Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אביאו vs פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

שבורלט אוואו 2004 ידנית מנוע 1400 נגד פיגו 206 2001 ידנית מנוע 1400 ושניהים יד 2

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם

אני מאוד מרוצה מה-206 שלי (אבל מנוע 1600).

נהגת בכלל ב-2 הרכבים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כרכב, חד משמעית ה206 טובה יותר.

אבל לדעתי קח את התקציב שיש לך (אני משער שהוא די נמוך) ואל תנעל על דגם מסויים, פשוט חפש רכב כמה שיותר מטופל ושמור.

עם כל רכב אתה יכול ליפול וליפול יקר. תמצא רכב שמור ותמזער את הסיכוי להוצאות כספיות גדולות.

כל הנ"ל נכון במידה ואתה פשוט מחפש רכב להתניידות מנקודה A לנקודה B וכל ערך מוסף לא מעניין אותך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
ל-אוואו יש 1.5 כוכבי בטיחות. רק בגלל זה אסור להתקרב אליו.

הוא יכול להתפרק עליך בטעות :-D

וברצינות - הפיג'ו עדיפה כמעט מכל בחינה.

alfa 156 2.5.

פורסם
ה206 עלולה להיות יקרה משמעותית באחזקה - ככה לפחות שלי :(

כנראה שנפלת על רכב בעייתי. ה-206 משתמשת במנוע וגיר אמינים וטובים.

• תוכן חדש...