Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לוטוס אליס MK3 יכולה להיות אלטרנטיבה מעניינת לקיימן/בוקסטר בהנחה ואתה מוכן להתפשר על נוחות/איכות/איבזור/מרווח/מזגן?..בקיצור הכל :wink: ביומיום אבל לא על היתרונות שטמונים ברודסטר עם מנוע מרכזי אמיתי (ולא קדמי מרכזי)

אם זה לא הכיוון אז M235 עם LSD.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האליס היא חלום - עד שהיא שלך ואז היא סיוט. אני לא חושב שזה רכב שיכול לשמש כרכב יומיומי אלא אם אתה מזוכיסט. אי אפשר אפילו להכנס ולצאת מהרכב בלי להוציא קולות רקע של מחלקה גריאטרית.

לא צריך ללכת על מותגי יוקרה\אקזוטיקה (פורשה, ב.מ.וו, לוטוס) בשביל מה שרוני מחפש.

קח איזה BRZ, תגדוש אותה וזהו יש לך רכב הנעה אחורית מדהים במחיר שווה לכל כיס.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
לוטוס אליס MK3 יכולה להיות אלטרנטיבה מעניינת לקיימן/בוקסטר בהנחה ואתה מוכן להתפשר על נוחות/איכות/איבזור/מרווח/מזגן?..בקיצור הכל :wink: ביומיום אבל לא על היתרונות שטמונים ברודסטר עם מנוע מרכזי אמיתי (ולא קדמי מרכזי)

אם זה לא הכיוון אז M235 עם LSD.

זה לא הכיוון. יקרה מדי לתמורה, לא שימושית ביום-יום ובטח לא שימושית באסטוניה.

העלות והסיבוכיות תהיה כבר קרובה לשל 235M, אבל בפחות אוטו...

רוני,

נראה לי אתה צריך בחיים שלך BMW E46 M3 or a E46 CSL 8)

אז יאללה, סדר לי אחת ברינג. אני מחכה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האליס היא חלום - עד שהיא שלך ואז היא סיוט. אני לא חושב שזה רכב שיכול לשמש כרכב יומיומי אלא אם אתה מזוכיסט. אי אפשר אפילו להכנס ולצאת מהרכב בלי להוציא קולות רקע של מחלקה גריאטרית.

לא צריך ללכת על מותגי יוקרה\אקזוטיקה (פורשה, ב.מ.וו, לוטוס) בשביל מה שרוני מחפש.

רוני - העלויות לא קרובות לעלות של ה 235M. בדוק. כולל שיפורי שלדה, יניקה,פליטה , פנים וחוץ.

:-D

פורסם
רוני - העלויות לא קרובות לעלות של ה 235M. בדוק. כולל שיפורי שלדה, יניקה,פליטה , פנים וחוץ.

:-D

אתה שוכח איפה אני נמצא...

אני יכול לקנות פה 235M חדשה או כמעט חדשה במתחת ל-40K.

BRZ חדשה זה 27K לפני אבזור. בשביל לשדרג אותה כמו שצריך צריך להוציא עוד כמה וכמה אלפים שאותם לא אראה בחזרה. והיא עדיין לא תהיה מאובזרת/איכותית כמו הב.מ.וו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקאיימן קצת תלושה מהמציאות רכב מדהים אבל לא רכב שהייתי מייחל לו , וגם הארדקור לא נראה לי שאתה מחפש..

מה המצב של האיטלקיות שם פאררי וכו'?

בישביל פאררי הייתי מתפשר בשנה... (כאילו יש לי את הפרווילגיה...נו באמת)

לא הבנתי עדיין הבעיה שלך , אתה טוען שה 370Z לא מאוזנת בפניות חזקות עם החלקות צד?

לא רואה איך 370Z יכולה ביכלל להתמודד עם M3 מהדור האחרון אחד לפני מכונת נהיגה משומנת מודרנית - אם הייתה נורמלית בישראל בתמחור מזמן כבר לא הייתי עם STI.

פורסם
הקאיימן קצת תלושה מהמציאות רכב מדהים אבל לא רכב שהייתי מייחל לו , וגם הארדקור לא נראה לי שאתה מחפש..

תלושה מאיזו מציאות?!

לחיות אם קאיימן או עם Z - אין הבדל ביומיום.

מה המצב של האיטלקיות שם פאררי וכו'?

בישביל פאררי הייתי מתפשר בשנה... (כאילו יש לי את הפרווילגיה...נו באמת)

זה תלוש.

לא קרוב בעלויות למכוניות שהוזכרו פה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תלושה מאיזו מציאות?!

לחיות אם קאיימן או עם Z - אין הבדל ביומיום.

רכב סופר מסובך , עלויות שיפורים בשמיים , הכל יותר מדי פרמיום שיפורי פרמיום מוסכי פרימיום לא בטוח שהייתי ניכנס לזה "פורשה" , ניסאן עוד אפשר להסתדר :)

מצד שני הי אני לא גר שם , ויש לי ניסיון של חבר על 911 שסבלה מכמה מכות רציניות השבתה לשבועיים וכו' לחלקים בעלות של מעל 50K.

זה תלוש.

לא קרוב בעלויות למכוניות שהוזכרו פה.

תלוש למה? לא מכיר את אסטוניה בשיט... אבל לפי התמחור נראה לי שאם קאיימן עולה 40K, גם פאררי יכולה :) טוב נו הרבה יותר ישנה...בסדר.

פורסם

הרכב 2002, ואתה יודע מה האחזקה?

ואיך זה לנהוג אותה ביומיום?

וזה שבכסף הזה קונים קאימן 2013.

תשמע, לכתוב זה בסדר, אבל רצוי לעניין.:wink:

ליומיום הקאיימן נוחה לפחות כמו ה-STI שלך, אם לא יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...