Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שאתה מתאר פה באמת מוביל לקאיימן.

כמה CAYMAN S עולה שם?

כתבתי כמה הודעות למעלה.

הקאיימן קצת תלושה מהמציאות רכב מדהים אבל לא רכב שהייתי מייחל לו , וגם הארדקור לא נראה לי שאתה מחפש..

מה המצב של האיטלקיות שם פאררי וכו'?

בישביל פאררי הייתי מתפשר בשנה... (כאילו יש לי את הפרווילגיה...נו באמת)

לא הבנתי עדיין הבעיה שלך , אתה טוען שה 370Z לא מאוזנת בפניות חזקות עם החלקות צד?

לא רואה איך 370Z יכולה ביכלל להתמודד עם M3 מהדור האחרון אחד לפני מכונת נהיגה משומנת מודרנית - אם הייתה נורמלית בישראל בתמחור מזמן כבר לא הייתי עם STI.

לא היית מייחל לו? זו אחת ממכוניות הספורט הטובות ביותר שאפשר לקנות. ולמה נראה לך שזה יותר הארדקור מ-370Z?

ה-370Z לא מספיק מדויקת בכל מצב. זה פשוט נוכח יותר כששמים אותה על הצד. בנסיעה מהירה היא אוחזת מאוד ונותנת הרבה תחושת בטחון, אבל אם מגזימים היא מאבדת את זה מהר מאוד. וכמובן שהיא פחות טובה מ-M3. זה חלק מהסיבות לכך שאני רוצה להחליף...

המודנה הזאת אולי לא מאוד יקרה לקנייה אבל אחזקה תשחט אותך.

ה-M3 נראית טוב והק"מ נמוך אבל המחיר גבוה ביחס למה שאפשר להשיג בגרמניה.

ה-M3 השנייה ישנה מדי והק"מ גבוה מדי. המחיר בהתאם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכוון 1 קופה M. משום מה המחירים שלה מאוד גבוהים. רוב המכוניות למכירה עולות מעל 40K וסביב חצי עולות 45K ומעלה.

235M חדשה בשנתיים ועם ק"מ נמוך יותר אפשר להשיג במחיר דומה, כך שאני לא רואה את היתרון (אולי אני מפספס משהו?)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כנראה, אבל זה אחלה של פתרון זמני...

בכל מקרה, כמובטח, הנה סרטון קצר מהביקור במסלול. מי שיתעמק יוכל לראות כמה קטעים שבהם הרכב מאוד "עצבני" תוך כדי החלקה ובעיקר בסיומה. במיוחד בסוף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

משום מה דליל באסטוניה באיטלקיות בטירוף, כנראה כי גרמניות ושוודיות (מכוניות,כן?) זמינות הרבה יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
משום מה דליל באסטוניה באיטלקיות בטירוף, כנראה כי גרמניות ושוודיות (מכוניות,כן?) זמינות הרבה יותר.

ואולי כי לפחות במכוניות האסטונים מבינים משהו ויודעים לא להכניס ראש בריא למיטה חולה :wink:

יופי של דריפטים. שאפו :mm_yeah:

תודה אבל זה אחד הסשנים הפחות טובים שלי, האוטו פשוט לא בנוי לזה במצב סטוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

רוני אחרי מבט בסרטון שלך....לא רואה בעצם אולי טיפה את מה שאתה מספר אולי המוזיקה הנינוחה מורידה מ חווית הנהיגה..מה זה לעזאזל ? רוצים לשמוע צמיגים :)

אני לא מבין שוב אתה מחפש יציבות בהחלקות אז למה לא בחרת בסאטאפ של מכוניות לדריפט ?

כגון ה S14, SX200, קצת משחקי קאמבר וקאסטר דרפנציאל עוד איזה 10K על המנוע...וקיבלת סופר מכונה...אבל הי יש לך 318IS קופה...טורבינה קטנה וסיימת :)+LSD , הייתי לי בעבר 318IS קופה ידנית עגלה רצינית אבל אחוזת ואני די בטוח שב 300 סוסים היא יכולה להיות הפתעה רצינית בקושי חצי מהמחיר של ה Z,

הזכרת לי שבמרחק יריקה אתה בגרמניה איפה שאני נמצא בערך כל חודש כן קיבלתי את הסטירה שהייתי ב 3 מדינות שונות ב 3 שעות של נסיעה ,

דיוסלדוף-> אאכן --> וולס הולנד -->אאכן ->> בלגיה.

