Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני לטעמי אתה תתאכזב מה-86 כי אתה יורד מרכב חזק.

גם אם ה-86 תיהיה מהנה יותר מבחינת התנהגות אתה לא תוכל להתעלם מהמחסור המאוד מוחשי בכח.

כן, ה-GT86 יותר “טהורה“ מהבימר אבל הבימר מכונית הרבה יותר שלמה מה-GT86 וכמובן הרבה יותר איכותית.

כן, זה נכון.

מדוע אתה מוכר את הרכב אם אינך יודע מה יבוא אחריו?

אני לא יודע בוודאות, אני מתכוונן למספר אופציות. ואני מוכר אותו כי הגיע הזמן לשינוי.

רוני עדיין לא הבנתי - למה לא 235? מחיר, או משהו אחר?

אם הייתי במקום (פיזי/מנטלי) בחיים שהיה מאפשר לי להעביר כמה שנים עם הרכב הזה, הייתי more than happy לעשות זאת..

במחיר אני יכול לעמוד, זה יותר עניין של "מה יש לי לעשות עם רכב כזה". בדומה ל-370Z...

בדקתי בהרבה אתרים, והם מקבלים את הנתונים שלהם ממאזדה:

http://www.wsj.com/articles/2016-mazda-mx-5-the-miata-gets-back-on-track-1433524538

http://www.autoblog.com/2015/06/01/2016-mazda-mx5-miata-first-drive-review/

http://www.edmunds.com/mazda/mx-5-miata/2016/road-test-specs1.html

יש עוד.

כל המדידות הן סביב ה-6 + קצת.

אם כולם שקרנים... אז כולם שקרנים.

גם 0-100 ב-7 שניות זה אחלה.

_______

תקנה BMW.

אתה נהג מיומן, אין לך מה לחפש עם מכונית שחסר לה כוח.

הראשון לא כתב מאיפה הוא קיבל, השני כתב "הערכה" והשלישי בדק בעצמו. הם לא שקרנים, הם פשוט מודדים אחרת. ואני מסכים ש-0-100 ב-7 שניות זה אחלה למכונית כזו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שרלוונטי לצורך העניין זה לא היחס עצמו, אלא המהירות המירבית בכל הילוך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא יודע מה המחירים של הרכבים באסטוניה , אבל פה ניתן להשיג יגואר F TYPE יד שניה אחרי שניה \ שנתיים בחצי מחיר.

מה לגבי האופציה הזאת ?

אפילו הגרסה "הרגילה" תיתן הרבה יותר מהבימר \ ניסן.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הרי כל הרכב וכל הפורום הזה אין לו צורך אמיתי. יש פה תשוקה ורגש, על זה כל התעשייה הזו מתבססת, מנסיון הבמוו תיתן לך המון כיף זה מנוע שלא נגמר ה235 נסעתי באוטומטית שהיתה חוויה מטלטלת לא פחות איילון וכביש אחד נראו באמצע היום כאילו כולם עומדים ואני עובר בינהם. ביום יום ה135 יותר פרקטית בשבילנו(ילדים) ולידנית יש את הייתרונות שלה... היא לא קופסאת הפח הכי יפה בכביש אבל הטיפול הקוסמטי של m division מוסיף המון אופי כוחני וסטייל. ה235 יפיפייה פרופורציות של פעם לפני שהרכבים גדלו וגדלו וגדלו. אין שום רכב כרגע שיתן לך את זה השילוש הקדוש של איכות חומרים/איכות נהיגה/שקט על הכביש(יחסי)

פורסם

אני בכלל לא מבין איך המאזדה והסובארו נכנסו לדיוןן , שניהם רכבי צעצוע (לדעתי).

אי אפשר לרדת מ 370 חזרה למטה (שוב לדעתי).

פורסם

היות ונהגתי בשניהם לפני שקניתי את הרכב הנוכחי שלי , הניסן

1. מהיר.

2. נוח (נסיעה מנהלתית כרכב ראשי).

3. מאובזר (לפחות פה בארה"ב).

4. נוח (תנוחת ישיבה , כניסה ויציאה מהרכב וכו).

5. גיר , לי חשוב אוטומטי.

פורסם

1. מהיר, כן. אבל המתחרות לא איטיות.

2. נוח - לא. כלומר, בארה"ב הוא יכול להיות נוח, בישראל הוא נוח כל זמן שמדובר במהמורות קטנות, כי תחילת מהלך המתלה די רכה. גם המושבים רחבים יחסית ורכים. אבל הצמיגים הגדולים והדקים עושים את שלהם.

