתח. יקח עוד קצת זמן להחליט. מחר אני נוסע לסופ"ש בסט. פטרסבורג וכשאחזור (בהנחה ולא אפול בשבי הרוסים), אמשיך לחשוב על הנושא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...