Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ממש רציתי להגיב לשרשור הזה אבל נרדמתי. :oops:

אני אגיד לך דבר כזה, אבא של חברה שלי הוא נהג מונית,והוא חשב על הרעיון הזה גם כן,וקנה לו פלקסווגן כלשהי

אמרת פולקסווגן - אמרת הכל. היה לי ניסיון נורא עם פולקסווגן לא מונית - 10K שפחתי בחודשיים עד שנפטרתי ממנה.

כאשר אומרים מונית שלעבר צריך לשאול איזה רכב. מרצדס זה רכב מעולה ואמין מאוד, פולקסווגן תשאיר לאנשים שאתה לא אוהב אותם.

צביפר יאמר דברים חיוביים בעד הנושא. מקריאה בשרשורים קודמים.

ואם כבא לשאלה "מדוע לא לקנות כבר כך וכך..." פשוט כי היצע הדיזל בארץ מצומצם במיוחד ומסתכם בואגיות של תחילת שנות ה2000, מוניות ומסחריות בכל גיל.

אכן, אבל אנשים שלא מבינים לא תצליח לשכנע אותם. רכב דיזל חסכוני ושקט עם 5 כוכבי בטיחות, מאובזר בכל טוב עם ריפפוד עור ועץ אמיתי. מה רע? כל זה ברכב יותר חסכוני ממזדה 2 ובמחיר עממי למדי.

המספר נכתב בהמשך להודעה מלמעלה, שום דבר מבוסס.

תסכים איתי שבמבט רחב, קורולה של 100 אלף עדיין לא תפתח בלאי כמו מרצדס עם 300,

מרצדס הזאת עם 300K תעשה עוד 400~500K בשקט וקורולה אחרי 300K כבר לא תיהיה "אוטו". מוניות עם 700K+ עדיין עובדות על גירים ומנועים מקוריים שלא שופצו ועושות קילומטרז'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני ישמח מאוד אם תברר לי על רכב שמור

אני רוצה לרכוש מרצדס בין מודל 2003-2007 במצב טוב

כי אלה שיצא לי לראות הרכב שלי פי אלף יותר שמור ומטופל

הרכב פיקס פשוט רוצה להשתדרג ממרצדס 97 למרצדס חדשה יותר ורק דיזל כמו שיש עכשיו

פורסם

din264, בדוק בלוחות מודעות - מוניות יחסית טריות, משהו כמו 2006~2008. עדיפות למנוע דיזל הכי מוצלח: 2.1 - הוא מספיק חזק ומאוד חסכוני. אם תמצא אחת שמורה אתה מאוד תהנה מהרכב, קילומטרז' פחות חשוב - העיקר איך טיפלו בה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...