3. מאובזר - לא יודע אם יש כאן יתרון. מה יש בניסאן שאין באחרים?

4. היציאה מהרכב, לא הייתי מגדיר זאת כנוח. הרכב נמוך. מה שלא נוח זה הקושי בתמרון במקומות צרים, בגלל הפרופורציות והראות לקצוות הרכב (שוב, לא משהו ששמים לב אליו בארה"ב).

5. לא רלוונטי, כי רוני נוהג ידנית.

אני שואל שוב, מה עושה את הניסאן לרכב יותר "רציני" לדרישות של רוני?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המיאטה והBRZ זולות וחלשות ולכן הרבה פעמים קוראים להן "צעצוע".

מבחינת ביצועים (חוץ מקו ישר אולי), הן נותנות פייט להרבה רכבים "רציניים".

וחוץ מזה רוב הנסיעות הן על כבישים ציבוריים שבהם קשה לנצל רכבים חזקים.

פה בעצם נכנס היתרון של ה"צעצועים", בגלל שהם חלשים אפשר לנצל אותם יותר.

זה מזכיר את הסיפור של הF-TYPE, יש אנשים שמעדיפים דווקא את הV6 החלש (יחסית) על פני הV8 המפלצתי.

הסיבה היא שבV6 הדוושה לחוצה יותר זמן, בV8 קשה להשאיר את הרגל לחוצה כשאתה לא על המסלול כי פשוט אין מספיק מקום.

They are trying to ban me...

פורסם
המיאטה והBRZ זולות וחלשות ולכן הרבה פעמים קוראים להן "צעצוע".

מבחינת ביצועים (חוץ מקו ישר אולי), הן נותנות פייט להרבה רכבים "רציניים".

וחוץ מזה רוב הנסיעות הן על כבישים ציבוריים שבהם קשה לנצל רכבים חזקים.

פה בעצם נכנס היתרון של ה"צעצועים", בגלל שהם חלשים אפשר לנצל אותם יותר.

זה מזכיר את הסיפור של הF-TYPE, יש אנשים שמעדיפים דווקא את הV6 החלש (יחסית) על פני הV8 המפלצתי.

הסיבה היא שבV6 הדוושה לחוצה יותר זמן, בV8 קשה להשאיר את הרגל לחוצה כשאתה לא על המסלול כי פשוט אין מספיק מקום.

אכן ויש לזה פתגם ידוע בתחום:

It's more fun to drive a slow car fast then to drive a fast car slow

אתה יכול לעשות יותר כיף בחצי יום בקארט פשוט עם 9 כ"ס מאשר שרוב בעלי הפרארי יעשו עם הרכב שלהם בחיים.

לנהוג במגבלות של ה-235 (ובטח של ה-F-Type) זה לא עניין טריוויאלי ביום יום ולכן היא פחות מהנה מהמיאטה\ברז\קליאו ספורט\וכד' ב-90% מהזמן.

אם איכות הנסיעה (בניגוד לנהיגה) היא פרמטר חשוב אז כמובן שהבימרית והחתולה יקחו בגדול.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

כתבה ממגאזין EVO על gt86 עם הסופרצ'ארגר.

הבחור הזה עשה לי את הטיונינג..

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/292159/toyota_gt86_supercharged_by_abbey_motorsport_review_price_and_specs.html

But for our morning on the roads around Surrey’s picturesque Box Hill he’s brought along a GT86 with the rather more serious Stage 1.5+SC conversion, which adds a Sprintex supercharger/charge-cooler kit (running 0.9bar boost) plus an oil cooler and sundry ancillaries. And that gives you 270bhp and 206lb ft. It costs £4452 as an upgrade from Stage 1.5, but you can have the whole lot done in one go for £5441. The result is an estimated 5.5sec 0-60 time – putting it in the same ballpark as a Lotus Evora, Nissan 370Z and Porsche Cayman – as does its 155mph top speed.

למי קראתם חלשה?

פורסם
כתבה ממגאזין EVO על gt86 עם הסופרצ'ארגר.

הבחור הזה עשה לי את הטיונינג..

http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/292159/toyota_gt86_supercharged_by_abbey_motorsport_review_price_and_specs.html

למי קראתם חלשה?

היא משופרת, דיברנו על סטוק.

עם מספיק כסף כל רכב יהיה חזק.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...