עריכה אחרונה על ידי ShadoW
פורסם
רוני אחרי מבט בסרטון שלך....לא רואה בעצם אולי טיפה את מה שאתה מספר אולי המוזיקה הנינוחה מורידה מ חווית הנהיגה..מה זה לעזאזל ? רוצים לשמוע צמיגים :)

אני לא מבין שוב אתה מחפש יציבות בהחלקות אז למה לא בחרת בסאטאפ של מכוניות לדריפט ?

כגון ה S14, SX200, קצת משחקי קאמבר וקאסטר דרפנציאל עוד איזה 10K על המנוע...וקיבלת סופר מכונה...אבל הי יש לך 318IS קופה...טורבינה קטנה וסיימת :)+LSD , הייתי לי בעבר 318IS קופה ידנית עגלה רצינית אבל אחוזת ואני די בטוח שב 300 סוסים היא יכולה להיות הפתעה רצינית בקושי חצי מהמחיר של ה Z,

הזכרת לי שבמרחק יריקה אתה בגרמניה איפה שאני נמצא בערך כל חודש כן קיבלתי את הסטירה שהייתי ב 3 מדינות שונות ב 3 שעות של נסיעה ,

דיוסלדוף-> אאכן --> וולס הולנד -->אאכן ->> בלגיה.

קודם כל כן רואים, תסתכל בין 1:05 ל-1:20 ותראה כמה אני נאבק עם הרכב.

צמיגים לא היית שומע בכל מקרה כי על כביש רטוב בקושי שומעים אותם (והסאונד מאוד שונה בין הבפנים והבחוץ, לכן הורדתי אותו מהוידאו).

לא בחרת בסטאפ של מכוניות לדריפט כי לא רציתי להוציא אלפי יורו על שיפורים לרכב. ברור שאפשר להפוך אותו למכונת דריפטים משומנת וגם אפשר להעלות אותו ל-500+ סוסים עם סופר-צ'ארג'ר, אבל זאת לא הייתה המטרה. רציתי רכב שיאפשר גם וגם, בלי יותר מדי התעסקויות. 235M היא מכונית כזו, וגם פורשה קיימן למשל. ה-370Z - לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נהיגה יפה רוני ורואים בדיוק על מה אתה מדבר, המשקל העודף והמתלים הרכבים גורמים למעין מטוטלת והרכב לא מחליק בצורה חלקה.

זה מאוד מאפיין רכבים כמו שלך ושלי, הרבה כח אבל אין את החדות שיש ברכבי ספורט טהורים.

זה כנראה מה שגרם לי להתאהב כל כך בקאיימן S, יש בה איזון נדיר של כח אל מול השילדה המצוינת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגמרי אחלה סרטון נהנתי מאוד,רוני זה רק מתבקש...קיימן חלושה וצייתנית והחיוך לא יורד מהפנים.

אני ידע שזה מה שאני הייתי עושה ואני נהג הרבה פחות טוב ממך (הרבה פחות וגם לא חובב דריפטים גדול) .

ולמישפט האחרון : "אני גר בישראל אתה כרגע לא" .

לא יודע לי זה נשמע כמו חלום !

פורסם
קודם כל כן רואים, תסתכל בין 1:05 ל-1:20 ותראה כמה אני נאבק עם הרכב.

צמיגים לא היית שומע בכל מקרה כי על כביש רטוב בקושי שומעים אותם (והסאונד מאוד שונה בין הבפנים והבחוץ, לכן הורדתי אותו מהוידאו).

לא בחרת בסטאפ של מכוניות לדריפט כי לא רציתי להוציא אלפי יורו על שיפורים לרכב. ברור שאפשר להפוך אותו למכונת דריפטים משומנת וגם אפשר להעלות אותו ל-500+ סוסים עם סופר-צ'ארג'ר, אבל זאת לא הייתה המטרה. רציתי רכב שיאפשר גם וגם, בלי יותר מדי התעסקויות. 235M היא מכונית כזו, וגם פורשה קיימן למשל. ה-370Z - לא.

שוב חוזרים לשאלה למה אתה חושב שקיימן לא תשחט אותך בתחזוקה? מה זה ניסאן ?

בסדר 235M יופי של רכב.. קאיימן מייצגת רמה אחת מעל שזה אומר הכל לא ? הכל יקר יותר מהבימר.

פורסם

ברור שקיימן תהיה יקרה יותר לתחזוקה, אבל יש הבדל בין 1-2 אלף יורו יותר בשנה, לבין הוצאה של אלפי יורו שלא אראה בחזרה בשביל להפוך את הרכב למכונת נהיגה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...