Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת את ההומור הדק.

אז אתה בעצם טוען שהיה כאן הומור? :shock:

נו טוב, כנראה שדיסקו ידע על מה הוא מדבר:

רוב האנשים כאן הם חבר'ה מעאפנים עם חוש הומור בריא, או שזה היה חבר'ה בריאים עם חוש הומור מעאפן. אני תמיד מתבלבל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לא הבנת את ההומור הדק.

לא היה פה שום הומור ואפילו לא ניסיון להומור.

כתבת את זה בעמוד הקודם:

עברת מהירות X, מאיזה סיבה? למי אכפת? קיבלת שלילה סע באוטובוס עד הפנסיה!

בפרופיל שלך נטען שאתה "מהיר ועצבני". הרשתי לעצמי להניח שאתה מתייחס לסגנון הנהיגה שלך. בדרך כלל, מי שנוסע במהירות המותרת (או נמוכה יותר) כנראה לא יתאר את עצמו כ-"מהיר". יותר מזה, מי שחושב שצריך להעניש כל אחד שעובר את המהירות X בלי לבדוק את הנסיבות, כנראה גם בכלל לא ישתמש בתואר "מהיר" כדי לתאר עצמו, היות נראה שמהירות גבוהה זה דבר שלילי בעולם המושגים שלו.

אז ניסיתי להבין איך מתיישבות שתי העובדות המנוגדות, שאנחנו יודעים עליך - הרצון להעניש אוטומטית כל מי שעובר את המהירות המסתורית X, מחד, וההייתחסות לעצמך כמהיר, מאידך (לשאלת ה"עצבני" אין אפילו טעם להכנס). מקווה שתעזור לי, ללא שום הומור, ברצינות אבסולוטית וללא חיוך של בוז על שפתיך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
א. אין לי קסנונים ומעולם לא היו. אני מניח שלא שמעת על פוטושופ לפי ההשכלה שלך. חדות העין שלך מעלה חיוך של בוז על שפתי. שים משקפיים ואם יש לך כבר תגדיל מספר.

ב. אני בז לך, ומאחל (ברצינות ומכל הלב) שאיזה ילד כזה יכנס בך במהירות כזאת כדי כדי לראות איך תרצה ללכת איתו למשפט.

מה האלפא עשתה לך?

לאחל לאדם פגיעה מכל סוג שהוא מראה כמה נמוך אתה יורד(או פשוט נמצא שם קבוע),

להרבה פה יש את הרכב האישי בסמלון וכך גם רומן הסיק,מדוע במקום להעמיד אותו על טעותו בנימוס אתה תוקף?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

וגם לשאלה הזאת, אם כבר:

מה האלפא עשתה לך?

מילא אני, כבודי לא מושפע ממה שקורה כאן בפורום. אבל ה-156? כנראה הסדאן היפה ביותר בצד הזה של הגיבלי? מה היא עשתה לך? לא הספיקו חייה הקשים בתל אביב בטרם רכשתיה, עם השריטות וסימני הדלתות? לא הספיק ניסיון הפריצה אותו עברה? קיינה נימוס, קיינה כבוד...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
וגם לשאלה הזאת, אם כבר:

מילא אני, כבודי לא מושפע ממה שקורה כאן בפורום. אבל ה-156? כנראה הסדאן היפה ביותר בצד הזה של הגיבלי? מה היא עשתה לך? לא הספיקו חייה הקשים בתל אביב בטרם רכשתיה, עם השריטות וסימני הדלתות? לא הספיק ניסיון הפריצה אותו עברה? קיינה נימוס, קיינה כבוד...

היא נראת מוזר ויפה באותו הזמן,

איזה מנוע?גיר? :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

2.0 TS סלספיד. בעברי הייתה גם 2.5 V6 ידנית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...