Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד לך ככה, תקנה קאיימן עכשיו, כי זה לא רכב שבטוח שתוכל להרשות לעצמך בעתיד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם עופר, אם כבר גרים בחו״ל אז ללכת על רכב שבארץ לא היית רוכש (בין אם בגלל שאין אותו בארץ או שהוא יקר לאחזקה), גם במחיר של שנתון נמוך יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מסכים עם עופר, אם כבר גרים בחו״ל אז ללכת על רכב שבארץ לא היית רוכש (בין אם בגלל שאין אותו בארץ או שהוא יקר לאחזקה), גם במחיר של שנתון נמוך יותר.

אני לא פרשן של במבי אבל הבנתי את זה אחרת- מכונית דו מושבית זו פרביליגיה של שלב בחיים שסביר שרוני יפרד ממנו מתישהו ויפגש איתו שוב מאוחר הרבה יותר, אם בכלל. כמובן שעניין הזמינות/יכולת הם חלק מהמשחק, אבל המכונית קיימת בארץ ומי שממש רוצה, יתפשר בשנתון יוותר על קצת מנעמים ויצליח...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ברור שקיימן תהיה יקרה יותר לתחזוקה, אבל יש הבדל בין 1-2 אלף יורו יותר בשנה, לבין הוצאה של אלפי יורו שלא אראה בחזרה בשביל להפוך את הרכב למכונת נהיגה...

נראה לי שלא משנה כבר מה את ההחלטה עשית לבד , אשמח אם תשתף את העלויות שנבכה יחדיו :wink: רק אל תשכח אותי ברכב הבא עם הזכות לתושב חוזר חח.. :)

פורסם
אני רק אניח את זה כאן..

הספיק לי ש"הניחו" לנו אחת לבנה במפגש במוצ"ש :cry:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה בעצם קיימן ולא בוקסטר?

1. ההפרשים ביכולת הדינמית כמעט ולא קיימים

2.לבוקסטר יש גם גג נפתח שתורם הרבה לחווית הנהיגה\נסיעה

3. הבוקסטר זולה יותר(!).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הכל תלוי איפה אני מתגורר. אם זה באסטוניה אז באמת שאין צורך בגג נפתח בשביל השלושה חודשים בשנה שאפשר לפתוח אותו. בשאר הזמן הוא רק עשוי ליצור בעיות.

בארץ או במדינה חמה - ברור שבוקסטר!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה בעצם קיימן ולא בוקסטר?

1. ההפרשים ביכולת הדינמית כמעט ולא קיימים

2.לבוקסטר יש גם גג נפתח שתורם הרבה לחווית הנהיגה\נסיעה

3. הבוקסטר זולה יותר(!).

זה אינדבידואלי אבל אישית אני לא מתלהב מגג נפתח בכלל.

במקרה של הבוקסטר היא עוד נראית טוב, בהרבה מקרים הרכב בכלל לא נראה טוב וב99% מהרכבים הם נראים על הפנים כשגג סגור.

אם מדובר על גג קשיח (לא בד הכוונה) שנפתח, לדוגמא SL63, אז זה נסבל כי כשהגג סגור הרכב נראה טוב.

They are trying to ban me...

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המון זמן השרשור לא מתעדכן אז... הנה אני מעדכן שהמכונית בדרך להימכר.

היא מוצעת כבר יותר מחודשיים וכמעט ואין מתעניינים כי מסתבר שהשוק שלה לא משהו, בלשון המעטה. אסטונים אוהבים ב.מ.וו ואודי, ופחות מסתכלים על יפניות יקרות (יחסית). בנוסף יש לה שני מושבים, שזו בעיה למרבית האנשים. אבל לפני כמה ימים קיבלתי טלפון מפתיע מבחור חביב (גם מפתיע) שהגיע לראות את הרכב עוד באותו היום. הוא צעיר יחסית ומסתבר שעובד בפורשה בתור מכונאי, או משהו בסגנון. עשה סיבוב סביב האוטו, פתח מכסה מנוע, לקח אותו לסיבוב מסביב לבלוק (ליטרלי 5 דקות נסיעה) ואמר "אני רוצה". כל שנותר לו הוא לקבל מימון מהבנק וברגע שזה יקרה - האוטו יעבור אליו.

אז נכון, בדרך נאלצתי להוריד את המחיר מ-21000 ל-19000, אבל בינינו - לא אסון גדול, ועדיף לי למכור עכשיו כי בקרוב צריך לעשות טיפול גדול, החלפת צמיגים וברקסים, וכל זה בוודאי יעלה קרוב ל-1500 יורו בכל מקרה.

ועכשיו, או יותר נכון ברגע שהקנייה תיסגר, צריך להתחיל לחשוב על הרכב הבא... (על מי אני עובד, כבר חשבתי. מה דעתכם על 235M או 135M בנות שנה-שנתיים? לחילופין - GT86 בת שנה ולהוסיף סופרצ'ארג'ר של קוזוורת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה עם המיאטה החדשה?

אני חושב שזה סביב אותו מחיר.

אומנם היא חלשה יחסית אבל היא לא איטית (5.8 ל100) ובטח גם לה יצאו קיטים עם הזמן.

המיאטה היא גג נפתח כמובן, בדרך כלל זה יתרון, אבל זה יכול להיות דיל ברייקר בשביל הרבה אנשים שלא אוהבים (אישית לא מתלהב מגג נפתח).

אולי היא תגיע מאוחר מדי?

אני חושב שה235M היא בחירה מעולה.

לא גדולה מדי, לא קטנה מדי, יש תא מטען, מנוע וגיר מעולים.

They are trying to ban me...

פורסם

לגמרי GT86 עם סופר. הסדרה אחת מכוערת (אם זה מטריד אותך). סדרה 2 נראית לא רע ושופעת כוח, אבל הבנתי שהיא קצת סימולטור ופחות מערבת מהמיאטה/טויבארו. אם הייתי במקומך הייתי פשוט קונה מיאטה חדשה בסכום הזה וחוסך על עלויות האחזקה של כל השאר וגם נוסע ברכב דנדש.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...